Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee Co je zaječice? Já se možná zeptám doktora až tam půjdu. Je to děsný fakt.. Už abych zase šla normálně
Podle mě mám takovej pupek s toho :ú
@Junkyska Ahoj, přesně tohle jsem měla včera. V noci jsem se probudila a dávila se snad až do oběda. Celý den jsem pak prospala a odpoledne mi zas bylo na omdlení. Teď cítím, že jsem zahlněná a nutí mě to se taky dávit. Nevím co s tím.
Já bych teď měla být asi na začátku 7. týdne. V kterém týdnu jsou ty nevolnosti nejhorší, nevíš?
@Leni112 Ty jo tak to jíš fakt malinko. Já teda jím, ale taky se do toho hodně nutím.. Kolikrát si říkám jestli to jídlo nepozvracím
Kolikrát mám i chuť, ale většinou nechuť.. Ale když mám hlad tak mi je snad hůř než když se najím něčeho na co nemám chuť..
Tak babo raď
úplně mi chybí si to jídlo užívat
Milovala jsem colu a ta jediná mi pomáhala na ty nevolnosti, ale před několika dny sem jí přestala pít, protože mi přestala taky chutnat ![]()
Já můžu říct, že jím snad celý den, ale je pravda, že se rychleji přejím a je mi pak šoufl
do toho mám furt chutě a mezitím je mi špatně takže děs ![]()
@Junkyska Ahojda, jsem taky na přelomu 6-7tt ( dneska cca 6+0) a začalo mi pěěkný nechutenství. Nemůžu do sebe nic nacpat, na nic nemám chuť a jím tak poloviční porce jak dřív… chvílema mi bývá i docela špatně… A to jsem si ještě před týdnem libovala jak mi nic není ![]()
@Kytičkaaa Přesně jak píšeš.
Mně dřív fakt stačilo vidět jídlo v reklamě, filmu a hned jsem říkala, jee, to bych si dala. A teď jen bože neee, jídlo. ![]()
Nejhorší je, že nejsem schopná vařit, vadí mi prostě i ta příprava, jsem zvědavá, kdy se to zas přehoupne. Nebo alespoň doufám, že se to přehoupne. ![]()
Já si zrovna koupila colu včera, že ji tady budu mít na týden, teď jsem ji týden neměla, tak uvidíme, jaká bude chuť.
@Anet94 Tak to to tady máme asi všechny stejně, přelom 6-7tt a je to tu.
![]()
Ahoj holky, tak jsem zpátky od doktorky a je tam
!!! Teda jenom jedno naštěstí
Jsme teda menší než podle ms, ale já to měla teď rozhozené a ovulaci určitě později, tak to bude tím. A říkala, že srdíčko krásně tluče pravidelně, tak myslí, že to bude dobré
Ufff spadl mi obrovský kámen ze srdce. Podle utz vychází termín na 19.4. ![]()
@Leni112 Tak pak schválně napiš jak ti chutnala, jen by mě to ze zvědavosti zajímalo
Mě úplně přestala chutnat, ale třeba se to vrátí.. Doufám ![]()
Hale zase buď ráda a ber to pozitivně, aspoň teď nenabereš a ono se to určitě změní uvidíš.. Sama vidíš, že jsme na tom pomalu každý týden jinak.. Jojo o přípravě jídla jsem hodně slyšela, že holky to nechtějí dělat, hlavně prý maso
Tak já si dala teď ty sušenky a překvapivě mi nechutnají ![]()
@Atomovka3 Super tak to moc gratuluji
A kolik jsi tt?? Já jdu ve st tak snad taky bude ![]()
@Leni112 Ono to prý od toho 7 týdne začíná nejvíc, co sem četla.. A teď vlastně jsme +- stejně a taky to máme hodně podobný
Já teda dle utz mladší, ale uvidím jak to půjde dál.. No už aby tu byla středa ![]()
@Kytičkaaa Jj, já jsem jakoby ráda, shodit nějaký to kg mi neuškodí…nebo jinak, zůstanu na své váze a nepřiberu, to se mi zdá taky zatím ok. ![]()
No uvidíš, kolik ve středu budeš.
Já to měla ve čtvrtek o den dva míň, ale vůči ovu 17 Dc to dle mě úplně sedí.
Zítra zakončuji 8 týden, šíleně to letí. ![]()
Taky bych už ráda září. ![]()
@Atomovka3 Gratulujuu
kdy jsi měla poslední MS jestli se můžu zeptat?