Poradna duly
Jana Čurdová
HOlky.. minule jsme tady psala jak si dělam testy abych věděla jestli čarka neslabne.. dělala jsem si v utery, středu, čtvretk a pokaždy to bylo siulněší a silnější.. a dne rano.. a je slabší..:( je to v haji..
![]()
@Sandra 1988 píše:
@Anonym05 Já jsem podle MS 7+5, ale reálně 7+2tt. A jak ty? Máš ještě nějaké jiné příznaky kromě toho podbřišku?
Já jsem 4+6 cítím ten podbřišek, každé ráno migréna, změny nálad a chztě na jídlo. Jinak teda nic zatím. Právě mě trošku vylekal ten podbřišek. Někde jsem četla, že je to příznak mimoděožního ![]()
@Anonym05 Byla jsem v pondělí.,. podle mest.jsem byla 6+2.. ale nemelě jasem ani embryo ani srdíčko.. jen vajíčko se žloitkem.. takže mi řekl že bud neprospíva nebo je brzo.. jelikoý mi vajíčko odpovída na mín..tak jsem se ještě uklidnovala.. a radší testovala.. a ted tohle.. na další kontrolu jdu ve čtvrtek..
@Anonymní píše:
@Anet94 Ahojky. Tak to já mám teď do úterka volno, ale stejně mám neustále nějaké lítačky po městě. Jinak s tou náladou…teď poslední dva dny jsem byla úplně nepříčetná. Všechno mě štvalo, každý mě vytáčel. Neustále napjatá a pořád mi duněla hlava… dnes je to naštěstí lepšííí![]()
@Anonym05 holky tak to jste mě uklidnily že v tom nejsem sama ![]()
Ještě před týdnem jsem si chválila, jak mi nic není… Hodně z vás tu psalo že je jim špatně a podobně a mě tenhle týden začalo hroozný nechutenství až nevolnost… mám problém se jen najíst.. nemám na nic chuť ![]()
@Sofieee Tohle jsem si říkala ještě před týdnem. Bylo mi skvěle!! A zčista jasna zlom a neustále je mi hrozně, žaludek na vyrvání z těla, bolest hlavy, únava…takže být tebou, užívám si to a beztak se ti to taky zlomí a ještě budeš vzpomínat, jak ti bylo. ![]()
@Sofieee píše:
@Anonym05 Byla jsem v pondělí.,. podle mest.jsem byla 6+2.. ale nemelě jasem ani embryo ani srdíčko.. jen vajíčko se žloitkem.. takže mi řekl že bud neprospíva nebo je brzo.. jelikoý mi vajíčko odpovída na mín..tak jsem se ještě uklidnovala.. a radší testovala.. a ted tohle.. na další kontrolu jdu ve čtvrtek..
Myslis, ze to je spatny? To jeste nemusí nic znamenat ne?
![]()
@Anet94 píše:
Dobrý večer holky tak jaký máte víkend? Ja bohuzel pracovní… Od 13 do 21 v praci a volno az v pondělíno jinak taky jste tak na pěst? Me naprosto všechno vytáčí, u všeho jsem nervní a samozřejmě to nejvit odnáší ten můj… Až jsem naštvaná sama na sebe ze jsem takova megera
@bobina12 miranda1 jee holky to jste mě potešily že se vám také líbí jméno Maruška
mě se líbí moc ale doma mi to neprojde
Tak to já jsem jako medíček hele
![]()
@Sofieee Jo a mě špatně není, jen mi občas z něčeho natáhne…neboj, třeba to ještě nic neznamená.
Ahoj holky, tak dnes jsem měla od 4:30 tiché rozhovory se sanitární keramikou… sice jsem ze sebe nic nedostala, ale dávila jsem se a bolel mě žaludek. Musela jsem se dnes omluvit v práci a ještě teď se příležitostně dávím. Jsem unavená, bolí mě hlava a pořád mám žaludek na vodě a hnusnou chuť v puse. Poslední dny mi sice nebylo moc dobře, ale dnešní noc byla teda nic moc ![]()
@Sofieee Já když jsem špinila, tak jsem si taky ve čtvrtek udělala test a přišel mi slabší. Takže jsem jela na gyndu a všechno bylo v pořádku, srdíčko bouchalo, tak se zatím zkus nenervovat nebo si fakt zajeď na pohotovost. Do čtvrtka by ses zbláznila. ![]()
@Leni112 Pravě.. myslím že to do čtvrtka nevydržím no.. ale když pojedu tak co jim mam říct..? že chci vyšetřit, že chci vědět jestli je všechno v pořadku..? aby mě neposlali do haje, že takhle si tam muže chodit každej.. ![]()
@Sofieee No a?? Odmítnout tě nemůžou…Klidně si vymysli, že tě třeba děsně moc bolí břicho, že jsi těhotná…Prohlídnout tě musí. ![]()
No aby si mě tam ještě nenechali..:D ale asi si tam zajedu.. at jsem klidnejší.. a třeba mi řeknou dobrou zpravu i to že už mam mimi i se srdíčkem..:)