Poradna duly
Jana Čurdová
@zatimAnonym Tak to mme mrzi, ale chapu Te, ja potratila jednou a jednou ZT, nebylo mi fajn, ale snazit se muzete porad, urcite to vyjde, drzime palecky ![]()
Holky, tak me ceka prvni kontrola v patek, jak se to blizi, uz nemohu v noci spat a porad nad tim preyslim, zda bude vsechno v poradku dnes jsem 6+2,tak snad tam uvidi srdickov patek, celkem me pichalo v podbrisku, kdyz jsem se rychle otocila ale uz to prestalo, tak se bojim, jestli mi nemizi tehu priznaky, jsem po ZT 6mesicu ![]()
@Ilinoi držím palce, a nic si z toho nedělej kdyby srdíčko nebylo, já ho 6+5 taky neměla
Holky mně je od včera teda dost zle…od oběda mi bylo strašně…doma jsem oběd „vyhodila“ tak, že jsem si myslela, že se udusím…9tt a docela drsné…myslím, že u prvního těhu to do 11 tt přešlo, tak snad to přejde teď dřív…aby mi bylo špatně celý den??? To je děs ![]()
@verulicek snad to bude v pohode, nesmim na to myslet. A kdy uz bylo videt? Mas jinak stejny TT jak podle MS a podle UTZ?
Ahoj holky… zase sa po dlhej dobe ozývam… mám na vás dotaz… som 10tt a už pár dní ma skoro stále bolí bruško
máte to tiež niektorá tak?? či mám plašiť alebo či je to normálne?? bolesť je to taká, asi ako pre MS.. nie rovnaká alebo podobná.. dík ![]()
@simanska Já to taky tak mám…a měla jsem to tak i v prvním těhu…je to od toho jak se roztahuje děloha…kdyby to byly nějaké velké bolesti (křeče) s krvácením, tak rychle k doktorovi… ale takhle bych byla klidná ![]()
@simanska to je normální…leda by to byly nějaké křeče šílené tak bych šla
@Junkyska díky, ukľudnila si ma.. ja si práve nespomínam, že by ma to v prvom tehotenstve nejak trápilo.. spomínam si, že trošku, ale len spočiatku… ešte raz díky ![]()
@verulicek díky
kŕče to nie sú, len taka stála bolesť.. no ako pred MS.. takže nebudem plašiť.. k dr idem za týždeň, tak sa potom na to popýtam aj tam ![]()
@simanska Mě to chytá teď docela často, ale nějak se tím netrápím, to jen kdyby to bylo nějak moc, nebo křeče…tak si užívej těhu v klidu ![]()
@Miranda1 píše:
Jinak k těm testům na vrozené vady, vy na to někdo nechcete jít??? Mě to přijde jako samozřejmost i když je to dobrovolné a asi za 1000kč. Toho se nejvíce bojím a doufám že to dobře dopadne, po těhle testech to konečně oznámíme
Zrovna včera jsem na ty testy myslela a určitě chci na ně jít… podle mě to neni zase taková pálka za to co se můžeš dozvědět… prý se tam dá docela dobře určit pohlaví miminka
a pojišťovna část proplácí takže nakonec o taková darda není ![]()