Poradna duly
Jana Čurdová
@bobina12 jj zítra si tam zajdu, dnes je zavřeno a mhd nikam nejedu… ![]()
jen hezky odpočívej
. přesně tak. Všechno se roztahuje, připravuje…ničeho se neboj, je to normální. Mě tak bylo minulý týden… tento týden jsem už břicho až tak necítila…jen občas.
@kiwa @bobina12 Děkuju za přání ![]()
Já jsem dnes aktivní, protože mám taky přítele od včerejška na srazu lidiček, co jezdili společně na tábor. Ještě se nevrátil, prý ještě zbytkáč nedovolí
Tak jsem se aspoň pustila do toho pečení. Ale tedy finišuju s druhým krtkáčem a na pusinky asi už prdím… ![]()
Ahoj holky
jaký máte víkend? Já docela v pohodě, akorát jedeme pryč.. Ale pořád mi není nic moc ![]()
Holky.. tak ted jsem přijela.. A…MAME SRDÍČKO..
VŠE JE V NAPROSTEM POŘADKU, jsem moc štasstná..:)
@Sofieee Jsem rááááda, že jsi jela a ještě radši, že je to tak jak má a hned je neděle krásnější!!
![]()
@Sofieee píše:
Holky.. tak ted jsem přijela.. A…MAME SRDÍČKO..![]()
![]()
![]()
VŠE JE V NAPROSTEM POŘADKU, jsem moc štasstná..:)
No vidis
super ![]()
@Sofieee Tak to je bomba! A o par dni klidu navic:) super, moc gratuluju!
@Atomovka3 přesně..!
v pondělí tam nemyslo ani embryo a ted i srdíčko..
no mam neskutečnou radost..:) ve čtvrtek jdu na další kontrolu..tak už se těším..:D
@Sofieee super, hned je všem lépe, že vypadalo všelijak a zatím vždy s dobrým koncem… ![]()
Kdypak vám holky potvrdili že srdíčko tluče jak má? Já memla mít MS asi 19-20.8 která se nedostavila tak abych byla v obraze kdy asi budu mít alespoň malou jistotu že je vše v pořádku? Jinak prp přítele jsem musela zajet, ještě je pod vlivem, asi vydařená akcička
![]()