Poradna duly
Jana Čurdová
@karafiát @Bjoucik.15 Díky holky…určitě dám vědět jak jsme na tom ![]()
@Anonym05 píše:
Holky tak doktor potvrdil 6+0,ale nevidírikal, ze ještě může být brzy. Takže v pondeli jdu na kontrolu
klid, můj ho neviděl 6+5 a ko mi dal až za 3 týdny
@Anonym05 Já jsem byla na první KO dle MS 6+1 a dle utz jsme byli 6+0 a srdíčko už bylo, ale určitě to neznamená, že být musí, je to fakt brzo…A dle utz ti neřekl kolik jsi? Že by to třeba sedělo víc s tím… ![]()
@Anonym05 BUd uprlně v klidu.. ja byla na prvním UZ 6+2 a neměla jsem ani embryo natož srdíčko.. ted jsem 8+2 a je všechno jak ma..:) určitě všechno bude dobry..! ![]()
@Sofieee píše:
@Anonym05 BUd uprlně v klidu.. ja byla na prvním UZ 6+2 a neměla jsem ani embryo natož srdíčko.. ted jsem 8+2 a je všechno jak ma..:) určitě všechno bude dobry..!
Jsem moc ráda, že Ti to dobře dopadlo a že se objevilo
![]()
@Anonym05 zlaticko,hlavne klidnou hlavu, stres mimi neprospiva, tobude v pohode, ja te chapu, ale mysli na to malicky ![]()
@Bjoucik.15 Jsem z toho nervní takže pokud se zítra z nějakého důvodu nesesypu tak určitě dám vědět ![]()
@Fimfárum Já jdu 9:15 už se těším
… No podle ms jsem 8+1 ale tolik nebudu měla jsem ovulaci o týden dýl takže dle ovulace 7+1 cca… no snad bude
A jak se cítíš? Mě je až moc dobře, nevolnosti jen minulý týden dva dny a od tý doby nic tak snad je vše v pořádku ![]()
@Anet94 Mně bylo chvilku zle, ale ted už taky ok. Nicméně po dvou dnech v práci(sedavé!!!) mě bolí tělo jako kdybych celé dva dny sportovala
K tomu mě už od začátku bolí prsa a mám je takový nalitý. Jo a k tomu únava. Už aby byl zítřek a my věděli jak to tedy je…
@Anet94 Jinak ohledně ovulace netuším, ale myslím že mohla být taky později. Test mi ukázal až 5.den vynechání.
@Fimfárum píše:
@Anet94 Jinak ohledně ovulace netuším, ale myslím že mohla být taky později. Test mi ukázal až 5.den vynechání.
Mě test taky nějak tak… dělala jsem v den vynechání a sněhobílo a pak asi za 4 dny a byl silnější duch ![]()
@Fimfárum jojoo
ikdyž se začínám i trochu bát no… že budu zklamaná… ale věřím
ještě že vstanu a pojedu ![]()