Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
27.8.15 08:20

Leni - to je teda trouba, ale myslim, že pláč ničemu nevadí, ja už brečela minimalně 3× a nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
27.8.15 08:23

@Leni112 Dobre ráno. Leni snaz se nestresovat. Nestojí to za to. Radši se snaz byt v pohodě a myslet na mimi. My jsme se minulý týden taky dost hádali. Špatně jsem to snášela s bylo mi strašně. pak jsem to házela za hlavu, aby byl mimisek ok. Jenže je to těžký. Obzvlášť teď v našem období… :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
27.8.15 08:26

@Leni112 ja myslim ze pokud nejsi vylozene ve stresu nejak dyl, miminku to neublizi.ja jsem ted hrozne precitlivela..hormony no..vcera jsem se rozbrecela ptz manzel prijel z prace misto ve 2 az v 7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
27.8.15 08:27

Holky stava se vam, ze vam zmiznou na par dni nevolnosti, pak se zase objevi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
27.8.15 08:30
@Leni112 píše:
Holky mě je dneska naprosto mizerně, včera jsme se s přítelem pohádali a to co mi prostě dokázal říct mě úplně zlomilo, strašně se teď bojim, že jsem tím ublížila dítěti, ale nedokázala jsem nebrečet. :,( A nejsem splachovací, ač se kvůli miminku budu snažit být ok, ale hlava je hlava.. :,( Strašně doufám, že je už v 9t silné a zvládne to. :(

Hádky bohužel ke vztahu patří, hlavně si z toho nic nedělej a nestresuj se, je to těžké období jak pro tebe tak pro chlapa, přeci jenom oni nikdy nepochopí ty naše stavy protože nemůžou být těhotný i když bych jim to občas přála :mrgreen: já mám teď stavy chvíli brečim za minutu se směju a za další minutu mě vytočí, vysvětlila jsem mu to a snaží se být v klidu, ale mně to moc nejde :lol: hold né vždy je to vycházka rajskou zahradou, drž se a nemysli na to, hoď to za hlavu a těšte se na mimiska :*

• Citovat
  • Upravit
1698
27.8.15 08:34

@misa1967 ja jsem se včera rozbrecela, ze mi nešly zapnout šaty. Sekl se zip :lol: a k těm nevolnostem. Ještě jsem neměla žádné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
27.8.15 08:38

Holky jak zvládáte ty nevolnosti. Já jsem třeba jeden den ok a pak druhý den, jsem totálně ko. Jak otevřu ledničku, tak mám co dělat, abych to na sobě nedala znát. Včera jsem byla v mastně a brrrr. Ještě že tam moc lidí nebylo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
27.8.15 08:41
@Leni112 píše:
Holky mě je dneska naprosto mizerně, včera jsme se s přítelem pohádali a to co mi prostě dokázal říct mě úplně zlomilo, strašně se teď bojim, že jsem tím ublížila dítěti, ale nedokázala jsem nebrečet. :,( A nejsem splachovací, ač se kvůli miminku budu snažit být ok, ale hlava je hlava.. :,( Strašně doufám, že je už v 9t silné a zvládne to. :(

Koukám, že podobný průběh pokračuje. My jsme se strašně pohádali předevčírem večer po návratu z kina a táhlo se to i do včerejška. A přitom to začalo takovou prkotinou :? Byla jsem z toho hodně rozhozená, ještě v práci jsem odbíhala na wc brečet, nervy totál v kýblu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.8.15 08:50

Jste hodný holky, jediné vy můžete pochopit jaký to je. :( My se chytli jen vůči tomu, že vyrazil na kolo ve 3, v 6 mu volam kde je, protože jindy už je doma, tak mi řekne, že je na cestě, do půl hodiny že bude doma a ono půlhodina pryč, hodina, další půlhodina…mobil mi nebral a já už vystresovaná z toho kde je, když mi sám řekne, že už jede. Přijel, hospoda z něj táhla a když mu řeknu, že jsem tady celej den sama a on než aby vymyslel něco pro nás, tak mi lže, že jede na kolo a přitom jede za kámošema do hospody. A nakonec jsem byla samozřejmě já ta špatná, že on nemůže dělat nic po svým, že já žádný koníčky nemam a to že mu tady dělam služku shrnul tím, že mě nebere jako přítelkyni, ale jako mámu a že i přemýšlel nad tím, že by platil alimenty, ale mohl by si dělat co chce. :pocitac: :pocitac: :pocitac: Já se fakt cítila jako ta největší sra-ka na světě. :,( Vůbec jsem nechápala kdo to proti mě stojí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
27.8.15 08:57
@Leni112 píše:
Jste hodný holky, jediné vy můžete pochopit jaký to je. :( My se chytli jen vůči tomu, že vyrazil na kolo ve 3, v 6 mu volam kde je, protože jindy už je doma, tak mi řekne, že je na cestě, do půl hodiny že bude doma a ono půlhodina pryč, hodina, další půlhodina…mobil mi nebral a já už vystresovaná z toho kde je, když mi sám řekne, že už jede. Přijel, hospoda z něj táhla a když mu řeknu, že jsem tady celej den sama a on než aby vymyslel něco pro nás, tak mi lže, že jede na kolo a přitom jede za kámošema do hospody. A nakonec jsem byla samozřejmě já ta špatná, že on nemůže dělat nic po svým, že já žádný koníčky nemam a to že mu tady dělam služku shrnul tím, že mě nebere jako přítelkyni, ale jako mámu a že i přemýšlel nad tím, že by platil alimenty, ale mohl by si dělat co chce. :pocitac: :pocitac: :pocitac: Já se fakt cítila jako ta největší sra-ka na světě. :,( Vůbec jsem nechápala kdo to proti mě stojí. :,(

Tak to je silná káva teda. A to až teď se takhle vyjádřil?? Vždyť to vypadá, že uvažuje, že by jako zdrhnul 8o Držím palce, ať je to jen přeháňka, třeba je taky z nastávající role vyděšený a neví, jak se s tím vypořádat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
27.8.15 09:02

@Leni112 bud v pohode.My se taky pohadali.Taky jsem brečela. Ale pak jsem se ještě na něj urazila, jak si může dovolit mě stresovat když čekam naše dítě a jak pak začal dolejzat a snazil se hladit mi bricho a ja ze ne, ze je na nas hnusnej a miminko to ví a nechce ho.Rano se taky snazil, ale ja furt urazena, ale bricho jsem mu dovoĺila pohladit. Pritom to bylo kvuli hovadine a taky to svedl na me, ale ja se pak sekla a on otocil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.8.15 09:07

@Atomovka3 Jako já to beru, že je toho moc i na něj. Ale co teprv na mě?? Ale to si chlap nikdy neuvědomí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.8.15 09:08

@Leni112 neřeš to… Nejdůležitější je miminko. Ono se to vyřeší a až se mimčo narodí bude mluvit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
27.8.15 09:09
@Leni112 píše:
@Atomovka3 Jako já to beru, že je toho moc i na něj. Ale co teprv na mě?? Ale to si chlap nikdy neuvědomí. :(

Hm to asi ne no, to je hlavně já já já. Snad mu to dojde brzy :roll: Ale až uvidí malýho/malou na ultrazvuku a na živo, tak určitě roztaje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.8.15 09:10

@AngeliikaGina No já jak brečela, tak jsem se dávila a bylo mi na zvracení, tak mi přinesl kýbl a hladil mi záda, já hlavu skloněnou a on, jak se o mě stará když by měl bejt naštvanej!!!
Ráno než odjel, tak stál mezi dveřma, vždycky přijde k posteli a dá mi pusu a dneska stál…já zamumlala, že jako nespim, tak si přisedl a on že neví, jestli od něj pusu vůbec chci. Takže jsem brečela hned zas. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí