Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
20.8.15 21:39
@Anet94 píše:
Těhulky vy co jste ještě nebyly na prohlídce nemáte tendenci pořád testovat? Připadám si jako blázen, zase jsem si dneska koupila test…

no..nemám co testovat..ta čárka u mě prostě už od 16dpo silnější nebude :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.15 23:48

Ahojte dubnovky. Taky se přidávám. Testujeme už 4.den a sílíme pořád :dance: Termín mi vychází na 25.8. po roku snažení potěší ta druhá čárka :lol: 4.září jdu k doktorovi.Snad to není moc brzy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.15 23:49

Taky pořád testuji. Připadám si jak magor :D

• Citovat
  • Upravit
8671
21.8.15 07:39

@gargamelinka Ahoj, já se včera dr ptala jak je to, protože jsem byla 7+2 a utz odpovídal 7+0. A on, že u takhle malého plodu se velikost zatím vůůůbec neřeší, že to až později, že je to teď víceméně jedno, že to všechny miminka doženou. :) My jsme za týden vyrostli z 0.3 na 0.93, takže myslím, že je to tak akorát.
Hlavně, že je tam :srdce: a dopočívej vůči tomu hematomu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.8.15 07:40

@Anet94 Mám chuť testovat i když jsem na prohlídce byla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.8.15 07:43

Jinak moc díky holky, doufám, že jsem teda uklidnila i ostatní, které zašpinily. Jinak mi řekl, ať si koupím ten Ascorutin, že tím nic nezkazím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.8.15 07:54
@Leni112 píše:
Jinak moc díky holky, doufám, že jsem teda uklidnila i ostatní, které zašpinily. Jinak mi řekl, ať si koupím ten Ascorutin, že tím nic nezkazím. :)

Ascorutin beru a neprijde mi ze by to nejak pomahalo :?. Bohuzel mimco nemame z prirozene cesty ale byly jsme na umelem oplodneni, ale hned na poprve to vyslo ;) takze do sebe po dobu prvniho trimestru cpu 9 prasku hormonu denne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.8.15 07:59

@klara1711 Aha. No ale hlavně, že máte. Když zvládlo nepřirozenou cestu, zvládne i tohle. :) Já si pro něj dneska někam zaběhnu, protože večer už bylo všude zavřeno. Ale jak říkám, fakt mě uklidňoval, že je to v prvním trimestru normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.8.15 08:03

@Leni112 Nam to take rikali ale i tak clovek je vyplaseny, aspon ja ze zacatku byla ted uz jsem klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
21.8.15 08:24

Já se tedy netestuji, jelikož mi je špatně jen co otevřu oči :zed: zatím tedy nic hrozného oproti prvnímu těhu, tak čekám kdy to přijde :roll: Břicho mám jak…prsa se zvětšila, ale už nebolí, únava je tak nějak jako vždy, jsem spavec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
21.8.15 08:36

@Leni112 dekuji :hug: snad se hematom zmenší a mimi bude růst..

Holky nevíte, co Ginus?? Měla včera KO..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
21.8.15 08:37
@Leni112 píše:
@gargamelinka Ahoj, já se včera dr ptala jak je to, protože jsem byla 7+2 a utz odpovídal 7+0. A on, že u takhle malého plodu se velikost zatím vůůůbec neřeší, že to až později, že je to teď víceméně jedno, že to všechny miminka doženou. :) My jsme za týden vyrostli z 0.3 na 0.93, takže myslím, že je to tak akorát.
Hlavně, že je tam :srdce: a dopočívej vůči tomu hematomu. :hug:

Gratuluji k úspěšné prohlídce :kytka: Páni docela se divím, jak je ten přístup lékařů rozdílný (nebo jestli je to rozdílnými ultrazvuky…). Že víš i o kolik fazolka povyrostla… U mě probíhala prohlídka šup šup, jen mi oznámil, že to blikající na monitoru je srdíčko (což mi samozřejmě došlo ještě než to řekl) a že je vše v pořádku a mám přijít za 5 týdnů!!! Ještě se mě tedy zeptal, jestli mám nějaké dotazy, ale samozřejmě, že jsem pohledem na to srdíčko všechny dotazy zapomněla… Takže jsem byla v ordinaci sotva 5 minut a bylo to… Žádný s*aní s mladou paní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
21.8.15 08:49

@Sandra 1988 Moje doktorka je taky v pohodě a velikost až tak neřeší, důležité je, jestli roste a je v pořádku, zda je to +-pár dní, na to se nehraje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.8.15 08:54

@Sandra 1988 No já jsem úplně nadšená. :) Oproti mé bývalé dr jsou to nebe a dudy. To co tam pro mě dělaj je asi normální, ale když jsem to porovnala s tim co bylo, tak se cítím jak na soukromé klinice, kde si služby platim. :mrgreen:
Tak o kolik vyrostla říkal, ale vyčte se to i na té fotce. :) Já tam jsem vždycky 20 minut. Skoukne čípek, prohmatal dělohu, zda mě nebolí, utz, na něm vše vysvětlí, pak se poptá jestli bych si ještě něco přála…
Fakt jsem nadšená. :)
Ty jo, 5 týdnů??? Já byla na větvi ze 4 týdnů. :lol: A to jsem si to teď ještě zkrátila když jsem tam šla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.8.15 09:03

@Leni112 no upřímně já myslím, že když tam příští týden poprvé dojdu a bude srdíčko, tak další kontrola bude až screening po prvním trimestru :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex