Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 Buď v klidu…jsi teda dál něž já, ale u mě se to strašně střídá…chvíli mě břicho bolí, píchá pak třeba zase 4 dny nic, bolí mě záda, prsa
jen nevolno mi je více méně furt… si myslím, že je vše ok… prostě je to na etapy
. A s břichem si nic nedělej… já mám už těhu kalhoty
protože břicho mám velký po IVF
@kiwa Tak břicho mě bolí sem tam, ale nic hroznýho. A prsa mě bolí jen ráno, jak asi v noci spím na břiše a všelijak, tak myslím že z toho. Přes den vůbec, ani si nemyslím, že se nějak zvětšily. ![]()
Bříško mi jinak neva, jen to chci do 8.9., než půjdu na kontrolu prostě utajit.
Už aby to bylo. ![]()
@kiwa aha, díky;) no tak to nechápu no, jsem tu od samého zacatku… No nic
ty jo to už je tolik jo ![]()
@Leni112 jo tááák… tak to chápu, ale normoš bych řekla, žes třeba přibrala přes léto nebo tak…
ale jo chápu
člověk se na každou kontrolu těší jak na Vánoce ![]()
@Kytičkaaa jako možná mě někdo opraví - teď tady moc nejsem… ale něco takovýho tu proběhlo…
Jako já jsem pro tady toto… kdo chce, něco sem napíše, plno holek co sem třeba napíše jeden příspěvek se tu už ani neukáže a stálice se poznají
… my máme jednu diskuzi už od února, a furt tam chodí ta stejná banda lidí…a je to fajn ![]()
@Leni112 to je sranda;) byl sám s toho vykulenej co;) ja upnute trička taky nemůžu, nesmí to jeste nikdo poznat, ale doma normálně nosím a podle me je to taky vidět
nebooooj vše bude OK uvidíš
podle příznaků se fakt nerid
to ma hodně holek, ze chvíli příznaky a pak zase ne a pak zase jo.
@kiwa spis je na prd, ze tam bude hodně holek co nebudou přispívat s nebo jsou nové a ty stálice tady tam třeba ani nebudou a to na prd fakt je
@Anonym05 9tt, dneska 8+4.
Od 6tt - 8tt to teda stálo za to a najednou mi je fajn no.. ![]()
@kiwa No já se těším, že už má být příští týden hnusně…
Takže vytáhnu světřík a hned to bude.
Bych potřebovala chodit na KO každý týden, abych byla spokojená. ![]()
@Kytičkaaa Jako po kontrole fakt budu klidnější, ale právě vůči tej hádce jsem fakt byla hotová, tak to mě tam v té pohodě trošku brzdí. ![]()
No je z toho vykulenej, já se až tak nepozoruju, ale když si toho všiml i on, tak to musí být znát. ![]()
@Leni112 já jsem 8+6 a je mi taky o něco líp než zezačátku. V úterý jdu taky konečně na kontrolu a pomalu už nedopnu kalhoty a nosím stále volná trička, což u mě nebývá zvykem. @Leni112
@Leni112 Já jsem 5+5tt dnes. A zatím pohoda, tak mě nestrašte holky, snad mi nebude od 6tt spatne ![]()
@Anonym05 taktřeba budeš mít štěstí a bude ti dobře. Mě taky bylo nádherně, říkala jsem si jaká je to pohoda a od toho šestého týdne to začlo. Ale teď už je to lepší. ![]()
@karafiát ajykdyby, tak co. Akorat nevim, jak v praci… vy jeste pracujete holky?