Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3155
22.8.15 20:25

@Bjoucik.15 je mozne že té znám z jiné diskuze : ot? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
22.8.15 20:27

@Bjoucik.15 myslím že jsi tam neco říkala o nekonečných cyklech? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.8.15 21:04
@kiwa píše:
@verulicek :think: jak to? Teď to prosím neber zle, jsem vegetarián, nikdy jsem vývar nedělala, ale jak jsem nachlazená, tak bych si ho chtěla zítra uvařit… a co jsem četla recepty, tak jen hodíš do hrnce maso, zeleninu a vaříš…občas odebereš pěnu, doliješ vodu :think: jináč se to vaří samo, ne? :nevim: Jakože mě to až tak náročný nepřijde :nevim: ale fakt netuším jak je to v reálu :oops:
:-D v tvém reálu pohoda..v mém reálu vaření na celé dopoledne…vytáhnu maso z lednice…rázem u ní stepuje mé dítě se slovy „HAM“ protože si myslí, že něco dostane. maso odložím a jdu jí dát nějaké křupky, ať má nějaký žvanec…umyju maso a hodím do hrnce. Jdu čistit zeleninu, mezitím chce dítě pití nebo na nočník, tak zas odbíhám, za neustálého odhánění od horkého sporáku se snažím oloupat zeleleninu..dítě z velké většiny případů přijde na to, jak se dostat ke šlupkám, tudíž je ještě pak uklízím po zemi…hodím vařit zeleninu. dítě musím vypakovat z kuchyně nějak zabavit aby mi tam nechodilo..mezi tím nenápadně odbíhám sbírat tu pěnu. Když je dílo hotovo a vývar by už ušel, má dítě znova hlad, dám mu nějakou sváču a jdu povytahovat zeleninu a maso…to nechám vychladnout a mezi tím se pouštím do oběda naší slečny. Ten když uvařím, podám dítěti, dám ho na nočník a spát..pak teprve mám čas na porcování zeleniny a obírání masa do polévky, která mezi tím stihne kolikrát taky vychladnout, ale nevadí..ohřeju a s trochou těstí i sním…takže možná chápeš, proč se někdy místo oběda odbydu namazaným chlebem :mrgreen: kor pokud mám opravdu ten šoufl stav a svou aktivitu chci udržet na minimu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.15 21:56

Holky celý den mě pícha, jako při menstruaci nebo nežjí dostavu v podbřiše na levé straně. Je to normální??? Mám strach třošku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
663
22.8.15 22:33

Dobrý večer holky tak jaký máte víkend? Ja bohuzel pracovní… Od 13 do 21 v praci a volno az v pondělí :( no jinak taky jste tak na pěst? Me naprosto všechno vytáčí, u všeho jsem nervní a samozřejmě to nejvit odnáší ten můj… Až jsem naštvaná sama na sebe ze jsem takova megera 8o

@bobina12 miranda1 jee holky to jste mě potešily že se vám také líbí jméno Maruška :) mě se líbí moc ale doma mi to neprojde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.15 23:08

@Anet94 Ahojky. Tak to já mám teď do úterka volno, ale stejně mám neustále nějaké lítačky po městě. Jinak s tou náladou…teď poslední dva dny jsem byla úplně nepříčetná. Všechno mě štvalo, každý mě vytáčel. Neustále napjatá a pořád mi duněla hlava… dnes je to naštěstí lepšííí :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1078
23.8.15 07:30
@Anonymní píše:
Holky celý den mě pícha, jako při menstruaci nebo nežjí dostavu v podbřiše na levé straně. Je to normální??? Mám strach třošku :nevim:

Já to tak mám téměř každý den. Prý je to normální a je to způsobené roztahováním dělohy. Vždyť už teď má dvojnásobnou velikost než před otěhotněním ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
23.8.15 08:30

Dobré ráno, tak já dnes začínám 8tt. A už ZÍTRA v 8 ráno půjdu na 1. prohlídku, takže jsem nervózní jak blázen a ne a ne se uklidnit. No jestli to tak bude celý den, tak potěš. A to mám teď pracovat, to jsem zvědavá na výsledek, co vyplodím. Naštěstí pak kadeřnice, to prostě vypnu a odpoledne procházka s kamarády a jejich dětmi, to si snad vyčistím hlavu, pak už jen večer a noc a je to tu. Uf.

@Anet94 já byla strašně na ránu tak 2 týdny zpět, všechno mi přišlo líto nebo jsem byla naštvaná. Teď už je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
23.8.15 08:35
@Sandra 1988 píše:
Já to tak mám téměř každý den. Prý je to normální a je to způsobené roztahováním dělohy. Vždyť už teď má dvojnásobnou velikost než před otěhotněním ;-)

Ahoj. Tak to jsi mě uklidnila. Já neustále brouzdám po internetu a všude je napsáno něco jiného. Co ty? V kolikátém týdnu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
23.8.15 08:38
@Atomovka3 píše:
Dobré ráno, tak já dnes začínám 8tt. A už ZÍTRA v 8 ráno půjdu na 1. prohlídku, takže jsem nervózní jak blázen a ne a ne se uklidnit. No jestli to tak bude celý den, tak potěš. A to mám teď pracovat, to jsem zvědavá na výsledek, co vyplodím. Naštěstí pak kadeřnice, to prostě vypnu a odpoledne procházka s kamarády a jejich dětmi, to si snad vyčistím hlavu, pak už jen večer a noc a je to tu. Uf.@Anet94 já byla strašně na ránu tak 2 týdny zpět, všechno mi přišlo líto nebo jsem byla naštvaná. Teď už je to lepší :)

Taky jsem byla na ranu minulý týden. Jako chudákmůj :zed: ten už ze mě byl na mrtvici. Naštěští víkend v poklidu :lol: Nebuď nervózní. Musíme myslet pozitivně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.15 08:53

Holky, tak ja nevím.. přijdu si jak netěhotna.. :( když nepočítam že je mi rano když vstanu špatně ale jen do doby kdy se najim a pak je to uplně v pohodě.. večer jsem teda trochu nafoukla ale jiank nic.. břicho mam pořad stejny.. :( a vy tu všichni píšete jak j evam hrozně špatně, a ja si řikam jestli vubec těhotna jsem.. :nevim: radši at je mi hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
23.8.15 08:56

@Anonym05 Já jsem podle MS 7+5, ale reálně 7+2tt. A jak ty? Máš ještě nějaké jiné příznaky kromě toho podbřišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
23.8.15 08:58

@Sofieee buď ráda..mé je taky celkem dobře, odpoledne to bývá horší, ale jinak dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
23.8.15 09:00

@Sofieee Já kromě větší únavy a toho, že cítím podbřišek taky žádný další problémy nemám. Jsem v 8tt a tak si pořád říkám, jestli ty nevolnosti a zvracení ještě přijdou nebo budu jedna z těch šťastných, která to nezažije vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.15 09:09

No v prvním těhotenství to byl děs.. hrozny migery a zvracení, celodenní nevolnosti, unava..atd.. všechno..:D a ted nic..:D KDYBYCH se alespon jednou pozvracela byla bych klidnejší..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí