Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuji holky moc..:)))
@bobina12 no hele mě to potvrdil až dnes.. posledmí ms 4.7..:)
@Sofieee to jsme skoro stejně..mé to potvrdila vě čtvrtek a rekla mí, že to vypadá na 6+1..poslední MS jsem měla 5.7.
No holky vy jste ukecaný..to vás nemám šanci dočíst…zaregistrovala jsem že jste řešily jména
…domá mám 2 letou Stelu a strašně bych si ted přála chlapečka, ale vybrat jméno na kterém se s přítelem shodneme je děs…mě se líbí Matyáš, Tadeáš, Tobiáš, Mikuláš. D to mi razantně zavrhl, tak ted mě napadl Jonášek
a na to nenámítal…jestli to bude holka tak se mi líbí Ema jenže jich je všude plno
pak Ella, Elena možná by se to hodilo právě ke Stele, ale zase mám ségru Nelu, tak aby se nám to nepletlo
…
Jinak dnes jsem 4 plus 6 a od včera mě tak hrozně bolí břicho(děloha)…napůl jak při ms napůl nevím ale je to děs taky vám to dělá? že by se mi už roztahovala děloha?..Přijdu si nafouklá :/ A ta únava je děs, přes noc skoro nespím nejde to, strašně mě to štve a přes den jsem jak zombie usínám na každém rohu
tak zatím papa ![]()
Holky prosím o radu, už pár dní trpím zácpou, neskutečná bolest břicha, co na to - co s tím??
![]()
@Leni112 mě pomáhá actimel
jinak jsem schopná nejít klidně 5 dní
![]()
@kiwa Já snídám bílý Activie, mam tu mléko, kefír, takže jsem myslela, že dělám jakoby dobře.
Zkusím zítra koupit ten Actimel. ![]()
@Leni112 Ta Activia by taky měla být dostačující
. Jinak jo když to hodně nejde…tak třeba jablko… nebo si dej něco hodně mastnýho
třeba hranolky…
já jsem ted zas nějaká uprděná
![]()
@Leni112 píše:
Holky prosím o radu, už pár dní trpím zácpou, neskutečná bolest břicha, co na to - co s tím??![]()
Za mě teda funguje ráno si vymačkat půlku nebo celý citrón a vypít tu šťávu z něj s vlažnou vodou (asi 0,5 litru) do půl hodinky by to mělo zabrat ![]()
@Leni112 švestky,myslím si, že budeš moc i lactulosu při nejhorsim..
@Leni112 Taky jsem to tak měla, nebyla jsem i týden. A teď jsem si kvůli pálení žáhy koupila to cucací Rennie a zabralo to asi i na tohle ![]()
@kiwa jak to? Copak ti je? Bolí me žaludek a furt se mi chce
naštěstí, ale přímo nezvracim…