Poradna duly
Jana Čurdová
@ALEAS jinak přestávám špinit, tak doufám, že je vše ok - se bojím všeho.. Sem tam mě bolí děloha a podbříšek, ale doufám, že to je tím, jak roste. Je to takové pnutí…
Díky holky. jsem z toho fakt v háji. asi ještě víc, než u prvního potratu. tak moc jsem doufala a bála se. dávala jsem na sebe pozor, nekouřila, nepila, zobala vitamíny a kyselinu listovou pro těhule…a zase toto…
říká se, že po potratu jako když pohnojíš. že je velká pravděpodobnost, že se zadaří hned po skončení krvácení po potratu, protože je na to tělo připravené z předchozího těhotenství, ale začínají se mi honit myšlenky, proč se tohle zase stalo a jestli vůbec zvládnu někdy donosit ( vím, že některé zažily i více potratů…) a jestli se mi vůbec znovu chce tohle všechno absolvovat… ![]()
@Anonym82 píše:
@Bjoucik.15 Nepomáhá ti se ani trochu najezt? Mě vždy zaberou hroznny či meloun a ráno, než vylezu z postele, tak sním aspoň pár piškotů. taky s jídlem bojuji, ale jak se mi podaří něco do žaluddku dostat, tak mi je líp
jj musím sníst aspoň piškoty aby mi bylo líp, al dostat je do sebe je umění ![]()
@zatimAnonym to je mi moc líto
taky to mám jednou za sebou…
drž se!
@ALEAS píše:
Jo a jinak jsem se chtěla pochlubit, že mě asi dneska vylili z práce, jsem ve zkušebce a rovnou po krvácení v 7 týdnu na rizikovém, tak mi dneska volala vedoucí, že takhle ne a čauTak asi ani nebudu mít mateřskou, ale pohoda, hlavně když je mimi v poho, jinak mě nic nezajímá.
no to se tedy máš čím chlubit…
jsou to hajzlíci v té práci… já jsem nikomu nic neřekla a prostě šla na neschopenku… Pokud jsi na neschopence, tak jak tě mohli vyhodit???
@zatimAnonym brouku já vím jak ti je, já potratila třikrát a jednou se normálně narodila dcerka, veškerá vyšetření nic, je to hrozný, ale opravdu potrat moc neznamená, je to součást života, akorát se moc o tom nemluví, mě vždycky uklidnilo to, že jsem věřila v přírodu, že ví co dělá, a že prostě to embryjko nebylo OK. Tato cesta je lepší, věř mi. A ono to nakonec vyjde, proč by zrovna tobě nevyšlo. Tolik holek potratilo a přesto mají děti.
Takže holky vím, že je tady již jedna uzavřená skupina, ale ta už nepřijímá, takže pakliže byste chtěli být v uzavřené posílám odkaz:
Dubenky 2016
jo a i jsem tam nějak dala tu tabulku, tak se můžete dopisovat.
@Nikysek66 strach mám i já a to čekám druhé mimi
prostě po ZT je vždycky větší strach…
@zatimAnonym určitě si nech udělat hematologii, imunologii, genetiku, štítku, karyotyp, spermio. Máš na to nárok…
![]()
@Ginuš Já myslím, že je to normální. Je důležité, že přestáváš špinit. Jinak já občas takové tahání cítím taky. Myslím, že je to normální. Snad ![]()