Poradna duly
Jana Čurdová
@Bjoucik.15 myslím že jsi tam neco říkala o nekonečných cyklech? ![]()
@kiwa píše:
@verulicekjak to? Teď to prosím neber zle, jsem vegetarián, nikdy jsem vývar nedělala, ale jak jsem nachlazená, tak bych si ho chtěla zítra uvařit… a co jsem četla recepty, tak jen hodíš do hrnce maso, zeleninu a vaříš…občas odebereš pěnu, doliješ vodu
jináč se to vaří samo, ne?
Jakože mě to až tak náročný nepřijde
ale fakt netuším jak je to v reálu
Holky celý den mě pícha, jako při menstruaci nebo nežjí dostavu v podbřiše na levé straně. Je to normální??? Mám strach třošku ![]()
Dobrý večer holky tak jaký máte víkend? Ja bohuzel pracovní… Od 13 do 21 v praci a volno az v pondělí
no jinak taky jste tak na pěst? Me naprosto všechno vytáčí, u všeho jsem nervní a samozřejmě to nejvit odnáší ten můj… Až jsem naštvaná sama na sebe ze jsem takova megera ![]()
@bobina12 miranda1 jee holky to jste mě potešily že se vám také líbí jméno Maruška
mě se líbí moc ale doma mi to neprojde ![]()
@Anet94 Ahojky. Tak to já mám teď do úterka volno, ale stejně mám neustále nějaké lítačky po městě. Jinak s tou náladou…teď poslední dva dny jsem byla úplně nepříčetná. Všechno mě štvalo, každý mě vytáčel. Neustále napjatá a pořád mi duněla hlava… dnes je to naštěstí lepšííí
![]()
@Anonymní píše:
Holky celý den mě pícha, jako při menstruaci nebo nežjí dostavu v podbřiše na levé straně. Je to normální??? Mám strach třošku
Já to tak mám téměř každý den. Prý je to normální a je to způsobené roztahováním dělohy. Vždyť už teď má dvojnásobnou velikost než před otěhotněním ![]()
Dobré ráno, tak já dnes začínám 8tt. A už ZÍTRA v 8 ráno půjdu na 1. prohlídku, takže jsem nervózní jak blázen a ne a ne se uklidnit. No jestli to tak bude celý den, tak potěš. A to mám teď pracovat, to jsem zvědavá na výsledek, co vyplodím. Naštěstí pak kadeřnice, to prostě vypnu a odpoledne procházka s kamarády a jejich dětmi, to si snad vyčistím hlavu, pak už jen večer a noc a je to tu. Uf.
@Anet94 já byla strašně na ránu tak 2 týdny zpět, všechno mi přišlo líto nebo jsem byla naštvaná. Teď už je to lepší ![]()
@Sandra 1988 píše:
Já to tak mám téměř každý den. Prý je to normální a je to způsobené roztahováním dělohy. Vždyť už teď má dvojnásobnou velikost než před otěhotněním
Ahoj. Tak to jsi mě uklidnila. Já neustále brouzdám po internetu a všude je napsáno něco jiného. Co ty? V kolikátém týdnu? ![]()
@Atomovka3 píše:
Dobré ráno, tak já dnes začínám 8tt. A už ZÍTRA v 8 ráno půjdu na 1. prohlídku, takže jsem nervózní jak blázen a ne a ne se uklidnit. No jestli to tak bude celý den, tak potěš. A to mám teď pracovat, to jsem zvědavá na výsledek, co vyplodím. Naštěstí pak kadeřnice, to prostě vypnu a odpoledne procházka s kamarády a jejich dětmi, to si snad vyčistím hlavu, pak už jen večer a noc a je to tu. Uf.@Anet94 já byla strašně na ránu tak 2 týdny zpět, všechno mi přišlo líto nebo jsem byla naštvaná. Teď už je to lepší
Taky jsem byla na ranu minulý týden. Jako chudákmůj
ten už ze mě byl na mrtvici. Naštěští víkend v poklidu
Nebuď nervózní. Musíme myslet pozitivně ![]()
Holky, tak ja nevím.. přijdu si jak netěhotna..
když nepočítam že je mi rano když vstanu špatně ale jen do doby kdy se najim a pak je to uplně v pohodě.. večer jsem teda trochu nafoukla ale jiank nic.. břicho mam pořad stejny..
a vy tu všichni píšete jak j evam hrozně špatně, a ja si řikam jestli vubec těhotna jsem..
radši at je mi hrozně
@Anonym05 Já jsem podle MS 7+5, ale reálně 7+2tt. A jak ty? Máš ještě nějaké jiné příznaky kromě toho podbřišku?
@Sofieee buď ráda..mé je taky celkem dobře, odpoledne to bývá horší, ale jinak dobrý..
@Sofieee Já kromě větší únavy a toho, že cítím podbřišek taky žádný další problémy nemám. Jsem v 8tt a tak si pořád říkám, jestli ty nevolnosti a zvracení ještě přijdou nebo budu jedna z těch šťastných, která to nezažije vůbec…
No v prvním těhotenství to byl děs.. hrozny migery a zvracení, celodenní nevolnosti, unava..atd.. všechno..:D a ted nic..:D KDYBYCH se alespon jednou pozvracela byla bych klidnejší..:D