Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
21.8.15 09:07

Mám taky super doktorku, nosí vždycky takové barevné proužkaté podkolenky :lol: vše vysvětlí, poradí, je milá…já jdu na KO 31.8. a taky si myslím, že další KO bude až tak za 4 týdny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.8.15 09:13

@verulicek To asi jo, když vidí, že je vše ok, tak si nás všechny zvou až za 4-5 týdnů, což tobě už na screening vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
21.8.15 09:17

Tak u nás vše v pořádku máme srdíčko odpovídáme 6+3. Další kontrola 10.9. a to budu 9+2tt :srdce: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
21.8.15 09:19

@Eliza2 Gratuluji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 09:34

Dobré ráno :) jsem ráda že v tom testování nejsem úplně sama, i když mě už ta čárka fakt už nemá kam sílit :D

Ale chtěla bych se poradit. Mám možná hloupý dotaz a je na něj jednoduchá odpověď ale já nevím. Mám teď docela dost výtoky. Myslím že je to v normálu, nezapáchají ani nic jiného ale ten neustálý pocit vlhka mi strašně vadí. A to jsme se chtěla zeptat, můžu v těhotenství nosit tampony? Nebo spíš jen intimky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
21.8.15 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 09:40
@Eliza2 píše:
Tak u nás vše v pořádku máme srdíčko odpovídáme 6+3. Další kontrola 10.9. a to budu 9+2tt :srdce: :kytka: :pankac:
:potlesk: :potlesk: skvěléé gratuluji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
21.8.15 10:00

@Leni112 Tak mě ani na první kontrole, ani na druhé nedělal klasickou prohlídku, ani čípek ani pohmat, jen mě hned nahnal k ultrazvuku, který má ve vedlejší místnosti. No uvidíme, jestli mi jeho následná péče bude vyhovovat… Přijde mi, že má přístup „tak honem, mám toho dnes ještě hodně“ :roll: Za těch pět týdnů (21.9.) bych měla být už 11+3, takže 12. týden, tak to už asi bude screening, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.8.15 10:01
@Eliza2 píše:
Tak u nás vše v pořádku máme srdíčko odpovídáme 6+3. Další kontrola 10.9. a to budu 9+2tt :srdce: :kytka: :pankac:
:dance: :dance: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
9209
21.8.15 10:04

@JituleF @Anet94 @verulicek, holky moc děkuji měla jsem nervičky, když jsem předtím krvácela a stále špiním, ale prý je vše v pořádku, tak držím pěstičky i vám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
21.8.15 10:20

@Eliza2 Dobrá zpráva, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
21.8.15 10:20
@Eliza2 píše:

Super! Krásná zpráva! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.8.15 10:26

@Eliza2 také moc gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
21.8.15 10:30

@Fimfárum tak to já používám od Dr. Maxe a jsou to dálnice který vyběhli asi za vteřinu :) tak znovu digitální zda to vyskočí výš na 3+ :)

@Miranda1 tak aspoň že jsi byla u záskoku :) a je fajn že jsi viděla mimi i :srdce: :* a co doporučím jsou zázvorové lízátka. Najdeš je v lékárnách a občas je mají i v krámě jako tesco, kaufland apod… Já jsem bez nich nemohla ani vstávat, všude jsem měla lízátka a v mhd mi pomáhali hodně… zkus je… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
21.8.15 10:38

@Leni112 @klara1711 holky Ascorutin pomáhá na krvácení… pokud špiníte tak to nezastaví :( minulé těhu (to nevydařené) mi vždy okamžitě zastavilo krvácení, ale špinila jsem dál.. Dokáže to zastavit i krvácení z nosu, je to obecně na krvácení z čehokoliv :mrgreen:

@Sandra 1988 lékaři jsou někdy hodně rozdílní… ten můj minulý ani nedokázal říct zda jsem těhotná a to jsem už byla v 6tt… taky jsem potratila :( NO a když mě tahal co týden na UTZ a co týden mi říkal že to vypadá na ranné těhotenství, tak jsem se naštvala a přešla k jinému, který mě po první prohlídce hnal druhý den k Apolinářovi (kde dělá porodníka) na velký UTZ kde konstatovali 12tt + 3 a ZT a další den už jsem ležela na operáku kde mě dělali revizi… takže jsem zbytečně 2 měsíce čekala a čekala a to se mi už začala odlupovat stěna dělohy a doktorka mi říkala, že ještě týden a můžu mít zánět dělohy jako prase a v nejhorších případech berou dělohu! Přemýšlela jsem že toho minulého dr. zažaluju, ale kašlu na to, jsem ráda že jsem přešla jinam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí