Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee mě dneska zase poprvé bylo ráno na zvracení ![]()
Jinak je fajn, že jsi v pohodě
takový napětí tady pár stránek nazpět
aspoň víš, že mimi má
a že je pořádku
ono asi ty testy pak už nemají kam sílit a tak slábnou ![]()
@Ginuš taky jsem na tebe myslela, už jsem se bála, co se stalo! ![]()
Holky, já jsem se ráno vzbudila s bolestí hlavy a mírnou teplotou, takže k tomu, že mi je už pár dní špatně a vůbec na jídlo nemám pomyšlení, tak se cítím ještě hůř z nějaké virózy ![]()
Holky je tu někdo kdo už teď nesnáší kalhoty na knoflíky? Já je nemohla mít ani předtím kvůli vyrážce, takže jsem neustále měla zastrčené triko v kalhotech ale momentálně je nemůžu vystát!! ještě že je teplo a můžu nosit sukně s tlustou gumou ![]()
@Anonym82 viroza je na začátku těhu normální… stejně jako mykózy. Naštěstí se mi to vyhlo - zatím ![]()
@Anonym82 To mě mrzí
. Taky jsem měla tu virozu… pij hodně čaju.
A když si dáš půl paralenu tak to nevadí
. Ať je brzy líp ![]()
@Bjoucik.15 já
. Zítra si jdu kupovat nějaký kalhoty (ještě ne těhu, to je jasný) ale nějaký volnější. ![]()
S tou mykozou jsi mě nepotěšila ![]()
@Bjoucik.15 děkuji
@Anonym82 držím Ti moc a moc palce, at je u Tebe vše ok…
![]()
@kiwa nemusí být. Právě že je zajímavé že jí nemám…s dcerkou jsem jí měla od začátku až do konce těhotenství a teď nic… pružná guma je snad jediná co se dá nosit, ale tepláky jsou tepláky ![]()
@Bjoucik.15 Třetí den mám pocit, jako by se právě ta svině o mě pokoušela… ![]()
Přesně tak! Doma hezky tepláky a do práce či města
to musím zítra koupit ![]()
@bobina12
ty brďo…No jako je to jaksi delší termín
na druhou stranu už tam bude 100% srdíčko
@Leni112 píše:
@Anonym05 Konec 8 týdne, 7+6.
Ja pátý týden a šíleně trpím na bolesti hlavy. 31.8.jdu poprvé k doktorce, tak jsem zvedava ![]()
@Anonym05 To jsem taky měla. Neboť na bolest hlavy netrpim, byl to jeden z příznaků.
Víceméně co nový tt, to nový příznak, co jsem nikdy neměla. ![]()
Tak to máš za chvilku, bude to první kontrola, jo? ![]()
Holky mě taky přestala chutnat cola, v sobotu jsem pro změnu ujizdela na pomerančový Mirinde a v neděli jsem ji nemohla ani cítit. Dnes usrkavam magnesku red, nevim co furt pít, když mi nic nejede… ![]()