Poradna duly
Jana Čurdová
@Haniiii No já jsem seděla na záchodě, skoro jsem brečela a potila se. Už už jsem mu říkala, ať mě někam vezme, že už nevím co se sebou. ![]()
Ale moc díky za radu, zkusím se tady po ní poptat. ![]()
@kiwa No miminko má asi stejnej názor, když mi bere sílu i na to. ![]()
@Miranda1 píše:je to stoprocentně možné
@Bjoucik.15 je mozne že té znám z jiné diskuze : ot?
@verulicek píše:v tvém reálu pohoda..v mém reálu vaření na celé dopoledne…vytáhnu maso z lednice…rázem u ní stepuje mé dítě se slovy „HAM“ protože si myslí, že něco dostane. maso odložím a jdu jí dát nějaké křupky, ať má nějaký žvanec…umyju maso a hodím do hrnce. Jdu čistit zeleninu, mezitím chce dítě pití nebo na nočník, tak zas odbíhám, za neustálého odhánění od horkého sporáku se snažím oloupat zeleleninu..dítě z velké většiny případů přijde na to, jak se dostat ke šlupkám, tudíž je ještě pak uklízím po zemi…hodím vařit zeleninu. dítě musím vypakovat z kuchyně nějak zabavit aby mi tam nechodilo..mezi tím nenápadně odbíhám sbírat tu pěnu. Když je dílo hotovo a vývar by už ušel, má dítě znova hlad, dám mu nějakou sváču a jdu povytahovat zeleninu a maso…to nechám vychladnout a mezi tím se pouštím do oběda naší slečny. Ten když uvařím, podám dítěti, dám ho na nočník a spát..pak teprve mám čas na porcování zeleniny a obírání masa do polévky, která mezi tím stihne kolikrát taky vychladnout, ale nevadí..ohřeju a s trochou těstí i sním…takže možná chápeš, proč se někdy místo oběda odbydu namazaným chlebem
kor pokud mám opravdu ten šoufl stav a svou aktivitu chci udržet na minimu
takový stavy znám taky
ale u mě je ještě plus, že musím dopoledne se psem ven vyvenčit… a dítě to je v kuchyni neustále a pokud ne a je někde zticha je to důkaz, že někde něco vyvedlo
![]()
Holky, taky mám trocha problém s nadýmáním a velkou potřebou, sice chodím každý den, ale jde to z tuha
Navíc jsem občas nafouklá jak balón a dnes o pět a přemýšlím, že snad by mi dělal problém česnek??? Může mi způsovat takové brutální nadýmání a celkově špatně???
@Sofieee píše:
Holky, tak ja nevím.. přijdu si jak netěhotna..když nepočítam že je mi rano když vstanu špatně ale jen do doby kdy se najim a pak je to uplně v pohodě.. večer jsem teda trochu nafoukla ale jiank nic.. břicho mam pořad stejny..
a vy tu všichni píšete jak j evam hrozně špatně, a ja si řikam jestli vubec těhotna jsem..
radši at je mi hrozně
z toho si nic nedělej, teď nevím v kolikátým tt jsi ale to ještě může přijít…
já jsem v začátku nějakého 6tt a celý víkend jsem natírala sloupy na chalupě… chodím často na záchod, ale třeba dnes málo a občas mě píchne a azabolí dole a občas mě jako trnou prsa, jinak taky nic jako netěhotně… no tak uvidíme co bude ve středu na kontrole, samo že se bojím ![]()
@Anonym82 česnek je potvora, klidně to tím může být. Doporučuju Simethicon (něco jak Espumisan, ale víc mi zabírá)
@kiwa A to tě vezmou do práce těhotnou? To je dobrý.. Díky, zkusím
Jinak coculine ani nevím co je
Taky se zeptám dr, protože vždycky onemocním a teď by to bylo docela blbé no…
Tak si pak můžeme říct co nám doktoři řekli ![]()
@Kytičkaaa No jim to říkat nebudu
protože stejně na mateřskou nárok mít nebudu a do 3.měsíce je to rizikový že jo… Jj dáme si vědět ![]()
Holky k těm zácpám mě minulé těhu pomáhalo Psyllium… je to vláknina a bez ní bych se nevyto… kolikrát jsem ze záchoda chodila se slzama jak to nešlo a bolelo!!
a začalo mi to už od 4měsíce, prostě hnus! zkuste to, jednu žičku denně do pusy zalít vodou a spolknout. Má se to rozpouštět ve skleničce vody, ale udělá se taková hnusná hmota že to se vypít nedá, aspoň já s tím měla problémy.. Jo a dobrý je meloun, hodně melounu… ![]()
@Anonym82 Mám úuplně stejný problém s nadýmáním. Vypadam jako bych už měla břicho každý večer. Musím ho zatahovat
![]()
@Anonym05 Jj, já su taky jak v 5. měsíci. Mám pocit, že to na mě všichni musí vidět!?
Ahojte, holky, teoreticky patřím do skupiny, ale zatím ještě nic nevím
ale. co si myslíte o mých testech? dva dny před,,očekávanou" MS, dva dny po MS. stále stejná čárka, která nesílí… ![]()
@novomamina jojo taky mě první týden a půl po termínu MS bolelo bříško a hodně, ale bez spinění, takže jsem to brala že to tak má být… ![]()
Příspěvek upraven 23.08.15 v 21:40