Poradna duly
Jana Čurdová
@Pevca Já ještě taky počkám. Nikdo o tom neví a řekli. Rekli jsme si s přítelem, že to oznámíme až tak ve třetím měsíci ![]()
Taky bych se hned s chutí přidala do skupinky, ale jestli to jde vidět což asi jo tak radši počkám ![]()
@novomamina Příspěvky vidět nejsou…jen ty členové…a když třeba vyhledáváš nějakou skupinku, tak i když je uzavřená, tak přátele jako členy vidíš…což je blbý ![]()
Ahoj holky, tak já dnes 6+1 a únava katastrofální. malé jsem udělala takovou snídani, aby si to mohla sama žvýkat u pohádky..celé dopoledne jsem jen ležela a dirigovala ji z postele..udělala mi tu pěkný binec ale vem to čert. teď jsem ji uložila spát..sice o půl hodiny dřív, ale já už padám zas do postele..asi umřu hlady, doma není pečivo a já jsem to dopoledne prostě nikam nezvládla..
tuto noc jsem byla asi 10× čůrat..děs…jdu spát. papa
@verulicek Ahoj, než půjdeš spát, něco si dej…třeba jogurt nemáte v lednici? nebo aspoň sklenici mlíka?
.
Dnešní noc byla nějaká divná
normálně spím nejpozději v 10h..tentokrát jsem čumákovala někdy do 3
no a ještě jsem nějaká nastydlá tak se bojím o mimčo
…
S tou únavou si nic nedělej… pokud ti to trochu dítko dovolí, spi
na bordel se vykašli…bordel v bytě, šťastný dítě… ![]()
@kiwa jooot ím heslem se řídím co se narodila. máš pravdu, naliju si sklenku mléka…za hodinu má dojet můj domů tak snad něco uloví po cestě. dítě nikdy nedovolí spát..musím vždy jedním okem hlídat, jelikož má teď období kdy se snaží vylézat do výšek, takže ji občas musím i z někama sundat…
@verulicek Napiš mu ať jde jako správný muž na lov
. Jéjej…tak to chápu. To asi moc klidný spaní nemáš… ale ono aspoň ležet v posteli je fajn… ![]()
@kiwa tomu se spaní nedá vůbec říct..prostě jen bezvládně ležím a přihlížím..navíc robě už se snaží komunikovat tak musím adekvátně reagovat…někdy mi nosí různé věci, navíc si říká na nočník a tem se zatím sama neposadí…no je to záhul teda. manžel je dnes šestý den po sobě v práci takže hned ráno jsem dostala sms jak je mrtvý a jak se těší až přijede a odpočine si…noo…
dnešek musím doslova přežít…dík za radu, už do sebe leju mléko…mě to nějak nenapadlo..
začínám být dost mimo, už aby začala škola. představte si, včera jsem potřebovala vyzvednout zásilku objednanou přes net…stojím tam, dožaduju se jí, slečny hledají vehementně v počítači…já znova diktuju příslušné číslo a jméno, oni hledají bezradně ve skladu, dítě začíná být nevrlé, já sahám po vodě se slovy „jsem tady přece na uložence ne?“ slečny se na sebe podívají a odvětí - ale tady jste v lékárně
(uloženku máme o pár metrů dál) HOTOVO
Příspěvek upraven 22.08.15 v 11:48
@verulicek no… nezávidím ti to
. Ono my co teprve čekáme, tak si můžeme pískat…ale s jedním dítkem doma…to je už mazec
Jak máš starý dítko? Nějak do 2 let, že? Hmm… tak to asi i manža nebude moc sršit optimismem…no děvče zlatý… chce to tabulku čokolády a říkat si, že den má „jen“ 24hodin… ![]()
@kiwa nemám chuť na sladké..malá má rok a 5 měsíců. je hrozně hodná že si dokáže i hrát sama…nekteré děti vyžadují přítomnost rodiče a asistenci..já mám vlastně ještě pohodu. stačí mi špicovat uši, abych věděla kde se pohybuje a co zrovna kramaří
@verulicek Tak aspoň, že si vystačí sama. I to je velká úleva ![]()
Holky a co jména řešily jste už?
My s manželem si myslíme, že čekáme kluka. Tak bych brala Adama, Tadeáše nebo Dominika… a ten můj exot vymyslel Ctirada a Marcela
![]()
A kdyby to byla holčička tak se mi líbí Eliška a Leontýna ![]()
@kiwa tak chlap už přišel, naštvaný že než se malá probudila tak ON spal jen 20 minut kdežto já o hodinu navíc…že on je ještě unavený, z obchodu donesl kulové, jen co chutná jemu - bílé bagety a cosi..tak jsem se ptala kde má chleba a že si prý mám vzít bagetu…pohádali jsme se, jelikož zdravá strava pro dítě mu asi nic neříká, pořád že prý to hrotím..no jo, s malou jsem mu každý prd nemusela hlásit, vše jsem měla čas si dělat sama…prý s takovou už další dítě mít nebudeme (chtěl tři) přotože se mám podívat, jak to nezvládám, že jsem si nedošla ani nakoupit…jakýkoliv můj argument souvisící s těhotenstvím obrací na srovnávání se sebou: já jsem taky celý den nic nejedl, já jsem taky unavený…tak nevim. Asi to té palici dubové ještě nedochází. Na druhou stranu začal, že mám přestat chodit na praxe (přitom tam mi zatím ani jednou nebylo špatně ani nic, paradoxně si tam odpočinu od lítání kolem malé..) hlavně si nějak nepamatuje, že jakékoliv stavy se prostě jeden den stanou a druhý den, neli za půl dne jsou zase pryč a já si to prostě nerozhodnu.
a taky jsem mu připomněla že s malou jsem normál chodila do práce…akorát je fakt, že jsem si dohledala, že tady v tom začátku 6.-8. týden jsem měla angínu a ležela 14 dní doma (nechtěl mi dát atb) takže jsem spala od rána do večera a jaksi této slavné „unavevé“ éry jsem si nějak nevšimla, jelikož jsem stejně spala.. ![]()
@kiwa Adam na kluka se mi líbí
my ještě vymyšleno nemáme, ale líbí se mi Vašek nebo Matěj, problém je, že V rodině už Mates je
líbil se mi i Šimon a na holčičku jsem chtěla buď Marušku, Aničku, Karolínu nebo Kristýnu tak uvidíme co dopadne ![]()
@verulicek
Jako chápu, že toho má dost, ale vybíjet si to na tobě nemusí. A vůbec, co se s tebou srovnává? To nejde!!!
Ať si něco přečte o prvních 3 měsících
ať si uvědomí co se všechno s tebou děje…