Poradna duly
Jana Čurdová
Já to vidím tak, že my si nejspis vse budeme taky kupovat pro mimi sami, díky té svatbě ![]()
Tak já holky zítra zkusím sodu i prstýnek a pak vám v dubnu řeknu jestli to byla pravda
ať je to blbostí nebo ne, zá zkrácení času, to stojí
já si myslím, že čekám druhého chlapečka, ráda bych holčičku ![]()
A máte už něco koupenýho nebo jste něco dostaly? ![]()
My už máme od tchánovců postýlku
ale je to tím, že ji koupili pro vnučku, ta v ní teď spí, když je u nich a prej jestli ji nechceme my.. tak jsme řekli že jooo ![]()
@Kytičkaaa píše:
@verulicek nic? Tak to koukám… Všechny kamosku tvrdily jak jim rodiče nakoupili skoro vše… Jsem zvedava jak to bude u nás, ale my taky vždy všechno sami…
od mojeho koupil něco otec(ale to jen pro špatné svědomí, že s ním celý život nežil a až na naší svatbě se viděli po mnoha letech) za malou ale byl celkem 3× (za rok a půl) - jsme ve stejném městě…no a naše mamka…prostě mají svoje výdaje (vdávala se rok po mě a má teď nový život)
@Anonym05 nooo a bereš medrol, estrofen, utrogestan?? Myslím, že po nich mám taky žravou
![]()
@verulicek do ted jsem nejedla sladke, ani mlecne vyrobky… budu to muset nejak pokoumat. Premoct se
![]()
@Anonym05 no ty mléčné bys měla..v těhotenství tělo zpotřebovává dost vápníku tak abys pak neměla problém se zubama třeba..
Jinak holky, připadám si v této skupince trochu divně…je tu vůbec někdo, kdo si nic nepíchá a nebere žádné podpůrné léky?
(nic proti holky)
@Kytičkaaa tak mě je to jinak jedno, jestli nic nekoupí nevadí… Něco máme ušetřeno, ale bylo by to milé.
@verulicek píše:
@Anonym05 no ty mléčné bys měla..v těhotenství tělo zpotřebovává dost vápníku tak abys pak neměla problém se zubama třeba..Jinak holky, připadám si v této skupince trochu divně…je tu vůbec někdo, kdo si nic nepíchá a nebere žádné podpůrné léky?(nic proti holky)
Tak já jsem z toho zmatená, jsem 4+4 doktor na ultrazvuku ještě nic neviděl, prej to mám brát tak jako že jsem těhotná, buď budu těhotná tak jak to mal být nebo budu mít mimoděložní nebo dostanu MS a samovolně potratím, to mi toho moc neřekl jiná varianta totiž není
žádná krev mi neteče, bylo jen jedno špinění, břicho cítím pořád že se tam něco děje, tak doufám že bude vše ok, za týden mám jít na kontrolu a už něco prý uvidí ![]()
ja si nic nepicham ani neberu. A ani neřešim pohlaví. Nic mi neni.
Jen mě bolí prsa.
@bobina12 tak ono je brzy.. Držím palce, ať je za týden miminko vidět ![]()
Bobina - to je taky ještě brzo. Já šla až v 6týdnu a sestřička se kroutila, že neví jestli bude něco vidět.