Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
25.8.15 20:54

@Kytičkaaa My jinak nic nemáme :mrgreen: ale možná se ve čtvrtek neudržím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 20:56

@Leni112 tak to si moc hodna fakt dekuji :kytka: to potěší :) jdu ráno tak pak hned dam zase vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 20:57

@verulicek je to je hezky :palec: taky chci neco pěkného a moc se těším :) a dotaz miminko mas u sebe nebo hned ve svém pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 20:58

@kiwa nedivim se :mrgreen: taky se těším a pokud to zitra bude OK tak se možná taky neudrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 21:00

@Kytičkaaa malou jsem měla 3 měsíce vedle postele v košíku..pak šla do postýlky (kde byl rošt tehdy víc nahoře) a pak v 7mi měsících se mi najednou začala co hodinu budit a přišli jsme na to, že ji budíme my svou přítomností. zkusili jsme jednou zůstat v obýváku a světe div se, spala celou noc..takže od té doby nás odstěhovala :-D

• Citovat
  • Upravit
4734
25.8.15 21:00

@Kytičkaaa tak pak dej hned vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.8.15 21:01

@Kytičkaaa jinak nejsem z těch ultra matek co si dítě dávají do postele..ale zároveň je pravda, že ze začátku k němu i často vstáváš, tak je hloupost chodit někam daleko..navíc ho i snáz hlídáš, každý pohyb slyšíš i v podvědomí - je ale fakt, že je to velmi nekvalitní spánek. začala jsem zase normálně spát až byla v jiném pokoji. Slyšela jsem jinak každé frknutí.

• Citovat
  • Upravit
bobina12
25.8.15 21:11

@Ginuš děkuju snad ano, vím zme je brzo, to čekání je děs, až bude srdíčko budu trošku klidnější :)

• Citovat
  • Upravit
14075
25.8.15 21:15

@verulicek to je hezky :))) ja pravé jeste nevím jak to udělat, ale asi miminko bych viděla ve svém pokojiku kam bych mu dala postel a prvních par dni tam spala… Přítel toho ma hodně a musí spát… Ale na rozmyšleni je jeste dost času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 21:16

@kiwa dam :hug: a ty jdeš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
25.8.15 21:17

@verulicek tak on si člověk plánuje neco a pak to muže byt jinak, ale ja bych byla raději kdyby měl svůj pokoj… Ale na to je jeste hodně času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.8.15 21:23

@Ginuš jo musíme bojovat 8) a vybojujem!
@kiwa Holky myslím že prstýnkovou metodu vám musí dělat druhý… mé mamce a mé ségře to dělala taková čarodějnice a co vím, tak to musí být vlastním darovaným řetízkem a říká se že snubákem a musí to být buď muž a nebo to má dělat žena starší než ta co to dělá… Mámě vyšly 3 holky a to se dlouho snažili o první a šup má 3 holky :-) a ségře předpověděla kluka a bum má kluka… mě vyšlo (ale od někoho jiného) holka a kluk a první mám holku, teď se uvidí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
25.8.15 21:24

Holky zítra kontrola bojim se jak čert kříže… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.8.15 21:42

@Kytičkaaa jojo cítím se dobře, jen to špinění je otravné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 21:56
@verulicek píše:
já si budu kupovat toto http://www.littlerockstar.cz/…emekoule-m.h @verulicek tml :mrgreen: chtěla jsem ho už minule ale bylo vyprodané

Jojo. :) tohle jsem taky viděla :) jsou i bezvadná trička pro mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital