Poradna duly
Jana Čurdová
@Renca5500 Díky
Ty jdeš taky na první ko? Každopádně ti budu držet palce ![]()
Já jsem právě chtěla, aby mě pozvala na kontrolu spíš na později, aby bylo fakt už něco vidět a nestresovala jsem se zbytečně, tak jsem s telefonátem dr. nijak nespěchala. No přišlo mi z její reakce, jakoby se divila, co že volám tak pozdě a rychle kdy bychom vás tak mohli vzít… No asi mají hodně plno, možná by měli místo až za měsíc ![]()
S těma testama - to taky záleží, jaký test si uděláte. Při minulém těhu jsem si koupila mamatest a když mi i skoro po týdnu vynechání ms ukazoval, že těhotná nejsem (tan poslední měl tedy už téměř neznatelného ducha), naštvala jsem se, koupila si jiný a hned bylo jasno ![]()
Holky, píchá si některá z vás Fraxík v těhu?
Teče vám krev? Mě se to stává teď asi už 4. den v kuse. Píchnu jako obvykle, udělá se mi na povrchu kapka (asi fraxíku) a třeba za půl hodky vidím krvavej flek
. Včera jsem si vpich hned zalepila niž by mi tekla krev a zase mi z toho tekla… Nevíte čím to je?
@JustinaS Měla jsem to asi taky testem. Byla jsem v době ms a po ní na chalupě kde nebyla možnost výběru takže jsem mela nejakej obyč a nic. Pak jsem přijela domu a koupila Benu test a ten mi ukázal do limitu růžovou čárku. Slabou ale růžovou. No a 6dní poté byla už výrazná jak kontrolní. Jelikož je to uplně první těhotenství tak jsem napjatá jak kšandy ![]()
@kiwa zkus to po vpichu jako vmasírovat po vytáhnutí injekce.
@Fimfárum Po fraxíku se nemá místo masírovat ani na něj tlačit. Udělá se modřina
@kiwa Píchala jsem ho celkem dlouho v nemocnici a vždycky jsme to takhle dělali. Dokonce nás to učili sestřičky. Nikdy se modřina neudělala. Nicméně je to individuální. Pokud se ti po vmasírování dělají tak nemasíruj
Hurá hurá, už mám taky srdíčko! Sice jsme prý pozadu oproti ms. Takže 8+0 ale je to tim, že jsme pozdě zadělali, ha
a termín mám prý 15.4.
Už mi to připadá reálnější ![]()
@Leni112 Nene nerekl.Ale rikal, ze to muze byt brzo. Uvidime v pondeli, myslim pozitivně
@Sofieee Děkuji moc. @Ilinoi ![]()