Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
25.8.15 20:11

Já to vidím tak, že my si nejspis vse budeme taky kupovat pro mimi sami, díky té svatbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
25.8.15 20:12

Tak já holky zítra zkusím sodu i prstýnek a pak vám v dubnu řeknu jestli to byla pravda :mrgreen: ať je to blbostí nebo ne, zá zkrácení času, to stojí :mrgreen: já si myslím, že čekám druhého chlapečka, ráda bych holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
25.8.15 20:13

A máte už něco koupenýho nebo jste něco dostaly? :mrgreen:

My už máme od tchánovců postýlku :mrgreen: ale je to tím, že ji koupili pro vnučku, ta v ní teď spí, když je u nich a prej jestli ji nechceme my.. tak jsme řekli že jooo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
@Kytičkaaa píše:
@verulicek nic? Tak to koukám… Všechny kamosku tvrdily jak jim rodiče nakoupili skoro vše… Jsem zvedava jak to bude u nás, ale my taky vždy všechno sami…

od mojeho koupil něco otec(ale to jen pro špatné svědomí, že s ním celý život nežil a až na naší svatbě se viděli po mnoha letech) za malou ale byl celkem 3× (za rok a půl) - jsme ve stejném městě…no a naše mamka…prostě mají svoje výdaje (vdávala se rok po mě a má teď nový život)

• Citovat
  • Upravit
42775

@Anonym05 nooo a bereš medrol, estrofen, utrogestan?? Myslím, že po nich mám taky žravou :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.8.15 20:14

@verulicek do ted jsem nejedla sladke, ani mlecne vyrobky… budu to muset nejak pokoumat. Premoct se :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.8.15 20:16

@Ginuš Neberu zatim nic takovyho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 20:16

@Anonym05 no ty mléčné bys měla..v těhotenství tělo zpotřebovává dost vápníku tak abys pak neměla problém se zubama třeba..

Jinak holky, připadám si v této skupince trochu divně…je tu vůbec někdo, kdo si nic nepíchá a nebere žádné podpůrné léky? :mrgreen: (nic proti holky)

• Citovat
  • Upravit
42775
25.8.15 20:18

@Kytičkaaa tak mě je to jinak jedno, jestli nic nekoupí nevadí… Něco máme ušetřeno, ale bylo by to milé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 20:19
@verulicek píše:
@Anonym05 no ty mléčné bys měla..v těhotenství tělo zpotřebovává dost vápníku tak abys pak neměla problém se zubama třeba..Jinak holky, připadám si v této skupince trochu divně…je tu vůbec někdo, kdo si nic nepíchá a nebere žádné podpůrné léky? :mrgreen: (nic proti holky)
:lol: :lol: :lol: :lol: jsem megafeťák :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.8.15 20:20

@verulicek já si zatím nic nepícham :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
25.8.15 20:21

Tak já jsem z toho zmatená, jsem 4+4 doktor na ultrazvuku ještě nic neviděl, prej to mám brát tak jako že jsem těhotná, buď budu těhotná tak jak to mal být nebo budu mít mimoděložní nebo dostanu MS a samovolně potratím, to mi toho moc neřekl jiná varianta totiž není :mrgreen: žádná krev mi neteče, bylo jen jedno špinění, břicho cítím pořád že se tam něco děje, tak doufám že bude vše ok, za týden mám jít na kontrolu a už něco prý uvidí :think:

• Citovat
  • Upravit
187
25.8.15 20:24
  • verulicek

ja si nic nepicham ani neberu. A ani neřešim pohlaví. Nic mi neni.
Jen mě bolí prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 20:26

@bobina12 tak ono je brzy.. Držím palce, ať je za týden miminko vidět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.8.15 20:27

Bobina - to je taky ještě brzo. Já šla až v 6týdnu a sestřička se kroutila, že neví jestli bude něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí