Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonym05 Já jsem po IVF, takl jsem na neschopence už od transferu a aspoň celý ten první trimestr bych doma chtěla zůstat. S těma nevolnostma, co mi začaly minulý týden, kdy jsem začala 8tt, to bych v práci asi nedala ![]()
@bobina12 a kdy jdeš na kontrolu?
@Anonym05 já ještě pracuji a chtěla bych to vydržet co nejdýl to půjde, doma bych se nudila
@karafiát A kdy s tím půjdete ven?? Já chtěla fakt až ke konci prvního trimestru nebo později, ale neboť myslím, že to břicho fakt dlouho neutajim, tak chci alespoň po té větší kontrole, což bude na začátku 11tt. ![]()
@Anonym05 Jooo.
Já jsem byla na první kontrole 6+1 a ještě jsem jim tam říkala, že ani nevím, že jsem těhotná, protože mi nic neni…
O dva dny později to přišlo.
Ale po dvou týdnech jsem zas ok, hlavně ten žaludek se srovnal. ![]()
Takže držím palce, ať je ti dobře co nejdéle. ![]()
@karafiát až 16.9 to budu v 8tt, už aby to bylo a věděla jsem že je vše jak má ![]()
Holky, nikdo neřekl, že se musíte striktně přehodit do uzavřené skupinky! Tu skupinku jsem udělala a přidat se může kdo chce a kdo nechce, tak nemusí, to je na něm. Někomu je nepříjemné, aby si veškeré věci psaly veřejně, ještě ke všemu, ty které mají na miminu známé. Nikdo vám nic nenařídil, je to čistě na vás, kde budete každá
klidně se odtamtud odhlašte - to je na vás ![]()
@bobina12 to uteče jak voda neboj. Určitě je všechno v pořádku ![]()
@Leni112 no já si myslím, že do 14 dnů to budu muset v práci říct, aby si za mě stihli najít náhradu. Dělám na směny a asi nebudu moct dělat noční.
@karafiát píše:
@Leni112 no já si myslím, že do 14 dnů to budu muset v práci říct, aby si za mě stihli najít náhradu. Dělám na směny a asi nebudu moct dělat noční.
Proč bys nemohla dělat noční?
známá nastsupuje 10.září na mateřskou, je to zdravotní sestra a dělá pořád noční a denní 12tky.
@Leni112 hale oni to chlapi fakt berou jinak… Můj přítel je s toho taky vykulenej… Ono ho to přejde uvidíš. Chápu, ale klepat se asi budeme do každé kontroly, urcite je všechno v pořádku a ty hlavně musíš byt v klidu ![]()
@AngeliikaGina a jak mate tu skupinu? Můžeš mi poslat pozvánku?
@Ginuš jojo to mas pravdu. Známa dokonce díky tomu prý potratila..
@Kytičkaaa https://www.emimino.cz/…ankovani/47/?… tady je ta naše zamčená… No znám holky, co noční dávaly v pohodě, ale za mě je to zbytečný risk ![]()
Já jsem holky 5+1 tt a přijde mi že se té kontroly snad nikdy nedočkám