Poradna duly
Jana Čurdová
@karafiát tak já čekám druhý a je to břicho větší
prsa mi nevyrostli v těhotenství ani u dcerky, až po porodu asi o 2 čísla
Ale už mi je nepřijemná podprsenka s výstuží, takže mě čeká koupě jiný, nevystužený…
@Kytičkaaa No teď vypadá, že už je zas v klidu a smířenej.
Ještě 9 dní do kontroly, už tak chci.
![]()
@Anonym05 Naprosto tě chápu.
Já nenávídím kuřáky. V mé rodině nikdo nikdy nekouřil, přátelé taky ne, takže na to nejsem zvyklá. Za to z přítelovo strany každý druhý, on naštěstí ne. A byť jsme seděli někde venku, tahaj jednu za druhou, fakt bych jim vždycky rozbila dr.ku, protože mi to fakt vadí. ![]()
Ale naštvalo by mě, že by mě nechal doma a jel si…
@Bjoucik.15 Teď už jsem, ale po kontrole budu klidnější o dost víc. Jsi hodná.
Ale s ním by jsi nehla.
Beran jak vyšitej a to čekam druhýho. ![]()
@Květušík No já vim, ale nevim na jakou jinou práci by mě měly přeřadit. Dělám dispečerku. Já pevně doufám, že mi řekne že jsou to jen cévky a že se nemusim bát. Pak budu v klidu a nebude mě to tolik nervovat. Pokud by to byl hematom tak myslim že mě nechá doma aspon než se vstřebá. Jinak pevně doufám v tu lepší možnost. Po novém roce si chci vybrat dovču ještě před mateřskou a už být v klidu.
@Bjoucik.15 podprsenky mě čeká taky, už se mi to valí všechno ven.
Mě už se pak zase moc nezvetsuji prsa porodu, takže to vyjde na stejno ![]()
@karafiát ja už tam nejdu. Byla jsem včera naposled. Jako celkem, co jsem se dozvěděla, ze jsem tehu, jsem tam byla jenom dvakrát.
@Leni112 právě proto vznikla hádka. Byl v patek, v sobotu musí zas? Nejsem na to u něj moc zvyklá, takže zvykat si nebude chodit někam dva dny o vikendu ![]()
Taky nesnasim kouření, naštěstí kolem mě nikdo mezi c nekouří, jen můj tatka ale spíš jen v hospodě u piva. Tak mě tím nikdo nenervuje… ![]()
@karafiát píše:
@AngeliikaGina naštěstí mám do měsíce tak 4-5.Zatím to zvladam, ale asi to moc zdravé nebude a dlouho to nepujde. Já mužů prestat sloužit a dělat jen stálou ranní, ale to se mi nevyplatí, půjdu hodně finančně dolů a budu pak mít nižší mateřskou. To je lepší jít na neschopenku ktera se do výpočtu mateřské nepočítá.
No jasný, tak uvidíš jak to budeš zvládat.
držim palečky ![]()
@Fimfárum píše:
@Květušík No já vim, ale nevim na jakou jinou práci by mě měly přeřadit. Dělám dispečerku. Já pevně doufám, že mi řekne že jsou to jen cévky a že se nemusim bát. Pak budu v klidu a nebude mě to tolik nervovat. Pokud by to byl hematom tak myslim že mě nechá doma aspon než se vstřebá. Jinak pevně doufám v tu lepší možnost. Po novém roce si chci vybrat dovču ještě před mateřskou a už být v klidu.
není lepší si dovču vybrat před nástupem na RD? Máš pak více peněz, než klesneš na ty státní příspěvky… ![]()
Mně jde hlavně o to abych už měla klid před porodem a stihla si vše připravit. To bude akorát než nám v práci začne zimní stres. ![]()