Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
29.8.15 21:27

@Ginuš Už tam jsem, moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155

@karafiát jj jak v práci reknes že jsi těhotná, tak by noční měly být tabu. Je to že zákona, musela by jsi s tím vysloveně souhlasit, ale to si nikdo na hrb nevezme.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075

@Fimfárum ahoj, nepřemýšlela jsi nad neschopenkou? Možná by to bylo dobré když v té práci špiníš. Nemáš tam třeba stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
29.8.15 21:28

@Ilinoi ahoj :mavam: Moc gratuluji. Bohužel neporadím čekám první… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
29.8.15 21:29

@AngeliikaGina Moc díky. Já byla na mobilu tak sem to asi neviděla víš :think: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.8.15 21:31

@Kytičkaaa Mám. Moje práce je jeden velkej stres. Dělám v asistenčních službách. Nad neschopenkou jsem přemýšlela, ale uvidíme co řekne doktorka. myslim si že mi ji jentak nedá. Přeci jen těhotenství neni nemoc a obávám se že většina gynekologů¨-porodníků to tak bere. Přeci jen mám sedavou práci. Jiný by asi bylo kdybych makala třeba v kamenolomu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
29.8.15 21:34

@Fimfárum tak moje Dr.mi ji nabízí furt tu neschopenku, právě jak kdyby to nemoc byla, ale mě se chce vydržet aspoň do konce roku, pak si výběru milion dni dovoleny a pak už rovnou nástup na mateřskou… Naplánované to mám dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.8.15 21:35

@Fimfárum ze zákona Tě mají v práci přeřadit na pozici která se v těhu může vykonávat, pokud nepřeřadí, máš nárok být doma za normální plat. PN by se měla dávat pouze na rizikové těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
29.8.15 21:36

Jinak mě bylo nejhůře 5-7tt teď se to teprve začíná zlepšovat. Stejně by ne zajímal pravý důvod těch nevolností.. :? Místo aby nám tělo pomohlo změny překonat bojuje proti.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.8.15 21:38

@Miranda1 No tak jsem to chtěla taky právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
30.8.15 00:00
@karafiát píše:
@AngeliikaGina já jsem myslela, že těhotné mají zakázano pracovat v noci.Byla bych ráda pokud by to šlo, nechce se mi být doma, už od ted. Další háček je v tom, že neděláme 12tky ale 24tky.Tak uvidíme co mi v práci poví :nevim:

8o 8o aha..a 24tky jsou teda docela dost blbý pro těhotnou, což o to, ty noční mi tak strašný nepřijdou, ale 24tky jsou teda dost děsivý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
30.8.15 00:41

@Anonym82 @karafiát @Leni112 Holky a co rikate na praci v zakourenym prostredi??? Nejak nemuzu priteli vysvetlit, ze se do zakourenyho prostredi chodit nema skrz plodovou vodu. Delam za barem a zrovna dneska jsem tam jeste byla, ale uz naposled, nebudu to riskovat. Vy jste se hadaly s chlapama par dni zpet, my jsme se dohadali ted. A to pro to, ze me chtel tahat na diskoteku ted. :,( :,( :,( Jako prijde mi, ze mu je deset, jako by to nechapal. Musela jsem do prace na 7hodin, kde se kouri a on mi jeste ted rekne, ze mam jet taky. Meli jsme jit sednout se znamyma a mel dommluvit nekurackou hospodu. Samozdrejme vetsina kuraci a nikdo o tehu nevi. Tak me to vytocilo. Tesila jsem se, ze konecne misto prosezenych vikendu doma nekam zajdeme a dopadlo to takhle. Samozdrejme moje hormony nejde ted ovladat, tak jsem po nem rvala i veci, kteryy me ted mrzi. Vezla jsem ho tam autem, tak se mi omlouval, ze je cholerik a ze se neovlada nekdy. Ze ho to mrzi a kdesi cosi. Hlavne, že si šel… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
30.8.15 00:42

Jinak ja jeste pracovat musim, jinak bych nemela narok na materskou. Musim odpracovat 180dní ještě. V utery nastupuji jinam. Do cisteho prostredi a do klidu, tak to snad nejak zvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
30.8.15 08:52

@Fimfárum Proč by ti nedala neschopenku když z práce špiníš? To je podle mě důvod k neschopence :nevim: Je vidět, že je to pro tebe stresující a vždycky špiníš jen v práci nebo po, tak je vidět příčina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.8.15 08:54

@Kytičkaaa No uvidim co mi řekne 8o Dneska to musim ještě jednou vydržet do noci a pak mám volno a tu kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí