Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
24.8.15 09:22

@Sofieee Co je zaječice? Já se možná zeptám doktora až tam půjdu. Je to děsný fakt.. Už abych zase šla normálně :) Podle mě mám takovej pupek s toho :ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
24.8.15 09:24

@Junkyska Ahoj, přesně tohle jsem měla včera. V noci jsem se probudila a dávila se snad až do oběda. Celý den jsem pak prospala a odpoledne mi zas bylo na omdlení. Teď cítím, že jsem zahlněná a nutí mě to se taky dávit. Nevím co s tím. 8o Já bych teď měla být asi na začátku 7. týdne. V kterém týdnu jsou ty nevolnosti nejhorší, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 09:24

@Leni112 Ty jo tak to jíš fakt malinko. Já teda jím, ale taky se do toho hodně nutím.. Kolikrát si říkám jestli to jídlo nepozvracím :) Kolikrát mám i chuť, ale většinou nechuť.. Ale když mám hlad tak mi je snad hůř než když se najím něčeho na co nemám chuť.. :nevim: Tak babo raď :nevim: úplně mi chybí si to jídlo užívat :roll: Milovala jsem colu a ta jediná mi pomáhala na ty nevolnosti, ale před několika dny sem jí přestala pít, protože mi přestala taky chutnat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
24.8.15 09:26

Já můžu říct, že jím snad celý den, ale je pravda, že se rychleji přejím a je mi pak šoufl :roll: do toho mám furt chutě a mezitím je mi špatně takže děs :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
24.8.15 09:28

@Junkyska Ahojda, jsem taky na přelomu 6-7tt ( dneska cca 6+0) a začalo mi pěěkný nechutenství. Nemůžu do sebe nic nacpat, na nic nemám chuť a jím tak poloviční porce jak dřív… chvílema mi bývá i docela špatně… A to jsem si ještě před týdnem libovala jak mi nic není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 09:38

@Kytičkaaa Přesně jak píšeš. :) Mně dřív fakt stačilo vidět jídlo v reklamě, filmu a hned jsem říkala, jee, to bych si dala. A teď jen bože neee, jídlo. :lol:
Nejhorší je, že nejsem schopná vařit, vadí mi prostě i ta příprava, jsem zvědavá, kdy se to zas přehoupne. Nebo alespoň doufám, že se to přehoupne. :)
Já si zrovna koupila colu včera, že ji tady budu mít na týden, teď jsem ji týden neměla, tak uvidíme, jaká bude chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 09:39

@Anet94 Tak to to tady máme asi všechny stejně, přelom 6-7tt a je to tu. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
24.8.15 09:45

Ahoj holky, tak jsem zpátky od doktorky a je tam :srdce: :srdce: :srdce:!!! Teda jenom jedno naštěstí :-)) Jsme teda menší než podle ms, ale já to měla teď rozhozené a ovulaci určitě později, tak to bude tím. A říkala, že srdíčko krásně tluče pravidelně, tak myslí, že to bude dobré :-) Ufff spadl mi obrovský kámen ze srdce. Podle utz vychází termín na 19.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 09:47

@Atomovka3 :dance: :dance: :dance: To je vždycky tak krásný číst. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 09:48

@Leni112 Tak pak schválně napiš jak ti chutnala, jen by mě to ze zvědavosti zajímalo :))) Mě úplně přestala chutnat, ale třeba se to vrátí.. Doufám :mrgreen:
Hale zase buď ráda a ber to pozitivně, aspoň teď nenabereš a ono se to určitě změní uvidíš.. Sama vidíš, že jsme na tom pomalu každý týden jinak.. Jojo o přípravě jídla jsem hodně slyšela, že holky to nechtějí dělat, hlavně prý maso :nevim: Tak já si dala teď ty sušenky a překvapivě mi nechutnají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 09:49

@Atomovka3 Super tak to moc gratuluji :kytka: A kolik jsi tt?? Já jdu ve st tak snad taky bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 09:50

@Leni112 Ono to prý od toho 7 týdne začíná nejvíc, co sem četla.. A teď vlastně jsme +- stejně a taky to máme hodně podobný :) Já teda dle utz mladší, ale uvidím jak to půjde dál.. No už aby tu byla středa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
24.8.15 09:54

@Atomovka3 Jůůů super, gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.8.15 09:57

@Kytičkaaa Jj, já jsem jakoby ráda, shodit nějaký to kg mi neuškodí…nebo jinak, zůstanu na své váze a nepřiberu, to se mi zdá taky zatím ok. :)
No uvidíš, kolik ve středu budeš. :hug: Já to měla ve čtvrtek o den dva míň, ale vůči ovu 17 Dc to dle mě úplně sedí. :) Zítra zakončuji 8 týden, šíleně to letí. :)
Taky bych už ráda září. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
24.8.15 09:57

@Atomovka3 Gratulujuu :hug: kdy jsi měla poslední MS jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí