Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
1.9.15 18:55
@lelinka píše:
@verulicek jéé stejný tt a jak ti je? Mě je celodenně tak všelijak už 14 dnů, hlavně v noci mi je zle, ale zatím ještě nezvracím a snad to ani nepříjde :)
TP jsem napsala podle poslední ms a nemám ještě určený TP od doktorky. Nám se to podařilo vlastně hned, protože jsem prožila v květnu samov. potrat..jedny ms přešli a pak jsem další cyklus otěhotněla :) I tak doufám při další kontrole že se mimi srovná s tím termínem podle té posl. menstr. a tím pádem mi to vychází tak, ale když by to bylo tak tak 19.4. by bylo ještě líp :D Malá ma necelí rok a půl a nar.se 20.4 ;)
@Květušík děkuju..že by někdo založil uzavřenou skupinku? Každopádně se ráda připojím :)

naše malá bude mít rok a půl za 14 dní. Je mi blbě poslední 3 dny a nejvíc odpoledne a večer..jsem vesměs na sucharech a jednou jsem už zvracela. snad to poleví…s malou jsem zvracela jen 5× za celé těhotenství. povedla se nám napoprvé a tento druhý přírustek taky. podle toho ale jak mi dává teď 3 dny zabrat se obávám kluka

• Citovat
  • Upravit
verulicek
1.9.15 18:56
@zatimAnonym píše:
Holky, tak já se s vámi bohužel loučím. :,( Dnes jsem opět potratila (6+1)tt. :,( Vám přeji, ať vaše těhotenství proběhne v pořádku a narodí se vám krásná, zdravá miminka. Hodně štěstí.
:hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
899
1.9.15 20:35

@Ginuš Já po 2.. taky se bojím, ale snažím se být přesvědčená, že teď je to „ono“ :-) A jsi teď dál než před tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.9.15 20:46

@Haniiii zítra jsem 9tt a potratila jsem 5, 6 a dvakrát 11 tt - ale mimča se nevyvíjela dobře, takže teď jsme na dobré cestě, ale riziko pořád je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
1.9.15 21:04

Ahoj holky, musím vás dočíst, vy jste toho zase nakecaly, no jo ženské :P :mrgreen:
Holky tak hlásím, že už mám také po kontrole podle MS bych měla být 9+3,ale jsme menší 8+5 a srdíčko už nám pěkně bouchá a docela dlouho prďolu měřil, měl nějaké taneční vystoupení :mrgreen:Na další kontrolu jdu za týden, kdy už budou náběry.
Všem kdo byl u dr. gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
1.9.15 21:07

@zatimAnonym to je mi líto. Držím palečky ať je brzy líp :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
1.9.15 21:08

@verulicek taky mi něco dneska doktor říkal, že se platí 1000Kč a pojišťovna mi to pak vrátí zpátky, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.9.15 21:12

@karafiát :potlesk: :potlesk: :potlesk: super jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
1.9.15 21:14

@macis30 ty jo to jsem vůbec nevěděla, že tě můžou propustit i když máš smlouvu na dobu neurčitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
1.9.15 21:34

@Ginuš děkujiiiiii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.9.15 22:33

@verulicek no nevím, mě malá taky pěkně dala zabrat a ségra když čekala kluka tak byla v poho… takže na to to asi vliv nemá 8) a co si přejete mít víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
1.9.15 22:34
@karafiát píše:
Ahoj holky, musím vás dočíst, vy jste toho zase nakecaly, no jo ženské :P :mrgreen:
Holky tak hlásím, že už mám také po kontrole podle MS bych měla být 9+3,ale jsme menší 8+5 a srdíčko už nám pěkně bouchá a docela dlouho prďolu měřil, měl nějaké taneční vystoupení :mrgreen:Na další kontrolu jdu za týden, kdy už budou náběry.
Všem kdo byl u dr. gratuluji.

no tanečník už v bříšku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
1.9.15 23:04

@Miranda1 Ten normalni screening je 60ti procentní a ten ploaceny pry 90ti procentní a zjistí vice vad, pokud by byly. Rikal mi to doktor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
1.9.15 23:12

Jinak ahojte holky. Jak se dnes mate? Ja jsem nastoupila dnes do jine prace a skrz to, ze predchozi prace byla v kurackym prostredi a jsem ko. Dvanact hodin na nohach… Ale musim jeste par tydnu vydrzet, skrz materskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
2.9.15 07:11

@zatimAnonym achjo,to me moc mrzi :( tak preju, at je brzo zadelano :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie