Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4147
1.9.15 16:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.9.15 16:41

@ALEAS jinak přestávám špinit, tak doufám, že je vše ok - se bojím všeho.. Sem tam mě bolí děloha a podbříšek, ale doufám, že to je tím, jak roste. Je to takové pnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
1.9.15 17:03

@Květušík je nas tam 36 :oops: to je fakt masakr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 17:17

Díky holky. jsem z toho fakt v háji. asi ještě víc, než u prvního potratu. tak moc jsem doufala a bála se. dávala jsem na sebe pozor, nekouřila, nepila, zobala vitamíny a kyselinu listovou pro těhule…a zase toto… :,( říká se, že po potratu jako když pohnojíš. že je velká pravděpodobnost, že se zadaří hned po skončení krvácení po potratu, protože je na to tělo připravené z předchozího těhotenství, ale začínají se mi honit myšlenky, proč se tohle zase stalo a jestli vůbec zvládnu někdy donosit ( vím, že některé zažily i více potratů…) a jestli se mi vůbec znovu chce tohle všechno absolvovat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.9.15 17:18
@Anonym82 píše:
@Bjoucik.15 Nepomáhá ti se ani trochu najezt? Mě vždy zaberou hroznny či meloun a ráno, než vylezu z postele, tak sním aspoň pár piškotů. taky s jídlem bojuji, ale jak se mi podaří něco do žaluddku dostat, tak mi je líp ;)

jj musím sníst aspoň piškoty aby mi bylo líp, al dostat je do sebe je umění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.9.15 17:23

@zatimAnonym to je mi moc líto :-( taky to mám jednou za sebou… :( drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.9.15 17:27
@ALEAS píše:
Jo a jinak jsem se chtěla pochlubit, že mě asi dneska vylili z práce, jsem ve zkušebce a rovnou po krvácení v 7 týdnu na rizikovém, tak mi dneska volala vedoucí, že takhle ne a čau :mavam: Tak asi ani nebudu mít mateřskou, ale pohoda, hlavně když je mimi v poho, jinak mě nic nezajímá.

no to se tedy máš čím chlubit… :) :cert: jsou to hajzlíci v té práci… já jsem nikomu nic neřekla a prostě šla na neschopenku… Pokud jsi na neschopence, tak jak tě mohli vyhodit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
1.9.15 17:29

@zatimAnonym brouku já vím jak ti je, já potratila třikrát a jednou se normálně narodila dcerka, veškerá vyšetření nic, je to hrozný, ale opravdu potrat moc neznamená, je to součást života, akorát se moc o tom nemluví, mě vždycky uklidnilo to, že jsem věřila v přírodu, že ví co dělá, a že prostě to embryjko nebylo OK. Tato cesta je lepší, věř mi. A ono to nakonec vyjde, proč by zrovna tobě nevyšlo. Tolik holek potratilo a přesto mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
1.9.15 17:32

Takže holky vím, že je tady již jedna uzavřená skupina, ale ta už nepřijímá, takže pakliže byste chtěli být v uzavřené posílám odkaz:
Dubenky 2016
jo a i jsem tam nějak dala tu tabulku, tak se můžete dopisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.9.15 17:34

@Nikysek66 strach mám i já a to čekám druhé mimi :) prostě po ZT je vždycky větší strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.9.15 17:35

@ALEAS mě se odkaz neukázal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
1.9.15 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.9.15 18:14

@zatimAnonym určitě si nech udělat hematologii, imunologii, genetiku, štítku, karyotyp, spermio. Máš na to nárok… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
1.9.15 18:30

@Ginuš Já myslím, že je to normální. Je důležité, že přestáváš špinit. Jinak já občas takové tahání cítím taky. Myslím, že je to normální. Snad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.9.15 18:36

@Haniiii tak po 4 potratech se bojím všeho :roll: :roll: ale doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie