Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
26.8.15 13:35

@karafiát mám krátké cykly (25 dní) a ovulace byla 13.dc (to byl i ten uskutečněný pokus) :think:

• Citovat
  • Upravit
8671
26.8.15 13:35

Zkusila jsem sodu, když už jste mě tady tím nahlodaly a pěníme, šumíme. :mrgreen: Jsem zvědavá, jestli se to časem potvrdí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
26.8.15 13:44

@verulicek zbytečně bych se z toho nestresovala, každé těhotenstí je jiné. Třeba to bude fakt ten chlapeček a trošku mu to trvalo než se usalašil, holt kluci jsou pomalejší. Měla jsem to tak u druhého syna přišla jsem na kontrolu taky v 7tt a doktor viděl jen váček srdíčko nikde, dal tomu ještě týden ato už srdíčko bylo. A ovulaci máš přesně potvrzenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.8.15 13:46

@karafiát nemám ji přesně potvrzenou..jen vím, kdy jsme na to vlítli…chtěli bychom druhou holčičku tak snad nemáš pravdu :think:

• Citovat
  • Upravit
42775
26.8.15 13:50

@verulicek strašně moc držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
26.8.15 13:50

@verulicek tak se ti třeba ovulace o neco posunula a je to hned znát. Tak to jsem netušila, že chcete holčičku :oops:,tak tfuf tfuj ať je to další princezna. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
26.8.15 13:51

@Kytičkaaa gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.8.15 13:53

@verulicek Ty jo, nejvíc mě zaráží, že tě chce vidět až za 3 týdny. 8o Holky nemaj v 6 tt a žene je za týden a tebe takhle nechá čekat…? :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.8.15 13:53
@karafiát píše:
@verulicek tak se ti třeba ovulace o neco posunula a je to hned znát. Tak to jsem netušila, že chcete holčičku :oops:,tak tfuf tfuj ať je to další princezna. :hug:

tak logicky je to jedno..zdravé dítě je zdravé dítě…ale holku si přejem o něco víc. Ovulace se moc posunout nemohla, dělala jsem si test tak vím, kdy byl pozitivní…(a ovulace je max do 48 hodin od pozitivního)

• Citovat
  • Upravit
2488
26.8.15 13:54

@gargamelinka nezkoušela jsem sodu, protože jí nemáme doma a byla jsem u doktora.. ale zkusím jí hned jak si jí koupím… zajímalo by mě co mi vyjde :) My si to říct necháme, protože pokud to bude kluk musím shánět oblečky, po dcerce něco mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
@verulicek píše:
Tak holky nevim no..jako říkal doktor že dobré, že je to tam kde má být..nicméně srdíčko nebylo (ač u malé už jsem ho měla) a ani nedělal žádné měření…nic. A to jsem 6+5 (prý mám přijít za 3 týdny..) Sem myslela, že si to ušetřím, bude srdíčko a pak půjdu až na první screening. Tak nic no…ani mi ještě nedal průkazku :nevim:

Mě taky nedala, až priste. A to jsem ted byla a bylo to 8+4. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735

Holky, tak mi to nedalo a taky jsem zkusila test se sodou a nešumí. Tak jsem napnutá už teď jetli se nám po dvou klucích podaří změna nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
26.8.15 13:57
@Leni112 píše:
Zkusila jsem sodu, když už jste mě tady tím nahlodaly a pěníme, šumíme. :mrgreen: Jsem zvědavá, jestli se to časem potvrdí. :)

Tak to me teda zajima! Ja si udelam dnes taky teda pokus :mrgreen:
@Ginuš já myslim, že máš holčičku a dám za to ruku do ohně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
26.8.15 13:58

@verulicek až za 3 týdny?? no tak to už snad bude srdíčko a bude to hezky velký :) takže nevíš ani kolik prcek měřil?? a to 6+5 máš dle MS?? Počítej to spíše podle ovulace, víš určitě že si jí měla 13DC?.. hele já podle MS mám být pomalu v 9tt a podle ovulace 6+ a vychází to dle ovulace… jen jste menší to nevadí, bude to dobrý :)

@novomamina píše:
Holky já tu prstýnkovou metodu znám trošku jinak…místo řetízku se používá vlas rodičky :D

a co když má rodička ježka?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
26.8.15 13:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie