Poradna duly
Jana Čurdová
@Kytičkaaa No dneska mi bylo normálně dobře.
Dokázala jsem dojít do města, vyprat, uklidit, vytřít a ještě snad zvládnu vyžehlit, dokonce jsem i snědla dva chleby s pomazánkou, takže jsem zvládla i jídlo i když už se blíží večer a já začínám cítit žaludek. Ne že by za to mohla cola, ale určitě mi v poledne pomohla. ![]()
@Leni112 No vidíš, tak to ten den byl hned příjemnější viď
Tak ať je takových dnů víc ![]()
@verulicek píše:
@AngeliikaGina ale klíďo. je to neškodnéjen o samotném těhotenství tam toho moc není… 3/4 jsou takové žvásty kolem a kolem
Už jsem to četla
a napsala i komentář
nebylo to tak děsný,ale namyšlená vychloubačská paní to asi bude ![]()
@Kytičkaaa píše:
@AngeliikaGina je tak to je dobřeJá ji miluju, ale teď mi moc nechutná
Ne? Já bych se právě po ní teď utloukla, ale nechci to přehánět, není to nic moc zdravýho ![]()
No olky, jdu se vrhnout na úklid kuchyně..nechce se mi jen co je pravda..a jako už posledních pár dní..je mi k večeru opět šoufl. Ale mám jedinou příležitost, jelikož píďalu mi vzala mamka ven (a že je to vzácná chvíle), tak mám hodinu čistého času
aach joo..
@AngeliikaGina Já právě se po ní mohla utlouct a nemohla si pomoct a pak jak mávnutím proutku mi přestala chutnat
A to já jsem colovej maniak
Takže vám fakt závidím
Snad mi zase bude chutnat.. A jak se ti daří?
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa No dneska mi bylo normálně dobře.Dokázala jsem dojít do města, vyprat, uklidit, vytřít a ještě snad zvládnu vyžehlit, dokonce jsem i snědla dva chleby s pomazánkou, takže jsem zvládla i jídlo i když už se blíží večer a já začínám cítit žaludek. Ne že by za to mohla cola, ale určitě mi v poledne pomohla.
Super
já už taky líp jím, asi to bude i tím, že nemám stresy z rodičů, kteří mě dost stresovali. Teď se spolu nebavíme a je to klidnější.
![]()
@AngeliikaGina jo taky myslím, že slohově to bylo v pořádku. žádné záseky, děj běžel..ale prostě ta některá fakta nebyla nutná vzhledem k tématu. Měla by to spíš přejmenovat na „Jak si dobře žijeme“ ![]()
@Kytičkaaa píše:
@verulicek ty jo hodinu, to všechno stihneš?
nedávám si velké cíle
ale jo, když máku, stihnu. Jednou jsem za 2,5 hodiny stihla celý byt (a to jsem i vytírala atd.) ale upocená sem byla to jo ![]()
@Kytičkaaa Dneska zrovna skvěle
byla jsem u doktorky, miminku se daří a je dokonce starší o 3dny než dle MS, takže mám radost že prospívá a roste tak jak má
má skoro 2cm
už i to jídlo je lepší
a co ty?
@verulicek píše:
@AngeliikaGina jo taky myslím, že slohově to bylo v pořádku. žádné záseky, děj běžel..ale prostě ta některá fakta nebyla nutná vzhledem k tématu. Měla by to spíš přejmenovat na „Jak si dobře žijeme“
Asi tak no
ale čert to vem
ty se hlavně u úklidu nestrhej ![]()
@Kytičkaaa píše:
@AngeliikaGina stresy teď nejsou nejlepší
Já vím, je mi líto, že spolu nemluvíme, ale už se tak nenervuju a je to lepší ![]()
@AngeliikaGina jéé teď to čtu…Srí Lanka
to musela být paráda. My jsme měli naplánované třítýdenní Thajsko (přes Livingstone), už jsme chtěli skládat zálohu když jsem zjistila těhotenství…no a do takových destinací se to nedoporučuje (hlavně skrz nemoce, teda předně očkování proti nim, které bych nemohla podstoupit..) nevadí, dcera byla lepší než jakýkoliv výlet
tak jsme jeli aspoň na Balaton
@verulicek Hele uz jsem ji tam odepsala…nebála bych se toho…poprvé kdyz tam teta byla tak Isabelce její bylo 2,5 a byla v 7.měsíci a další rok jsem tam byla snima a to bylo Isabelce 3,5 a Sofince 8 měsíců a bylo to v naprostý pohodě. Zvládli jste to bezvadně
takže za mě - pokud chcete, jeďte i s dětma, nic se vám tam stát nemůže. A když se ráno probudís a na síťce nad tvojí postelí sedí žába
na zahradě chodí 2metroví varani, na střeše přistávají pávi
opice se na tebe dívají z 2metrové dálky, co obědváš
fakt sranda jako..nebo že zastavěj celou dopravu kvůli tomu, že se po silnici prochází leguán
hele, to člověk prostě musí vidět, aspoň jednoou za život. ![]()
@verulicek Tak to jsi dobrá
Já uklízím klidně i 4 hodiny
A pak přijde přítel a udělá tam bordel během 5 minut ![]()