Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky..ráda bych se k vám přidala, ale radši do uzamčené skupiny, ale žádnou jsem nenašla jen vás tady?
Něco málo o mě
Mám za sebou více zamlklých potratů i jedno mimoděl. takže strach je a veliký..Jsem dnes 7+4tt,
máme a TP asi 11.4.jsme o 4 dny menší, ale uvidím na další kontrole příští týden. Zatím to ví jen přítel a moje nej. kámoška a tak bych to ráda sdělila ostatním z rodiny až po 12tt ![]()
@lelinka jestli je menší tak TP by měl být 19.4. ne? (já jen že jsem taky 7+4)
@lelinka Ahoj, uzavřená skupina je, ale holky si daly stopstav když jich tam bylo cca 30. Možná je na čase vytvořit další
Věřím, že sem ještě hodně holek přijde - ne všechny, co mají rodit v dubnu, už ví, že jsou těhotné, nebo třeba ještě netuší, že existuje emimino ![]()
Jinak tedy držím pěsti, ať vše dobře dopadne - vidím, že jste si už s partnerem užili svoje, co se dětí týče.
Ahoj děvčata, tak kdybyste chtěli uzavřít novou uzavřenou skupinu, tak bych to kvitovala ![]()
@verulicek jéé stejný tt a jak ti je? Mě je celodenně tak všelijak už 14 dnů, hlavně v noci mi je zle, ale zatím ještě nezvracím a snad to ani nepříjde ![]()
TP jsem napsala podle poslední ms a nemám ještě určený TP od doktorky. Nám se to podařilo vlastně hned, protože jsem prožila v květnu samov. potrat..jedny ms přešli a pak jsem další cyklus otěhotněla
I tak doufám při další kontrole že se mimi srovná s tím termínem podle té posl. menstr. a tím pádem mi to vychází tak, ale když by to bylo tak tak 19.4. by bylo ještě líp
Malá ma necelí rok a půl a nar.se 20.4 ![]()
@Květušík děkuju..že by někdo založil uzavřenou skupinku? Každopádně se ráda připojím ![]()
HOlky tak já jí asi uzavřela, dělám to poprvé, tak nevím jistě
, jmenuje se Dubenky 2016, teď chci vymyslet online excel tabulku, ale vůbec nevím jak? ![]()
Ty jo holky, me je dneska tak šíleně zle… od rána do teď v práci - vedro, dusno, hodně lidí
… teď jsem přišla domů, prastila sebou do postele, pustila na sebe větrák a asi umřu
… jinak dneska me preobjednali na prohlídku k doktorovi až na příští úterý - to uz budu 10+2 a ještě ani nevím jestli je mrnousek v pořádku
asi mi hrabne z toho čekání
![]()
Holky, tak já se s vámi bohužel loučím.
Dnes jsem opět potratila (6+1)tt.
Vám přeji, ať vaše těhotenství proběhne v pořádku a narodí se vám krásná, zdravá miminka. Hodně štěstí.
@zatimAnonym je mi líto.. Máš nějaká vyšetření? Klidně napiš SZ jestli budeš chtít něco poradit. Potratila jsem 4×… Drž se
![]()
@zatimAnonym
to mé mrzí..
drž se..vím, jak ti je..taky sem si tím dvakrát prošla..přeji hodně sílí ![]()