Poradna duly
Jana Čurdová
@kiwa já mim dělohu zakloněnou a musím klečet na čtyřech. Tak super, že je srdíčko ![]()
Holky v rychlosti jsem prolitla poslední stránky a koukám, že resite svatební šaty..budu prodávat své, ještě musí do čistírny..jsem cca 168 cm vysoká a velikost cca 38..tak kdyby měl někdo zájem, tak víc info do sz..
Ahoj holky, tak zitra první kontrola, asi neusnu
Uz se tesim jak toho prcka uvidim a tajy trochu uklidnim, ze vsechno je zatim ok,@Ginus moje tchyne je kadeřnice a s barvenim, pry neni zadnej problem, nema se to protoze, by ti tonemuselo chytnout, ale ja se u prvního pravidelně barvila ![]()
@Anet94 Ahoj, tak ja byla v utery. Jsem asi tak v 8. tydnu, srdicko bylo. Dalsi kontrola pry za 3 tydny. Tak snad to bude dobre
Ty jsi Anet psala tusim taky ok? Gratuluju, tak at se nam dari
Jak se citis?
@Ilinoi píše:
Ahoj holky, tak zitra první kontrola, asi neusnuUz se tesim jak toho prcka uvidim a tajy trochu uklidnim, ze vsechno je zatim ok,@Ginus moje tchyne je kadeřnice a s barvenim, pry neni zadnej problem, nema se to protoze, by ti tonemuselo chytnout, ale ja se u prvního pravidelně barvila
hele každý ať si dělá podle svého vědomí a svědomí - za mě barva ne. Zbytečná chemie a některé studie mluví proti a samozřejmě některé pro - za mě ne. Ona tchýně kadeřnice určitě neví jaké má barvení dopad na plod - pro ní je důležité zda se barva chytne a nebo ne ![]()
@Miranda1 no já o nich vím od 30ti a moje máma a táta mají míň šedin než já
. Jinak jsem je možná měla už dřív, ale barvila jsem často a tak jsem to nevěděla ![]()
No ještě k tomu barvení, já mám tedy melír - dělanej v dubnu, takže osmicentrimetrový odrosty a jelikož názory na to je 50/50 tak to neriskuju, já ani kafe neriskuju, ale sladký jím, ne, že bych úplně dodržovala životosprávu, ale alkohol, kafe, plísňový sýry, tampony, čočky /do očí), já se ani nelakuju nehty, ale já jsem vyplašená zoufalkyně, stačí, co do sebe peru za hormonální sra.ky.