Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte dubnovky. Taky se přidávám. Testujeme už 4.den a sílíme pořád
Termín mi vychází na 25.8. po roku snažení potěší ta druhá čárka
4.září jdu k doktorovi.Snad to není moc brzy
@gargamelinka Ahoj, já se včera dr ptala jak je to, protože jsem byla 7+2 a utz odpovídal 7+0. A on, že u takhle malého plodu se velikost zatím vůůůbec neřeší, že to až později, že je to teď víceméně jedno, že to všechny miminka doženou.
My jsme za týden vyrostli z 0.3 na 0.93, takže myslím, že je to tak akorát.
Hlavně, že je tam
a dopočívej vůči tomu hematomu. ![]()
Jinak moc díky holky, doufám, že jsem teda uklidnila i ostatní, které zašpinily. Jinak mi řekl, ať si koupím ten Ascorutin, že tím nic nezkazím. ![]()
@Leni112 píše:
Jinak moc díky holky, doufám, že jsem teda uklidnila i ostatní, které zašpinily. Jinak mi řekl, ať si koupím ten Ascorutin, že tím nic nezkazím.
Ascorutin beru a neprijde mi ze by to nejak pomahalo
. Bohuzel mimco nemame z prirozene cesty ale byly jsme na umelem oplodneni, ale hned na poprve to vyslo
takze do sebe po dobu prvniho trimestru cpu 9 prasku hormonu denne ![]()
@klara1711 Aha. No ale hlavně, že máte. Když zvládlo nepřirozenou cestu, zvládne i tohle.
Já si pro něj dneska někam zaběhnu, protože večer už bylo všude zavřeno. Ale jak říkám, fakt mě uklidňoval, že je to v prvním trimestru normální. ![]()
@Leni112 Nam to take rikali ale i tak clovek je vyplaseny, aspon ja ze zacatku byla ted uz jsem klidnejsi.
Já se tedy netestuji, jelikož mi je špatně jen co otevřu oči
zatím tedy nic hrozného oproti prvnímu těhu, tak čekám kdy to přijde
Břicho mám jak…prsa se zvětšila, ale už nebolí, únava je tak nějak jako vždy, jsem spavec ![]()
@Leni112 dekuji
snad se hematom zmenší a mimi bude růst..
Holky nevíte, co Ginus?? Měla včera KO..
@Leni112 píše:
@gargamelinka Ahoj, já se včera dr ptala jak je to, protože jsem byla 7+2 a utz odpovídal 7+0. A on, že u takhle malého plodu se velikost zatím vůůůbec neřeší, že to až později, že je to teď víceméně jedno, že to všechny miminka doženou.My jsme za týden vyrostli z 0.3 na 0.93, takže myslím, že je to tak akorát.
Hlavně, že je tama dopočívej vůči tomu hematomu.
Gratuluji k úspěšné prohlídce
Páni docela se divím, jak je ten přístup lékařů rozdílný (nebo jestli je to rozdílnými ultrazvuky…). Že víš i o kolik fazolka povyrostla… U mě probíhala prohlídka šup šup, jen mi oznámil, že to blikající na monitoru je srdíčko (což mi samozřejmě došlo ještě než to řekl) a že je vše v pořádku a mám přijít za 5 týdnů!!! Ještě se mě tedy zeptal, jestli mám nějaké dotazy, ale samozřejmě, že jsem pohledem na to srdíčko všechny dotazy zapomněla… Takže jsem byla v ordinaci sotva 5 minut a bylo to… Žádný s*aní s mladou paní ![]()
@Sandra 1988 Moje doktorka je taky v pohodě a velikost až tak neřeší, důležité je, jestli roste a je v pořádku, zda je to +-pár dní, na to se nehraje ![]()
@Sandra 1988 No já jsem úplně nadšená.
Oproti mé bývalé dr jsou to nebe a dudy. To co tam pro mě dělaj je asi normální, ale když jsem to porovnala s tim co bylo, tak se cítím jak na soukromé klinice, kde si služby platim. ![]()
Tak o kolik vyrostla říkal, ale vyčte se to i na té fotce.
Já tam jsem vždycky 20 minut. Skoukne čípek, prohmatal dělohu, zda mě nebolí, utz, na něm vše vysvětlí, pak se poptá jestli bych si ještě něco přála…
Fakt jsem nadšená. ![]()
Ty jo, 5 týdnů??? Já byla na větvi ze 4 týdnů.
A to jsem si to teď ještě zkrátila když jsem tam šla. ![]()
@Leni112 no upřímně já myslím, že když tam příští týden poprvé dojdu a bude srdíčko, tak další kontrola bude až screening po prvním trimestru ![]()
no..nemám co testovat..ta čárka u mě prostě už od 16dpo silnější nebude