Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee píše:
Holky ja už chci vědět pohlavíí..:/ HNED TED..:D![]()
![]()
Já taky
šup ať už to víííííme ![]()
@Anonym05 Tak hlavně, aby to pochopil.
To já se chovám pořád stejně, žádné výkyvy v náladě, je to až divný… ![]()
Ahojky holky…tak jsem sem nakoukla po třech dnech a nestíhám dočítat
dnes mám první KO, tak jsme s chlapem natěšení co a jak…blbě mi je čím dál víc…no děs…malá se taky těší, pak jdeme k našim, tak jim to tam rovnou asi oznámíme…pokud bude vše OK
no spíš to oznámí malá ![]()
Ahojky tak zítra mě čeká uplně první kontrola. Dle ms jsem 7+5 tak doufám, že už bude něco vidět. Bylo by fajn vidět i srdíčko ![]()
@JustinaS píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala, jsem zrovna 6+0 a ve středu bych měla jít na první kontrolu, tak jsem trochu nervózní, zda tam bude uža jestli bude vše v pořádku…
Jinak máme doma ročního špunta, tak přemýšlím, jak a kdy ho začít připravovat na příchod sourozence. Špatně už mi trochu je, tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Minule mi bylo zle do čtvrtýho měsíce včetně a zvracela jsem tak dvakrát denně…, tak jste mě tím, že už vám to přestává, trochu uklidnily, že to může být i jinak a doufám, že to snad bude i můj případ. Nevím, jak bych takový šílený nevolnosti s malym dávala
Ahoj, já jsem dnes taky 6+0 a na kontrolu jdu v pátek. Ať Ti to dobře dopadne a ať už vidíš
![]()
Holky tak doktor potvrdil 6+0,ale nevidí
rikal, ze ještě může být brzy. Takže v pondeli jdu na kontrolu ![]()
@Anonym05 Ahoj. 6+0 je podle mě ještě brzy. Za definitivní se považuje, když
není v 8. týdnu. Já jsem stejně jako Ty, 6+0. Ale na kontrolu jdu až v pátek. Hlavně klid, bude to dobré ![]()
@Anonym05
v pondělí může být srdíčko normální… Je opravdu brzy..
@verulicek když já neumím zvracet
takže by mi prst v krku nepomohl, jen bych se dusila…
Dneska mi není o nic líp, dokonce jsem ráno musela jen seděť a nic nedělat.. chudák dítě mělo ke snídani piškoty a šťávu ![]()
@Bjoucik.15 Nepomáhá ti se ani trochu najezt? Mě vždy zaberou hroznny či meloun a ráno, než vylezu z postele, tak sním aspoň pár piškotů. taky s jídlem bojuji, ale jak se mi podaří něco do žaluddku dostat, tak mi je líp ![]()