Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
23.8.15 09:23

HOlky.. minule jsme tady psala jak si dělam testy abych věděla jestli čarka neslabne.. dělala jsem si v utery, středu, čtvretk a pokaždy to bylo siulněší a silnější.. a dne rano.. a je slabší..:( je to v haji.. :( :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
23.8.15 09:23
@Sandra 1988 píše:
@Anonym05 Já jsem podle MS 7+5, ale reálně 7+2tt. A jak ty? Máš ještě nějaké jiné příznaky kromě toho podbřišku?

Já jsem 4+6 cítím ten podbřišek, každé ráno migréna, změny nálad a chztě na jídlo. Jinak teda nic zatím. Právě mě trošku vylekal ten podbřišek. Někde jsem četla, že je to příznak mimoděožního :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
23.8.15 09:25

@Sofieee Sofi a kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.15 09:30

@Anonym05 Byla jsem v pondělí.,. podle mest.jsem byla 6+2.. ale nemelě jasem ani embryo ani srdíčko.. jen vajíčko se žloitkem.. takže mi řekl že bud neprospíva nebo je brzo.. jelikoý mi vajíčko odpovída na mín..tak jsem se ještě uklidnovala.. a radší testovala.. a ted tohle.. na další kontrolu jdu ve čtvrtek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.8.15 09:45
@Anonymní píše:
@Anet94 Ahojky. Tak to já mám teď do úterka volno, ale stejně mám neustále nějaké lítačky po městě. Jinak s tou náladou…teď poslední dva dny jsem byla úplně nepříčetná. Všechno mě štvalo, každý mě vytáčel. Neustále napjatá a pořád mi duněla hlava… dnes je to naštěstí lepšííí :zed: :lol:

@Anonym05 holky tak to jste mě uklidnily že v tom nejsem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.8.15 09:46

Ještě před týdnem jsem si chválila, jak mi nic není… Hodně z vás tu psalo že je jim špatně a podobně a mě tenhle týden začalo hroozný nechutenství až nevolnost… mám problém se jen najíst.. nemám na nic chuť :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.8.15 09:56

@Atomovka3 Kliiid a jen se těš na mimíska. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.8.15 10:00

@Sofieee Tohle jsem si říkala ještě před týdnem. Bylo mi skvěle!! A zčista jasna zlom a neustále je mi hrozně, žaludek na vyrvání z těla, bolest hlavy, únava…takže být tebou, užívám si to a beztak se ti to taky zlomí a ještě budeš vzpomínat, jak ti bylo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
23.8.15 10:03
@Sofieee píše:
@Anonym05 Byla jsem v pondělí.,. podle mest.jsem byla 6+2.. ale nemelě jasem ani embryo ani srdíčko.. jen vajíčko se žloitkem.. takže mi řekl že bud neprospíva nebo je brzo.. jelikoý mi vajíčko odpovída na mín..tak jsem se ještě uklidnovala.. a radší testovala.. a ted tohle.. na další kontrolu jdu ve čtvrtek..

Myslis, ze to je spatny? To jeste nemusí nic znamenat ne? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
23.8.15 10:05
@Anet94 píše:
Dobrý večer holky tak jaký máte víkend? Ja bohuzel pracovní… Od 13 do 21 v praci a volno az v pondělí :( no jinak taky jste tak na pěst? Me naprosto všechno vytáčí, u všeho jsem nervní a samozřejmě to nejvit odnáší ten můj… Až jsem naštvaná sama na sebe ze jsem takova megera 8o@bobina12 miranda1 jee holky to jste mě potešily že se vám také líbí jméno Maruška :) mě se líbí moc ale doma mi to neprojde :pocitac:

Tak to já jsem jako medíček hele :lol: :lol: :lol:
@Sofieee Jo a mě špatně není, jen mi občas z něčeho natáhne…neboj, třeba to ještě nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
23.8.15 10:06

Ahoj holky, tak dnes jsem měla od 4:30 tiché rozhovory se sanitární keramikou… sice jsem ze sebe nic nedostala, ale dávila jsem se a bolel mě žaludek. Musela jsem se dnes omluvit v práci a ještě teď se příležitostně dávím. Jsem unavená, bolí mě hlava a pořád mám žaludek na vodě a hnusnou chuť v puse. Poslední dny mi sice nebylo moc dobře, ale dnešní noc byla teda nic moc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.8.15 10:06

@Sofieee Já když jsem špinila, tak jsem si taky ve čtvrtek udělala test a přišel mi slabší. Takže jsem jela na gyndu a všechno bylo v pořádku, srdíčko bouchalo, tak se zatím zkus nenervovat nebo si fakt zajeď na pohotovost. Do čtvrtka by ses zbláznila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.15 10:31

@Leni112 Pravě.. myslím že to do čtvrtka nevydržím no.. ale když pojedu tak co jim mam říct..? že chci vyšetřit, že chci vědět jestli je všechno v pořadku..? aby mě neposlali do haje, že takhle si tam muže chodit každej.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.8.15 10:34

@Sofieee No a?? Odmítnout tě nemůžou…Klidně si vymysli, že tě třeba děsně moc bolí břicho, že jsi těhotná…Prohlídnout tě musí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.15 10:42

No aby si mě tam ještě nenechali..:D ale asi si tam zajedu.. at jsem klidnejší.. a třeba mi řeknou dobrou zpravu i to že už mam mimi i se srdíčkem..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí