Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
24.8.15 17:04

@Kytičkaaa No dneska mi bylo normálně dobře. :) Dokázala jsem dojít do města, vyprat, uklidit, vytřít a ještě snad zvládnu vyžehlit, dokonce jsem i snědla dva chleby s pomazánkou, takže jsem zvládla i jídlo i když už se blíží večer a já začínám cítit žaludek. Ne že by za to mohla cola, ale určitě mi v poledne pomohla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 17:06

@Leni112 No vidíš, tak to ten den byl hned příjemnější viď :))) Tak ať je takových dnů víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
24.8.15 17:09
@verulicek píše:
@AngeliikaGina ale klíďo. je to neškodné :lol: jen o samotném těhotenství tam toho moc není… 3/4 jsou takové žvásty kolem a kolem :jazyk:

Už jsem to četla :D :D a napsala i komentář :) nebylo to tak děsný,ale namyšlená vychloubačská paní to asi bude :D

@Kytičkaaa píše:
@AngeliikaGina je tak to je dobře :) Já ji miluju, ale teď mi moc nechutná :(

Ne? Já bych se právě po ní teď utloukla, ale nechci to přehánět, není to nic moc zdravýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.8.15 17:09

No olky, jdu se vrhnout na úklid kuchyně..nechce se mi jen co je pravda..a jako už posledních pár dní..je mi k večeru opět šoufl. Ale mám jedinou příležitost, jelikož píďalu mi vzala mamka ven (a že je to vzácná chvíle), tak mám hodinu čistého času :cert: aach joo..

• Citovat
  • Upravit
14075
24.8.15 17:10

@AngeliikaGina Já právě se po ní mohla utlouct a nemohla si pomoct a pak jak mávnutím proutku mi přestala chutnat :roll: A to já jsem colovej maniak :mrgreen: Takže vám fakt závidím :) Snad mi zase bude chutnat.. A jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
24.8.15 17:10
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa No dneska mi bylo normálně dobře. :) Dokázala jsem dojít do města, vyprat, uklidit, vytřít a ještě snad zvládnu vyžehlit, dokonce jsem i snědla dva chleby s pomazánkou, takže jsem zvládla i jídlo i když už se blíží večer a já začínám cítit žaludek. Ne že by za to mohla cola, ale určitě mi v poledne pomohla. :)

Super :palec: já už taky líp jím, asi to bude i tím, že nemám stresy z rodičů, kteří mě dost stresovali. Teď se spolu nebavíme a je to klidnější. :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 17:11

@verulicek ty jo hodinu, to všechno stihneš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@AngeliikaGina jo taky myslím, že slohově to bylo v pořádku. žádné záseky, děj běžel..ale prostě ta některá fakta nebyla nutná vzhledem k tématu. Měla by to spíš přejmenovat na „Jak si dobře žijeme“ :P

• Citovat
  • Upravit
14075

@AngeliikaGina stresy teď nejsou nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.8.15 17:12
@Kytičkaaa píše:
@verulicek ty jo hodinu, to všechno stihneš? :)

nedávám si velké cíle :lol: ale jo, když máku, stihnu. Jednou jsem za 2,5 hodiny stihla celý byt (a to jsem i vytírala atd.) ale upocená sem byla to jo :lol:

• Citovat
  • Upravit
6431
24.8.15 17:12

@Kytičkaaa Dneska zrovna skvěle :) byla jsem u doktorky, miminku se daří a je dokonce starší o 3dny než dle MS, takže mám radost že prospívá a roste tak jak má :kytka: má skoro 2cm :dance: už i to jídlo je lepší :) a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
24.8.15 17:14
@verulicek píše:
@AngeliikaGina jo taky myslím, že slohově to bylo v pořádku. žádné záseky, děj běžel..ale prostě ta některá fakta nebyla nutná vzhledem k tématu. Měla by to spíš přejmenovat na „Jak si dobře žijeme“ :P

Asi tak no :D ale čert to vem :hug: ty se hlavně u úklidu nestrhej :)

@Kytičkaaa píše:
@AngeliikaGina stresy teď nejsou nejlepší :kytka:

Já vím, je mi líto, že spolu nemluvíme, ale už se tak nenervuju a je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.8.15 17:15

@AngeliikaGina jéé teď to čtu…Srí Lanka :dance: to musela být paráda. My jsme měli naplánované třítýdenní Thajsko (přes Livingstone), už jsme chtěli skládat zálohu když jsem zjistila těhotenství…no a do takových destinací se to nedoporučuje (hlavně skrz nemoce, teda předně očkování proti nim, které bych nemohla podstoupit..) nevadí, dcera byla lepší než jakýkoliv výlet :dance: tak jsme jeli aspoň na Balaton

• Citovat
  • Upravit
6431
24.8.15 17:23

@verulicek Hele uz jsem ji tam odepsala…nebála bych se toho…poprvé kdyz tam teta byla tak Isabelce její bylo 2,5 a byla v 7.měsíci a další rok jsem tam byla snima a to bylo Isabelce 3,5 a Sofince 8 měsíců a bylo to v naprostý pohodě. Zvládli jste to bezvadně :dance: :palec: takže za mě - pokud chcete, jeďte i s dětma, nic se vám tam stát nemůže. A když se ráno probudís a na síťce nad tvojí postelí sedí žába :lol: na zahradě chodí 2metroví varani, na střeše přistávají pávi :lol: opice se na tebe dívají z 2metrové dálky, co obědváš :mrgreen: :mrgreen: fakt sranda jako..nebo že zastavěj celou dopravu kvůli tomu, že se po silnici prochází leguán :lol: :lol: hele, to člověk prostě musí vidět, aspoň jednoou za život. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.8.15 17:29

@verulicek Tak to jsi dobrá :kytka: Já uklízím klidně i 4 hodiny :roll: A pak přijde přítel a udělá tam bordel během 5 minut :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí