Poradna duly
Jana Čurdová
No vidět být něco může a nemusí…je to docela brzy…při prvním jsem šla na gyndu neznalá v 5tt a byl tam žloutkový váček, další návštěva v 7tt a tam už byl vidět plod se srdíčkem…teď jdu na začátku 8tt na první kontrolu tak jsem zvědavá…
Mám známou, která se s přítelem snaží o dítě a stále nic, už docházela i na RHB na Mojžíšovou a přitom její sestra a bratr mají dětí až moc…někdy to rozum nechápe ![]()
@verulicek Achjo tak to na tom budu zítra asi stejně…já tam právě chtěla jít o něco později…dnes jsem se objednala a řekla at dojdu hned zítra…takže to bude asi u každé stejně že? Já měla pravděpodobně ovulaci kolem 5.8. takže to je ještě asi hodně brzo…ale třeba se tam něco objeví kdo ví ![]()
@novomamina no mě tehdá nechal ještě vypláznout stovku za jakýsi plastový test a stejně..řekl nejdřív že nic nevidí, pak že malinko se tam po chvilce něco objevilo (přitom lékárnové testy totál pozitivní) takže za mě zbytečná prohlídka…byla jsem tehdá 4+5 dle poslední MS
@novomamina Ahoj,.. no hele ja jsem byla v pondělí a byla jsem 6+2 a měla jsem tam jenom vajíčko se žloutkovym vačkem.. bez mimi,. takže myslím že je určitě hodně brzo..
Mě Dr.. hodně vystrašil a byla jsem z toho špatna.. ale ted myslím pozotivně a příští čtvrtek už doufam že bude..:) ale třeba budeš ta ktera má vidět mimi i srdíčko už v 5 tydnu..:) tak přeju hodně štěstí a zítra dej vedět jak jsi dopadla.
tfuj, tfuj, tfuj..:) ![]()
Jinak holky, kdo jste v 6. nebo 7. týdnu, tady jsem našla vaše-naše miminka
PS: tady je to krásně vidět…škoda že některé holky si myslí, že je to shluk buněk a jdou bez mrknutí oka na potrat http://www.prolifeinfo.ie/…ence-photos/
@Sofieee já bych řekla že ti to nějak blbě spočítali nebo že má slabý utz ![]()
Ahoj, tak jsem se držela dlouho čekat na pondělní kontrolu a dnes už mi ruply nervy, protože na rozdíl od vás co tady skoro všechny píšete, že je vám blbě, tak mě prostě není :-/ Před pár dny to bylo trochu sem tam a teď mi to přijde míň a míň, tak jsem se tak vyschízovala, že jsem naložila malýho do kočáru a letěla do lékárny pro test, jestli čárka neslábne (stalo se mi to totiž minulý měsíc, i když podstatně dřív). A naštěstí krásná dálnice. Tak teď už snad s nervama do pondělí vydržím. Ale ta psychika! Děs! Už chci mít po kontrole ![]()
@verulicek píše:
Jinak holky, kdo jste v 6. nebo 7. týdnu, tady jsem našla vaše-naše miminkaPS: tady je to krásně vidět…škoda že některé holky si myslí, že je to shluk buněk a jdou bez mrknutí oka na potrat http://www.prolifeinfo.ie/…ence-photos/
Krásný ![]()
Jó už jsem klidnější. A to jsem si říkala, že u druhýho budu už v klidu a leda prd ![]()
@Atomovka3 já jsem měla vekou pohodu i v prvním těhotenství, takže mě to nijak neznervózňuje ![]()
@verulicek Ano.. také si to myslím..;) jako on řikal že když měřil vajíčko že odpovída i na mín.. takže myslím že mi to opravdu vychazelo na ten 5 tyden..;) ![]()
@verulicek píše:
@Atomovka3 já jsem měla vekou pohodu i v prvním těhotenství, takže mě to nijak neznervózňuje
Což o to já měla taky krásné těhotenství i pohodový rychlý porod, ale jak jde o nějaké čekání na něco, tak to je konec. Musím vědět všechno hned ![]()
@Atomovka3 Já to taky dnes nedala, najednou mi je dva dny docela dobře, špinila jsem před pár dny. Takže jsem si dnes na gyndu volala a vezmou mě v půl 5, takže jsem ráda a snad to bude dobrý…
@Leni112 píše:
@Atomovka3 Já to taky dnes nedala, najednou mi je dva dny docela dobře, špinila jsem před pár dny. Takže jsem si dnes na gyndu volala a vezmou mě v půl 5, takže jsem ráda a snad to bude dobrý…
aaaa tak to jsi ještě o level výš
Kurnik závidím, jsem amatér
Ne, ale určitě to bude dobré a budeš klidnější ![]()
@novomamina klid, nám to vyšlo na první měsíc snažení už podruhé
ale to se mi to píská, když vím kdy ovuluju..jinak já jsem u prvního byla na první kontrole taky zbytečně brzo (cca 20DPO, pár dní po vynechání) a nebylo vidět nic, ani žloutkový váček, jen zvětšená sliznice…odcházela jsem stejně s nejistotou (zda to není mimoděložní) a pozvánkou za 14 dní. Teď jsem poučená a půjdu až na konci sedmého týdne, kdy by mělo být i srdíčko.