Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonym05 píše:
Holky my jsme dnes byli na trampolinach. Je to velké skakaci centrum. Dostali jsme do jako dárek. Nemohla jsem to zrušit. Bylo to dlouho plánované, ale hlavně by jim to bylo jasny. Tak snad to misku neuškodí…
Snad ne, mě jediné co doktorka nedoporučovala jsou skákavé sporty
Ale tak pro jednou ![]()
Nesexujeme od vložení miminka… @Anonym05 gratuluji k srdíčku
@Ailen píše:
Jak to děláte se sexem? Mě se teď táák nechce.
na to se mě můj ptal taky… zapomněla jsem se zeptat dr… ale vůbec na to nemám chuť… jako tulení ano, ale sex moc ne… ![]()
@Ailen Taky nesexujeme od transferu, což je už víc jak měsíc a dnes mi MUdr. řekla, že mi to nedoporučuje až do 12 tt, protože tam mám ještě prázdný váček po 2. embryjku a mohl by začít krvácet atd. No a stejně na to vůbec nemám pomyšlení, jak mi je furt zle ![]()
@Ginuš píše:
Nesexujeme od vložení miminka… @Anonym05 gratuluji k srdíčku
Ginus asi sis mě spletla. Ja jdu až 31.bohužel.
@novomamina píše:
@Bjoucik.15 To podle ms chápu, ale nechápu proč se to tak bere jako už začátek těhotenství např. 1 týden těhu a ještě ani neproběhla ovulace a žádné mimčo na cestě není…jakože by se to mělo brát spíš podle té ovulace…ale to je jedno jen mi to nedává smysl…děkuji za vysvětlení
těhotenství podle kalendáře trvá 10 lun. měsíců - ten první měsíc se tedy počítá
@Ailen
mě se děsně chtělo, než jsem měla //. Milovali jsme se 3× za tu dobu… mě by se i chtělo, chce…ale jaksi nevlhnu
jestli je to tím utroušem ![]()
Holky mě je dneska naprosto mizerně, včera jsme se s přítelem pohádali a to co mi prostě dokázal říct mě úplně zlomilo, strašně se teď bojim, že jsem tím ublížila dítěti, ale nedokázala jsem nebrečet.
A nejsem splachovací, ač se kvůli miminku budu snažit být ok, ale hlava je hlava..
Strašně doufám, že je už v 9t silné a zvládne to. ![]()