Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
30.8.15 13:57

@Fimfárum no co vím, tak stejně se vše postupně připravuje po celou dobu těhotenství…:) Takže poslední 2 měsíce, kdy se jde na mateřskou se řeší už takový ty větší věci, postýlka, kočárek, vanička… oblečky si tedy jí budu postupně prát a žehlit a hlavně musím nějak vymyslet místo na oblečky.. asi dcerce předělám sříně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.8.15 14:16

@Bjoucik.15 Jo to jo, ale i tak. Chci se vyhnout tomu druhému největšímu stresu v práci. U nás v práci je nejstresovější léto a pak zima když napadá sníh nebo je třeba náledí. Tak aspoň části z toho se vyhnu. Jinak já už pár věcí mám už ted, ale stejně toho bude plno co se mi bude líbit nebo co budu nutně potřebovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.8.15 14:45

Mimochodem mám tu někoho z Prahy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
30.8.15 16:49

Holky me je dneška zase taaaak blbe :poblion: že ani nezvládá dočíst, z toho listovani se mi točí hlava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
30.8.15 17:12
@Miranda1 píše:
Holky me je dneška zase taaaak blbe :poblion: že ani nezvládá dočíst, z toho listovani se mi točí hlava :?

vítej v klubu..zapla jsem pc jen abych si tu šla postěžovat..můj měl včera narozky, udělali jsme si chlebíčky, já jemu dort..ale kvůli nevolnostem se na to nemůžu ani podívat..jako dala jsem si trochu, ale není mi dobře…dnes celý den. šli s malou na koupák, já jsem mezi tím odpoledne dvakrát usnula…je to jediný stav kdy je mi dobře. pak se probudím, pohnu se, sednu si a zrovna si jdu pro rennie…mám pocit že mi dělá zle snad i voda :poblion: přemýšlím, jestli jsem s malou měla ty stavy taky takové…jako ze zápisků mi šoufl bývalo, ale většinou jen pár hodin…takhle celý den protrpět to sem snad nezažila :(

• Citovat
  • Upravit
187
30.8.15 18:25

Teďka mi tak jako došlo, když jsem 8+2 tak to už je teda třetí měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
30.8.15 18:33

@Fimfárum já jsem z Prahy :) já mám všechno.. jak na kluka tak na holku.. jen budeme kupovat kočárek a něco pojízdného po bytě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
30.8.15 18:35

@verulicek @Miranda1 holky taky je mi dneska divně… ne úplně blbě, ale divně…těžko, motanice, klepavka..no prostě hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
30.8.15 19:23

@Ailen ne to je od 9+0 @Bjoucik.15 já jsem dobrovolně za celý svůj život poprvé strčila večer prst do krku..už jsem to nesnesla..je mi o dost líp. dám si možná suchý toast a čaj..

• Citovat
  • Upravit
1698
30.8.15 19:43

@Leni112 Jako víš jak. Já jsem bývala kuřák, ale když jsem viděla //, uz jsem nedala cigaretu do pusy a muzu rict, ze to ted nemuzu citit… hlavne mi jde o mimi a on me jeste chce vzit na diskoteku s vetou, VŠAK NEBUDEŠ PÍT…To jakoneví, že nemůže ženská do zakouřenyho??? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
30.8.15 19:44

Jinak holkyyy… Zítra naše první kontrola. Strašně se těšííím. Snad bude vše ok :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.8.15 19:45

@Anonym05 :dance: :dance: jůůů držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
30.8.15 19:50

@Ginuš Děkujiiiiiiii. Už chci 11:30 :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
30.8.15 19:51

Jinak. Je tu někdo z Olomouce nebo okolí??? Krom Ilinoi??? :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
30.8.15 19:54

Budete si někdo nechávat dělat Kombinovaný screening v 1. trimestru? Ten můj mě na to furt nutí páč se bojí co kdyby, mě to trochu přijde jako blbost… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí