Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se taky přidávám s dubnovým termínem. U mojí dr. jsem zatím nebyla, ale zakrvácela jsem tak jsme byli v Brně u Milosrdných na pohotovosti a viděla jsem srdíčko. musím se přiznat, že jsme prcka neplánovali, protože teď máme doma čerstvě 8. měsíční cácorku a teď to vychází na 17. dubna, takže prcci budou od sebe 16 měsíců (první je narozená 24.12.2014). Takže jsem teď napůl rozpolcená mezi radostí a naprostou panikou ![]()
Do toho máme teď 19.9. svatbu, já překonávám chřipku a do toho se starám o malou. A přítel je už dva týdny doma po ledvinový kolice kdy mu museli dva kameny dokonce vyndat.
@Junkyska jinak se budu vdávat v těchto šatech http://www.orsay.com/…6703501.html chtěla jsem nějaké, které pak užiju i po svatbě. Nejsem princeznovský typ. Jinak to bude svatba taková kombinace 60.let a japonska… zní to asi divně, ale dcerku si chci nést k „oltáři“ navázanou na sobě v šátku a ten je tyrkysově modrý a jsou na něm bílé mandloňové květy, které vypadají jak květy sakury tak jsem tomu přizpůsobila i kytku. No a 60. léta jsou v tom, že můj táta je vášnivý veteránista a má škodu felicii z roku 60 a poveze mě v ní na svatbu ![]()
@Lízo-s-chobotnicí týýjo vítej..mám doma 17ti měsíční a neumím si představit teď mimino
se nezastavíš myslim…já doufám, že až jí budou dva tak to bude zas o fous lepší ![]()
@verulicek jo, bude to šílený. Kamarádka má kluka a holku od sebe 15 měsíců a říkala že to bylo naprosto šílený. Hlavně když rostly zuby. Ale mám aspoň malou výhodu v tchýni v důchodu, která ráda pohlídá (díky ní jsem dodělala vejšku… hlídala malou když jsem chodila na zkoušky). Tak snad si starší sem tam vezme abych si vydechla. Ale tajně doufám, že druhý bude stejně hodnej extrém jako ta první ![]()
@Lízo-s-chobotnicí taky mám hodné dítě a doufám ve dvojníka
nioho na hlídání bohužel nemáme
@Junkyska my se bereme v říjnu a chystáme to od května. Vše si děláme sami a máme to pro 70lidi. Jsme na tom stejně s satama. Mám uz vybraný, musím vybrat jiný. A chceme mimi oznámit na svatbě… ![]()
Tak konečně se mi v nemocnici podařilo připojit na místní wifi, tak můžu nahrát můj snímek z UTZ. Je to ze soboty 29.8. z vyšetření při příjmu ![]()
@karafiát píše:
@JituleF jo a buď v klidu šediny mám taky. Já už tedy stará bába jsem, ale ještě rodím, tak to asi nebude tak hrozné
No a holky, jak to řešíte s šedinama? Barvíte se teď v těhotenství? Já mám docela odrosty, ale snažím se to ignorovat…
@Renca5500 píše:
No a holky, jak to řešíte s šedinama? Barvíte se teď v těhotenství? Já mám docela odrosty, ale snažím se to ignorovat…
Barvení vlasu v těhotenství nevadí…
vždycky se řikalo že ano.. ale jsou to famy,.. koukni na novaplus.. jak tam jsou rozhovory s doktory MAMINY S ROZUMEM.. a tam to rozebírají..;)
@Renca5500 píše:
nebarvím, ignoruji v těhotenství se nemá barvit - dostává se to do těla a miminka - probíralo se to ve snažilky 30+ - nebo tak někde i nějaký mudři se tím zabývali. Taky jsem šedivá od cca 30ti a neřeším to teď, jinak jsem barvila
Holky, včera jak jsem byla na utz… tak mi dr řekla, že mám dělohu otočenou dozadu…máte to některá taky? Že prý údajně proto jde mimčo hůř vidět, ale
máme v 6+1. A taky prý proto bolí ty záda ![]()