Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
3.9.15 09:53

Holky děkuji :* plánovali jsme, že se vezmeme, ale nějak jsme to nehrotili. Jenže teď přišlo těhu a přítel chce nejprve svatbu. No zařídil termín, místo (o kterém jsem mluvila) a včera mě požádal o ruku s tím, že čekal dlouho na výrobu prstýnku :srdce: Trošku zpřeházené, ale co…chceme svatbu malou, jen s rodinou cca 15 lidí a pak posezení u tchánovců. Oznámení o oddání pošleme po svatbě. Koordinátorka v místě svatby zařídí výzdobu, jídlo atd…tak pak už jen objednám dort, koláčky, fotografa atd..a to se stihne…z čeho mám hrůzu jsou šaty. Dceři jsem nějaké našla na mimáči, ale sobě nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
3.9.15 09:57

@Junkyska Já už jsem svoje bohužel prodala, nemohla jsem si vybrat a tak jsem si je nakonec ušila. Jaký chceš styl? A půjčit, koupit nebo nechat ušít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
3.9.15 09:59

@JituleF No levnější jsou koupené…nemusí to být typické svatební…viděla jsem dost klasických bílých dlouhých šatů…taky přemýšlím o tom, že bych si je nechala ušít, když bych švadleně dala předlohu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.9.15 09:59

@Junkyska dobrá stránka je beremese.cz ;) je tam i bazar

• Citovat
  • Upravit
5299
3.9.15 10:07

@Junkyska Já jsem právě měla krátké, takové ve stylu 50. let (rockabilly). Zkus se dívat po netu a třeba natrefíš na zajímavý střih, dobrá švadlena by si s tím pak už měla poradit! Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
3.9.15 10:16

@JituleF Já bych taky měla radši kratší šatky…jsem vysoká a v dlouhých se necítím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
3.9.15 10:24

@Junkyska Já jsem sice prcek, ale v dlouhých bych se zbláznila. Krom toho mám konfekční velikost 32-34 a tak na mě nikde nic moc neměli a krátkých šatů je na výběr i tak strašně málo. Šila jsem něco podobného jako jsou tyto: http://www.studioagnes.cz/…images/image?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
3.9.15 10:44

@JituleF Jééé ty jsou hezké…líbí se mi ten styl, jen ne na mně :lol: no asi zajdu někam do salonu abych vybrala střih. Páč za měsíc už budu mít bruch zase větší, tak aby mě to nějak neomezovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
3.9.15 10:53

@Junkyska Jasně, každému sluší něco jiného :-) Tak se dívej a určitě se najde to pravé pro Tebe :-) Jo a ještě jeden typ, ke krátkým šatům to chce i pěkné, zajímavé boty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.9.15 11:33

@Junkyska jééé gratuluji :kytka:
@JituleF na stará kolena prej :mrgreen: krásné šatky jsi měla a musím říct, že jsi tedy pěkný drobeček na stará kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
3.9.15 12:03

@karafiát To víš, seschlá stařenka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.9.15 12:11

@JituleF ty kecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
3.9.15 12:14

@karafiát :-D Holka mi před pár dny probírala vlasy a upozorňovala na další šediny, tak jsem jí na to říkala: No jo, no, holt už jsem stará… A ona prý: Nene. Dokud rodíš, tak nejsi stará! :-D Tak budu muset asi ještě nějakou dobu rodit, abych nezestárla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.9.15 12:32

@JituleF jo tak to je dobrá hláška :lol: ty děti jsou super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.9.15 12:38

@JituleF jo a buď v klidu šediny mám taky. Já už tedy stará bába jsem, ale ještě rodím, tak to asi nebude tak hrozné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí