Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
2.9.15 08:00

@zatimAnonym Tak to mme mrzi, ale chapu Te, ja potratila jednou a jednou ZT, nebylo mi fajn, ale snazit se muzete porad, urcite to vyjde, drzime palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.9.15 08:01

@Anonym05 A kam jsi nastoupila? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.9.15 08:06

Holky, tak me ceka prvni kontrola v patek, jak se to blizi, uz nemohu v noci spat a porad nad tim preyslim, zda bude vsechno v poradku dnes jsem 6+2,tak snad tam uvidi srdickov patek, celkem me pichalo v podbrisku, kdyz jsem se rychle otocila ale uz to prestalo, tak se bojim, jestli mi nemizi tehu priznaky, jsem po ZT 6mesicu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.9.15 08:12

@zatimAnonym Je mi to líto…drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.9.15 08:13

@Ilinoi držím palce, a nic si z toho nedělej kdyby srdíčko nebylo, já ho 6+5 taky neměla

• Citovat
  • Upravit
3248
2.9.15 08:15

Holky mně je od včera teda dost zle…od oběda mi bylo strašně…doma jsem oběd „vyhodila“ tak, že jsem si myslela, že se udusím…9tt a docela drsné…myslím, že u prvního těhu to do 11 tt přešlo, tak snad to přejde teď dřív…aby mi bylo špatně celý den??? To je děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.9.15 08:17

@verulicek snad to bude v pohode, nesmim na to myslet. A kdy uz bylo videt? Mas jinak stejny TT jak podle MS a podle UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.9.15 08:23

@Ilinoi nevim pozval mě až za tři týdny. teď jsem 7+5

• Citovat
  • Upravit
2139
2.9.15 08:24

Ahoj holky… zase sa po dlhej dobe ozývam… mám na vás dotaz… som 10tt a už pár dní ma skoro stále bolí bruško :( máte to tiež niektorá tak?? či mám plašiť alebo či je to normálne?? bolesť je to taká, asi ako pre MS.. nie rovnaká alebo podobná.. dík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.9.15 08:25

@simanska Já to taky tak mám…a měla jsem to tak i v prvním těhu…je to od toho jak se roztahuje děloha…kdyby to byly nějaké velké bolesti (křeče) s krvácením, tak rychle k doktorovi… ale takhle bych byla klidná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.9.15 08:27

@simanska to je normální…leda by to byly nějaké křeče šílené tak bych šla

• Citovat
  • Upravit
2139
2.9.15 08:27

@Junkyska díky, ukľudnila si ma.. ja si práve nespomínam, že by ma to v prvom tehotenstve nejak trápilo.. spomínam si, že trošku, ale len spočiatku… ešte raz díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
2.9.15 08:29

@verulicek díky :kytka: kŕče to nie sú, len taka stála bolesť.. no ako pred MS.. takže nebudem plašiť.. k dr idem za týždeň, tak sa potom na to popýtam aj tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.9.15 08:53

@simanska Mě to chytá teď docela často, ale nějak se tím netrápím, to jen kdyby to bylo nějak moc, nebo křeče…tak si užívej těhu v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.9.15 09:01
@Miranda1 píše:
Jinak k těm testům na vrozené vady, vy na to někdo nechcete jít??? Mě to přijde jako samozřejmost i když je to dobrovolné a asi za 1000kč. Toho se nejvíce bojím a doufám že to dobře dopadne, po těhle testech to konečně oznámíme :palec:

Zrovna včera jsem na ty testy myslela a určitě chci na ně jít… podle mě to neni zase taková pálka za to co se můžeš dozvědět… prý se tam dá docela dobře určit pohlaví miminka :) a pojišťovna část proplácí takže nakonec o taková darda není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí