Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, my meli podobny trable pred dcerou. Jednou jsme se pohadali pred kamaradama (parem) a on rika: „Uz abyste meli dite, to nebudete mit cas resit takovyhle kraviny“. A vite co? Mel recht. Od dcery tyhle problemy neresime resp. na ne vubec nedochazi ![]()
@Junkyska jj aspon v tom nejsem takhle sama.Je to najednou jakejsi blbej pocit kdyz mi nic neni ![]()
Holky já bych to brala, ať si jde. Ale ne, že mi lže, něco řekne do telefonu a je to jinak. A když už, tak by měl sám vědět, že to pos…a přijít s omluvou a ne že přijde a začne na mě…tohle je nefér. ![]()
@misa1967 No já bych byla radši, kdyby mi nic nebylo
s dcerou jsem taky prozvracela půlku prvního trimestru a to už fááákt ne
Včera jsme byli nakupovat a já dostala takovou chuť na hermelín, že jsem ho v autě celý cestou domů zbodla a navrch si dala točenou zmrzku ![]()
@Junkyska no me ty nevolnosti nejak uklidnuji.
jee ty mas chutee.to ja hermelin nemusim.ted si ujizdim na rybizove marmelade.
@Leni112 Málo chlapů se umí omluvit a říct, že něco posrali…oni si to totiž neumí uvědomit, že je něco špatně. Vidí to z jiného úhlu pohledu, než my. K tomu nemají rádi stíhačky, pak se cítí, že jsou jak děti…pak se snaží vyřešit ten „problém“ tak, že ho přejdou, nebo začnou dělat takové ty ťuťuťu věci ![]()
@misa1967 S dcerou jsem ujížděla na mase, párcích, salámech, pizzách atd…teď nějak sýry…nedávno jsem byla kupovat v uzeninách salám a vidím tam takový blok sýra pikantního, tak jsem si ho koupila a skoro celý ho zbodla samotný najednou ![]()
@Junkyska je to vtipny ze ma clovek chut na veci ktery by si normalne moc nekoupil. treba ja s tou marmeladou..moc casto marmelady nejim.ale ted ji mam kazdej den.ted mi vubec nejedou uzeniny a vajicka.
@Junkyska To já ted k obědu snědla tak půl sklenky tatarky tak strašně mi chutnala
no já se tě kilům určo neubráním
![]()
Jak tak holky koukám, tak to mám teda doma ještě „zlato“. Ten můj do hospody nebo na kolo nebo tak nechodí, nepřišel domů opilej snad nikdy. Jednou měsíčně dělá pro zaměstnance meeting, a pak si dá tak 3 pivka a já pro něj jedu a posedím chvíli snima…jinak nemá jako kámoše se kterýma by chodil - jsem za to popravdě ráda.
Holky, jste schválené ![]()
@Junkyska píše:
@misa1967 S dcerou jsem ujížděla na mase, párcích, salámech, pizzách atd…teď nějak sýry…nedávno jsem byla kupovat v uzeninách salám a vidím tam takový blok sýra pikantního, tak jsem si ho koupila a skoro celý ho zbodla samotný najednou
@AngeliikaGina Jo to si pamatuji z prvního těhu, kdy jsem šla s kolegyní do krámu a cestou zpět do kanclu jsem snědla párky co jsem si tam koupila ![]()
Holky.. tak ted jsem dorazila v gyndy..:) a je vše naprosto super..:) jsem nadšena..:) podle UZ jsme 6+6tt.. a podle MS jsme 7+5tt..:) a mame..9mm.. což je prej odpovídajici..takže jsem moc štastna..!! juchu..:)
![]()
@AngeliikaGina píše:
Jak tak holky koukám, tak to mám teda doma ještě „zlato“. Ten můj do hospody nebo na kolo nebo tak nechodí, nepřišel domů opilej snad nikdy. Jednou měsíčně dělá pro zaměstnance meeting, a pak si dá tak 3 pivka a já pro něj jedu a posedím chvíli snima…jinak nemá jako kámoše se kterýma by chodil - jsem za to popravdě ráda.Holky, jste schválené
Já schválená nejsem ![]()
@Atomovka3 Jdu na to.
žádá totiž tolik a už nás tam je 25,že to musím nějak zaseknout ![]()