Poradna duly
Jana Čurdová
@Ilinoi zlato v Santovce Office shoes. Ale nohy me dneska bolí jak hrom
bude to náročný.
To si někdy řikám, že mě nic neni jaka je to pohodka, tak se pak bříško pěkně ozve, jako dneska v noci mě tak tlačilo až mě to vzbudilo.
@Anet94 píše:
Zrovna včera jsem na ty testy myslela a určitě chci na ně jít… podle mě to neni zase taková pálka za to co se můžeš dozvědět… prý se tam dá docela dobře určit pohlaví miminkaa pojišťovna část proplácí takže nakonec o taková darda není
Ja jdu určitě taky. Doktor mi říkal, ze po me bude chtít 1400,– a že si to maminky s tatousama více užívají, hlavně jsou klidnější a dozvis se plno věcí.
![]()
@verulicek tak je to dost intenzivní vyšetření. Takže tohle vůbec neresim. Hlavne chcem mít fakt jistotu.
@Ailen Tak to si prcek dělá místečko a pěkně roste
No ale já když občas něco o tom „mimoňkovi“ podotknu, tak mě tam tak píchne, jako by vědělo, že je to o něm ![]()
@verulicek píše:
@Anonym05 coooo? 1400 za co???![]()
![]()
![]()
za UTZ a testy… Vždyť v dnešní době se platí za všechno… ![]()
@Junkyska včera byl šílený tlak… vždyť bylo 30stupňů a pak se zatáhlo a pršelo… na to trpí člověk i normálně a ty jsi do toho těhu, takže to vnímáš ještě víc…
určitě to přejde ![]()
@verulicek mě to zas takový hrozný nepřijde a přesně, dneska se platí za všechno… myslim že tu 90% jistotu oproti 60% jistotě neplaceného testu to celkem stojí…
@simanska to je z rostoucího prcka… děloha se ti roztahuje a roztáhne se z 2-3ml na 4500ml..Kdybys jí na konci zvážila měla by až 1500g… takže to někde cítit musíš.. Dokud to nejsou vyloženě křeče, tak je to normální ![]()
@Anonym05 aha to je jako nadstandard? já myslela že ten obyč screening - ty jsou zadarmo a (pokud není rodička riziková) řekla bych dostačující..
@verulicek jenže na tom placenem screeningu Ti zjistí více vad. Není to o rizikovem nebo nerizikovem. Ale vyloženě o vadách miminka. Každej to bere jinak, ale teda ja chci pro mimi jen to nejlepší a určitě tech1400dame s přítelem. Dozvis se více věcí. A miminku těmito testy budeš blíž.
@Anonym05 spíš budeš blíž strachu pokud něco nevyjde přesně dle tabulek ![]()
@Bjoucik.15 To nevím…blbě mi je i dnes
ale tak v prvním jsem to taky dala, dám to i teď ![]()
Anonym05 - ja na něj jdu taky a mam ho s doporučenim od doktora zadarmo, pry na to posilaj bežně. Platí se to jak kde. To že to ma někdo zdarma nesnižuje hodnoty. A je to ten v 1 trim