Poradna duly
Jana Čurdová
Zkusila jsem sodu, když už jste mě tady tím nahlodaly a pěníme, šumíme.
Jsem zvědavá, jestli se to časem potvrdí. ![]()
@verulicek zbytečně bych se z toho nestresovala, každé těhotenstí je jiné. Třeba to bude fakt ten chlapeček a trošku mu to trvalo než se usalašil, holt kluci jsou pomalejší. Měla jsem to tak u druhého syna přišla jsem na kontrolu taky v 7tt a doktor viděl jen váček srdíčko nikde, dal tomu ještě týden ato už srdíčko bylo. A ovulaci máš přesně potvrzenou?
@karafiát nemám ji přesně potvrzenou..jen vím, kdy jsme na to vlítli…chtěli bychom druhou holčičku tak snad nemáš pravdu ![]()
@verulicek tak se ti třeba ovulace o neco posunula a je to hned znát. Tak to jsem netušila, že chcete holčičku
,tak tfuf tfuj ať je to další princezna. ![]()
@verulicek Ty jo, nejvíc mě zaráží, že tě chce vidět až za 3 týdny.
Holky nemaj v 6 tt a žene je za týden a tebe takhle nechá čekat…?
![]()
@karafiát píše:
@verulicek tak se ti třeba ovulace o neco posunula a je to hned znát. Tak to jsem netušila, že chcete holčičku,tak tfuf tfuj ať je to další princezna.
tak logicky je to jedno..zdravé dítě je zdravé dítě…ale holku si přejem o něco víc. Ovulace se moc posunout nemohla, dělala jsem si test tak vím, kdy byl pozitivní…(a ovulace je max do 48 hodin od pozitivního)
@gargamelinka nezkoušela jsem sodu, protože jí nemáme doma a byla jsem u doktora.. ale zkusím jí hned jak si jí koupím… zajímalo by mě co mi vyjde
My si to říct necháme, protože pokud to bude kluk musím shánět oblečky, po dcerce něco mám..
@verulicek píše:
Tak holky nevim no..jako říkal doktor že dobré, že je to tam kde má být..nicméně srdíčko nebylo (ač u malé už jsem ho měla) a ani nedělal žádné měření…nic. A to jsem 6+5 (prý mám přijít za 3 týdny..) Sem myslela, že si to ušetřím, bude srdíčko a pak půjdu až na první screening. Tak nic no…ani mi ještě nedal průkazku
Mě taky nedala, až priste. A to jsem ted byla a bylo to 8+4. ![]()
Holky, tak mi to nedalo a taky jsem zkusila test se sodou a nešumí. Tak jsem napnutá už teď jetli se nám po dvou klucích podaří změna nebo ne ![]()
@Leni112 píše:
Zkusila jsem sodu, když už jste mě tady tím nahlodaly a pěníme, šumíme.Jsem zvědavá, jestli se to časem potvrdí.
Tak to me teda zajima! Ja si udelam dnes taky teda pokus ![]()
@Ginuš já myslim, že máš holčičku a dám za to ruku do ohně ![]()
@verulicek až za 3 týdny?? no tak to už snad bude srdíčko a bude to hezky velký
takže nevíš ani kolik prcek měřil?? a to 6+5 máš dle MS?? Počítej to spíše podle ovulace, víš určitě že si jí měla 13DC?.. hele já podle MS mám být pomalu v 9tt a podle ovulace 6+ a vychází to dle ovulace… jen jste menší to nevadí, bude to dobrý ![]()
@novomamina píše:
Holky já tu prstýnkovou metodu znám trošku jinak…místo řetízku se používá vlas rodičky
a co když má rodička ježka??
![]()
@karafiát mám krátké cykly (25 dní) a ovulace byla 13.dc (to byl i ten uskutečněný pokus)