Poradna duly
Jana Čurdová
@Kytičkaaa jsem nachlazená…
naštěstí ten krk už nebolí a mám jen rýmu, ale i tak…raději chci 3 dny ležet ať něco nezanedbám…
Navaluje se ti jo? to mě taky občas…doporučuju zelený orbitky… ty mě zachraňují
mám jich asi 5 balíčků po bytě ![]()
@Leni112 ja jsem na tom s tou zácpou stejne a jsem s toho nešťastná
@kiwa je tak hlavně ať jsi brzy fit, teď to člověk nesmí fakt zanedbat… Tak raději lež… Ja sem bojím podzimu, protože to vždycky neco chytnu a nechci antibiotika
a budeš doma ležet? Navaluje
díky zkusím ![]()
Holky díky za rady, přemluvila jsem muže, aby mě vzal do krámu ještě teď, takže jsem sebrala poslední zbytky sil a nakoupila zásobu džusů, jablek, hroznového vína, citronů, jogurtů a přímo ovesných vloček a snad se to zlepší.
Jinak mastný nedám, muž si tady akorát večeřel segedýn a jen závan toho mi dával. ![]()
Já jsem vždycky tak ráda jedla a teď…
![]()
@Kytičkaaa Děkuji
jj naštěstí nastupuju do práce až v září tak mám čas to vyležet… podzimu se taky bojím…nevím co na imunitu, v těhu se skoro nic nesmí
ve čtvrtek jdu na gyndu tak se pozeptám…
.
Zkus
mě fakt pomáhá žvýkat a jak cítím ten mentol tak se mi uleví…nebo ještě homeopatika (můžou i těhotný) Coculine to je na žaludek… a taky ok ![]()
@Leni112 Určitě jo
bude zase dobře..zkus ty jablka. Nemáš na jídlo ani pomyšlení?
ale něco bys měla… mě dělají dobře polívky (mám na den udělaný 2 druhy) a jím je furt…Ale zítra budu muset nějaký udělat
tak přemýšlím jaký… v merku jich mám několik…špenátová, česnečka, bramboračka, zeleninová…
a čočková (kdybych náhodou málo prděla
)
@Kytičkaaa I já trpim na podzim a na jaře pravidelně už 10 let na zánět nosohltanu nebo angínu, ještě nebyl rok bez atb.
Ale dr mi vždy říkal, že to mám z práce z lidma. Teď budu naštěstí doma, tak se mi to třeba vyhne…
@kiwa Jj, těch jsem koupila pytel a ráno zkusím ty vločky s jogurtem. Jako já se snažím jíst, měla jsem v mističce k obědu trošku toho guláše, ale ani jsem to nedojedla. I muž mi říká, že jím hrozně málo a že je na mě prej už týden žalostnej pohled. ![]()
Jak mi neni dobře, ani se nemaluju, jsem bílá sama o sobě, přírodní blondýna, takže to umocním, že nenamalovaná vypadám pořád nemocně.
![]()
@Leni112 A třeba nějaký lupínky s mlíkem? Víš jako aspon 3× denně něco malinkýho…
Však co, se nemaluj, mě se taky nechce
manžel ani pes se mě zatím nelekli tak je to dobrý ![]()
@gargamelinka píše:
@Bjoucik.15 my už to taky museli říct tím, že musím ležettak snad se nic nepotento..
hele minule jsme to nikomu neřekli a bylo to zamlklé…co se má stát se prostě stane a nezáleží na tom zda to řekneš dřív a nebo ne… To samé s kočárkem, to je taky hloupá pověst, že ho nesmíš mít doma!
@kiwa Ty snídám občas, snídaně je jediný, co jím trošku s chutí, dneska měla ten jogurt s banánem. Ale budu se na ty snídaně asi muset zaměřit trochu víc.. ![]()
No mě už se asi trošku leká… ![]()
@Leni112 Já mám taky radu. Pomohlo mi to tenkrát v nemocnici po opakovaných narkózách a to už jsem byla fakt snad nejzoufalejší. A to ani nemluvím o těch křečech v břiše. Zkusila jsem všechno až na Šaratici - je to minerální voda Ondrášovka. Tenkrát mi ji koupili v lékárně a zabrala do druhého dne. Můžou ji i těhotné.
@kiwa Já bych hlavně potřebovala trošku sluníčka, letos jsem nikde nebyla, vůči stěhování a rekonstrukci ani nebyl čas, takže jsem bílá jak nikdy.
A je po létě.
No zkusím se namalovat, aby si neřekl, že se nám narodí ošklivej vetřelec po mamince. ![]()
@Leni112 Co blbneš
budeš mít krásný miminečko
vůbec neřeš jak vypadáš… ![]()