Poradna duly
Jana Čurdová
@zatimAnonym píše:
Holky, tak já se s vámi bohužel loučím.Dnes jsem opět potratila (6+1)tt.
Vám přeji, ať vaše těhotenství proběhne v pořádku a narodí se vám krásná, zdravá miminka. Hodně štěstí.
@Ginuš Já po 2.. taky se bojím, ale snažím se být přesvědčená, že teď je to „ono“
A jsi teď dál než před tím?
@Haniiii zítra jsem 9tt a potratila jsem 5, 6 a dvakrát 11 tt - ale mimča se nevyvíjela dobře, takže teď jsme na dobré cestě, ale riziko pořád je
Ahoj holky, musím vás dočíst, vy jste toho zase nakecaly, no jo ženské
![]()
Holky tak hlásím, že už mám také po kontrole podle MS bych měla být 9+3,ale jsme menší 8+5 a srdíčko už nám pěkně bouchá a docela dlouho prďolu měřil, měl nějaké taneční vystoupení
Na další kontrolu jdu za týden, kdy už budou náběry.
Všem kdo byl u dr. gratuluji.
@verulicek taky mi něco dneska doktor říkal, že se platí 1000Kč a pojišťovna mi to pak vrátí zpátky, tak nevím ![]()
@macis30 ty jo to jsem vůbec nevěděla, že tě můžou propustit i když máš smlouvu na dobu neurčitou?
@verulicek no nevím, mě malá taky pěkně dala zabrat a ségra když čekala kluka tak byla v poho… takže na to to asi vliv nemá
a co si přejete mít víc?
@karafiát píše:
Ahoj holky, musím vás dočíst, vy jste toho zase nakecaly, no jo ženské![]()
Holky tak hlásím, že už mám také po kontrole podle MS bych měla být 9+3,ale jsme menší 8+5 a srdíčko už nám pěkně bouchá a docela dlouho prďolu měřil, měl nějaké taneční vystoupeníNa další kontrolu jdu za týden, kdy už budou náběry.
Všem kdo byl u dr. gratuluji.
no tanečník už v bříšku ![]()
@Miranda1 Ten normalni screening je 60ti procentní a ten ploaceny pry 90ti procentní a zjistí vice vad, pokud by byly. Rikal mi to doktor. ![]()
Jinak ahojte holky. Jak se dnes mate? Ja jsem nastoupila dnes do jine prace a skrz to, ze predchozi prace byla v kurackym prostredi a jsem ko. Dvanact hodin na nohach… Ale musim jeste par tydnu vydrzet, skrz materskou.
@zatimAnonym achjo,to me moc mrzi
tak preju, at je brzo zadelano
![]()
naše malá bude mít rok a půl za 14 dní. Je mi blbě poslední 3 dny a nejvíc odpoledne a večer..jsem vesměs na sucharech a jednou jsem už zvracela. snad to poleví…s malou jsem zvracela jen 5× za celé těhotenství. povedla se nám napoprvé a tento druhý přírustek taky. podle toho ale jak mi dává teď 3 dny zabrat se obávám kluka