Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, díky za reakci
no, dnes jsem dělala další 2. jeden ten papírkovej, kterej už je teda o něco silnější, ale né moc. pak jsem ještě udělala ten ClearBlue a vyšlo mi pozitivní a 2-3 týden. taky jsem dneska zašla na odběr krve. hodnota 314,8 a sestra říkala, že to je celkem málo… ![]()
@Miranda1 Ti to nechutenství snad i závidím
a třeba rýži s něčím nebo něco dietního? ![]()
@Bjoucik.15
super, gratuluju
. Do města bych si asi tepláky nevzala. Muž mi řekl, že si mám na doma koupit lacláče
![]()
@Atomovka3 Tak to potom jo
. Můj bude mít premieru u porodu až v dubnu ![]()
@verulicek To jo… Pan Božský mě vytočil hned na začátku…
Ale včera byl krásnej deníček ![]()
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa To víme všechny.Jinak cola chutná!
![]()
Taky mi cola chutný ![]()
@verulicek píše:
Teda holky, dnešní deníček je teda chvástavost nad chvástavostnechápu, proč se někteří mají potřebu vychloubat v deníčku takovým nadutým stylem
asi žila v dětství v chudobě, že nás musí tímto obšťastňovat
Jsem ani nečetla, mám jít na to
? Nebo raději ne? ![]()
@kiwa píše:
@verulicek To jo… Pan Božský mě vytočil hned na začátku…
Ale včera byl krásnej deníček
a potom ty destinace..(fajn, přiblížení situace) ale pak jak pokračovala výčtem toho, co si všechno dali za drinky a jaké značky..to už jsem si říkala: „tady je někdo asi hodně důležitý“ ![]()
@AngeliikaGina ale klíďo. je to neškodné
jen o samotném těhotenství tam toho moc není… 3/4 jsou takové žvásty kolem a kolem ![]()
@verulicek
vidíš, to si už ani nepamatuju ty drinky, četla jsem ráno…a asi mě to nějak nezaujalo
Neřeším… jako víc mě štval ten pak Božský ![]()
@kiwa noo to bohužel není jediný deníček, kde se to objevuje..já nevim že si ty holky asi pak připadají víc coool a in
já jsem třeba ten seriál viděla akorát tak v upoutávce a…neupoutal ![]()
@AngeliikaGina je tak to je dobře
Já ji miluju, ale teď mi moc nechutná ![]()
Teda holky, dnešní deníček je teda chvástavost nad chvástavost
nechápu, proč se někteří mají potřebu vychloubat v deníčku takovým nadutým stylem
asi žila v dětství v chudobě, že nás musí tímto obšťastňovat