Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
24.8.15 14:27
@Atomovka3 píše:
Já tam dnes měla manžela i syna :-) Ale tak koukli se na šmouhu, synovi to bylo šumák :)) Ale tak jsem ráda, že u toho byli :)

No vezmu ho s sebou. Protože když jsem blba neustále s duchama, tak už se mu nechce veřit, že tam fakt je. :D Alespon se ujisti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
24.8.15 14:40

@verulicek nechte si ho do zásoby na dobu, až odzvoni nevolnostem a přecitlivělému čichu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
24.8.15 14:43

@kiwa no právě že nic moc, té všeho se mi zvedá kufr. Do všeho jen tak dloubnu a nechal ti pritelovi, ten za mě všechno dojede… Dnes js vařil glóbus kuřecí zavitek a brambor, snedla jsem sotva půlku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
24.8.15 14:45

Jinak já jdu zítra na ofiko kontrolu, když neberu ten zástup kvůli lékům na nevolnosti. Tak jsem zvědavá na srdíčko, že ho snad i uvidim a ne jen uslyšíme jo je tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
24.8.15 14:56

Jinak já jdu zítra na ofiko kontrolu, když neberu ten zástup kvůli lékům na nevolnosti. Tak jsem zvědavá na srdíčko, že ho snad i uvidim a ne jen uslyšíme jo je tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.8.15 15:00

Holky shválně jsem si zkusila teď test a tedy silnější snad být už nemůže :-) je to krása taková tlustice, tak snad se vyvíjí vše jak má, jinak by snad nebyla taková silná testovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.8.15 15:00

@Miranda1 určitě ho uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.8.15 15:03
@kiwa píše:
@Bjoucik.15 Třetí den mám pocit, jako by se právě ta svině o mě pokoušela… :nevim:
Přesně tak! Doma hezky tepláky a do práce či města :think: to musím zítra koupit :mrgreen:

i do města tepláky :) nějaký hezčí a elegantnější ale proč ne?? no a jinak se teďka tak udělalo krásně že mám šaty a ty jsou prostě Nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.8.15 15:05

@bobina12 no tak asi kvůli srdíčku tam jdeš takhle později, ale je to divný… Tak kdyby cokoliv leť tam dřív i kvůli prkotině, vzít tě musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
24.8.15 15:24
@kiwa píše: :oops: A to byl jaký ultrazvuk? Vaginální nebo přes břicho? :oops:

Vaginální, ale tak dvouletýmu synovy je to fuk a manžel byl u porodu, tak vaginální ultrazvuk je podle toho náboženský kroužek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
24.8.15 15:26
@bobina12 píše:
@kiwa no budu přesně v 8 týdnu tak nevím jestli je to normální :think:

Dnes jsem si přesně říkala, jak jsem ráda, že mě objednala až na 8mý týden podle ms. Protože jak je poměrně o dost mladší, tak by tam předtím nebylo nic vidět a stresovala bych se ještě víc, takže jsem byla ráda, i když to čekání je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
24.8.15 15:27
@Anonym05 píše:
No vezmu ho s sebou. Protože když jsem blba neustále s duchama, tak už se mu nechce veřit, že tam fakt je. :D Alespon se ujisti :dance:
:D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
24.8.15 15:41

Tak holky, které trpíte zácpou. Dnes jsem si (já blbec) objednala do práce z místní restaurace k obědu salát. A tak mě neskutečně prohnal 8o Nejdřív šílený křeče v břiše, fakt jsem se bála o fazolku. A pak tohle… Do toho mi bylo na zvracení. Že bych včera ty (ne)nevolnosti zakřikla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
24.8.15 16:21

@Junkyska Já jím taky celý den :D…ale spíš bych se měla krotit…nechci přibrat tolik co minule :D…chutě nějak hrozný nemám, ale spíš mám furt hlad :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.8.15 16:21

Já myslim, že zelenina na to pomáhá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí