Poradna duly
Jana Čurdová
Leni - to je teda trouba, ale myslim, že pláč ničemu nevadí, ja už brečela minimalně 3× a nic se nestalo.
@Leni112 Dobre ráno. Leni snaz se nestresovat. Nestojí to za to. Radši se snaz byt v pohodě a myslet na mimi. My jsme se minulý týden taky dost hádali. Špatně jsem to snášela s bylo mi strašně. pak jsem to házela za hlavu, aby byl mimisek ok. Jenže je to těžký. Obzvlášť teď v našem období…
![]()
@Leni112 ja myslim ze pokud nejsi vylozene ve stresu nejak dyl, miminku to neublizi.ja jsem ted hrozne precitlivela..hormony no..vcera jsem se rozbrecela ptz manzel prijel z prace misto ve 2 az v 7. ![]()
Holky stava se vam, ze vam zmiznou na par dni nevolnosti, pak se zase objevi?
@Leni112 píše:
Holky mě je dneska naprosto mizerně, včera jsme se s přítelem pohádali a to co mi prostě dokázal říct mě úplně zlomilo, strašně se teď bojim, že jsem tím ublížila dítěti, ale nedokázala jsem nebrečet.A nejsem splachovací, ač se kvůli miminku budu snažit být ok, ale hlava je hlava..
Strašně doufám, že je už v 9t silné a zvládne to.
Hádky bohužel ke vztahu patří, hlavně si z toho nic nedělej a nestresuj se, je to těžké období jak pro tebe tak pro chlapa, přeci jenom oni nikdy nepochopí ty naše stavy protože nemůžou být těhotný i když bych jim to občas přála
já mám teď stavy chvíli brečim za minutu se směju a za další minutu mě vytočí, vysvětlila jsem mu to a snaží se být v klidu, ale mně to moc nejde
hold né vždy je to vycházka rajskou zahradou, drž se a nemysli na to, hoď to za hlavu a těšte se na mimiska ![]()
@misa1967 ja jsem se včera rozbrecela, ze mi nešly zapnout šaty. Sekl se zip
a k těm nevolnostem. Ještě jsem neměla žádné ![]()
Holky jak zvládáte ty nevolnosti. Já jsem třeba jeden den ok a pak druhý den, jsem totálně ko. Jak otevřu ledničku, tak mám co dělat, abych to na sobě nedala znát. Včera jsem byla v mastně a brrrr. Ještě že tam moc lidí nebylo. ![]()
@Leni112 píše:
Holky mě je dneska naprosto mizerně, včera jsme se s přítelem pohádali a to co mi prostě dokázal říct mě úplně zlomilo, strašně se teď bojim, že jsem tím ublížila dítěti, ale nedokázala jsem nebrečet.A nejsem splachovací, ač se kvůli miminku budu snažit být ok, ale hlava je hlava..
Strašně doufám, že je už v 9t silné a zvládne to.
Koukám, že podobný průběh pokračuje. My jsme se strašně pohádali předevčírem večer po návratu z kina a táhlo se to i do včerejška. A přitom to začalo takovou prkotinou
Byla jsem z toho hodně rozhozená, ještě v práci jsem odbíhala na wc brečet, nervy totál v kýblu…
Jste hodný holky, jediné vy můžete pochopit jaký to je.
My se chytli jen vůči tomu, že vyrazil na kolo ve 3, v 6 mu volam kde je, protože jindy už je doma, tak mi řekne, že je na cestě, do půl hodiny že bude doma a ono půlhodina pryč, hodina, další půlhodina…mobil mi nebral a já už vystresovaná z toho kde je, když mi sám řekne, že už jede. Přijel, hospoda z něj táhla a když mu řeknu, že jsem tady celej den sama a on než aby vymyslel něco pro nás, tak mi lže, že jede na kolo a přitom jede za kámošema do hospody. A nakonec jsem byla samozřejmě já ta špatná, že on nemůže dělat nic po svým, že já žádný koníčky nemam a to že mu tady dělam služku shrnul tím, že mě nebere jako přítelkyni, ale jako mámu a že i přemýšlel nad tím, že by platil alimenty, ale mohl by si dělat co chce.
Já se fakt cítila jako ta největší sra-ka na světě.
Vůbec jsem nechápala kdo to proti mě stojí. ![]()
@Leni112 píše:
Jste hodný holky, jediné vy můžete pochopit jaký to je.My se chytli jen vůči tomu, že vyrazil na kolo ve 3, v 6 mu volam kde je, protože jindy už je doma, tak mi řekne, že je na cestě, do půl hodiny že bude doma a ono půlhodina pryč, hodina, další půlhodina…mobil mi nebral a já už vystresovaná z toho kde je, když mi sám řekne, že už jede. Přijel, hospoda z něj táhla a když mu řeknu, že jsem tady celej den sama a on než aby vymyslel něco pro nás, tak mi lže, že jede na kolo a přitom jede za kámošema do hospody. A nakonec jsem byla samozřejmě já ta špatná, že on nemůže dělat nic po svým, že já žádný koníčky nemam a to že mu tady dělam služku shrnul tím, že mě nebere jako přítelkyni, ale jako mámu a že i přemýšlel nad tím, že by platil alimenty, ale mohl by si dělat co chce.
![]()
![]()
Já se fakt cítila jako ta největší sra-ka na světě.
Vůbec jsem nechápala kdo to proti mě stojí.
Tak to je silná káva teda. A to až teď se takhle vyjádřil?? Vždyť to vypadá, že uvažuje, že by jako zdrhnul
Držím palce, ať je to jen přeháňka, třeba je taky z nastávající role vyděšený a neví, jak se s tím vypořádat ![]()
@Leni112 bud v pohode.My se taky pohadali.Taky jsem brečela. Ale pak jsem se ještě na něj urazila, jak si může dovolit mě stresovat když čekam naše dítě a jak pak začal dolejzat a snazil se hladit mi bricho a ja ze ne, ze je na nas hnusnej a miminko to ví a nechce ho.Rano se taky snazil, ale ja furt urazena, ale bricho jsem mu dovoĺila pohladit. Pritom to bylo kvuli hovadine a taky to svedl na me, ale ja se pak sekla a on otocil.
@Atomovka3 Jako já to beru, že je toho moc i na něj. Ale co teprv na mě?? Ale to si chlap nikdy neuvědomí. ![]()
@Leni112 neřeš to… Nejdůležitější je miminko. Ono se to vyřeší a až se mimčo narodí bude mluvit jinak
@Leni112 píše:
@Atomovka3 Jako já to beru, že je toho moc i na něj. Ale co teprv na mě?? Ale to si chlap nikdy neuvědomí.
Hm to asi ne no, to je hlavně já já já. Snad mu to dojde brzy
Ale až uvidí malýho/malou na ultrazvuku a na živo, tak určitě roztaje ![]()
@AngeliikaGina No já jak brečela, tak jsem se dávila a bylo mi na zvracení, tak mi přinesl kýbl a hladil mi záda, já hlavu skloněnou a on, jak se o mě stará když by měl bejt naštvanej!!!
Ráno než odjel, tak stál mezi dveřma, vždycky přijde k posteli a dá mi pusu a dneska stál…já zamumlala, že jako nespim, tak si přisedl a on že neví, jestli od něj pusu vůbec chci. Takže jsem brečela hned zas. ![]()