Poradna duly
Jana Čurdová
Mám taky super doktorku, nosí vždycky takové barevné proužkaté podkolenky
vše vysvětlí, poradí, je milá…já jdu na KO 31.8. a taky si myslím, že další KO bude až tak za 4 týdny ![]()
@verulicek To asi jo, když vidí, že je vše ok, tak si nás všechny zvou až za 4-5 týdnů, což tobě už na screening vyjde…
Tak u nás vše v pořádku máme srdíčko odpovídáme 6+3. Další kontrola 10.9. a to budu 9+2tt
![]()
Dobré ráno
jsem ráda že v tom testování nejsem úplně sama, i když mě už ta čárka fakt už nemá kam sílit ![]()
Ale chtěla bych se poradit. Mám možná hloupý dotaz a je na něj jednoduchá odpověď ale já nevím. Mám teď docela dost výtoky. Myslím že je to v normálu, nezapáchají ani nic jiného ale ten neustálý pocit vlhka mi strašně vadí. A to jsme se chtěla zeptat, můžu v těhotenství nosit tampony? Nebo spíš jen intimky?
@Eliza2 píše:
Tak u nás vše v pořádku máme srdíčko odpovídáme 6+3. Další kontrola 10.9. a to budu 9+2tt![]()
![]()
@Leni112 Tak mě ani na první kontrole, ani na druhé nedělal klasickou prohlídku, ani čípek ani pohmat, jen mě hned nahnal k ultrazvuku, který má ve vedlejší místnosti. No uvidíme, jestli mi jeho následná péče bude vyhovovat… Přijde mi, že má přístup „tak honem, mám toho dnes ještě hodně“
Za těch pět týdnů (21.9.) bych měla být už 11+3, takže 12. týden, tak to už asi bude screening, že jo?
@Eliza2 píše:
Tak u nás vše v pořádku máme srdíčko odpovídáme 6+3. Další kontrola 10.9. a to budu 9+2tt![]()
![]()
@JituleF @Anet94 @verulicek, holky moc děkuji měla jsem nervičky, když jsem předtím krvácela a stále špiním, ale prý je vše v pořádku, tak držím pěstičky i vám ![]()
@Eliza2 píše:
![]()
Super! Krásná zpráva! ![]()
@Fimfárum tak to já používám od Dr. Maxe a jsou to dálnice který vyběhli asi za vteřinu
tak znovu digitální zda to vyskočí výš na 3+ ![]()
@Miranda1 tak aspoň že jsi byla u záskoku
a je fajn že jsi viděla mimi i
a co doporučím jsou zázvorové lízátka. Najdeš je v lékárnách a občas je mají i v krámě jako tesco, kaufland apod… Já jsem bez nich nemohla ani vstávat, všude jsem měla lízátka a v mhd mi pomáhali hodně… zkus je… ![]()
@Leni112 @klara1711 holky Ascorutin pomáhá na krvácení… pokud špiníte tak to nezastaví
minulé těhu (to nevydařené) mi vždy okamžitě zastavilo krvácení, ale špinila jsem dál.. Dokáže to zastavit i krvácení z nosu, je to obecně na krvácení z čehokoliv ![]()
@Sandra 1988 lékaři jsou někdy hodně rozdílní… ten můj minulý ani nedokázal říct zda jsem těhotná a to jsem už byla v 6tt… taky jsem potratila
NO a když mě tahal co týden na UTZ a co týden mi říkal že to vypadá na ranné těhotenství, tak jsem se naštvala a přešla k jinému, který mě po první prohlídce hnal druhý den k Apolinářovi (kde dělá porodníka) na velký UTZ kde konstatovali 12tt + 3 a ZT a další den už jsem ležela na operáku kde mě dělali revizi… takže jsem zbytečně 2 měsíce čekala a čekala a to se mi už začala odlupovat stěna dělohy a doktorka mi říkala, že ještě týden a můžu mít zánět dělohy jako prase a v nejhorších případech berou dělohu! Přemýšlela jsem že toho minulého dr. zažaluju, ale kašlu na to, jsem ráda že jsem přešla jinam!