Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
30.8.15 08:56

@Anonym05 Zakouřené prostředí asi nic moc.. Ale já byla u mámi, která o těhu taky neví a kouří, hlavě kouří doma, takže jí nemůžu nic říct… Byla sem u známých, kteří taky kouří a nevědí o tom až na jednu a stejně včetně ní mi tam kouřili pod nos a nebylo mi s toho nic moc teda :nevim: Hale oni si to chlapi moc neuvědomují.. Kolikrát tahám sodovky nebo nákup a přítel na mě kouká a až když mu řeknu, jestli by mi to jako těhotný nechtěl vzít tak teda jde, ale nadšený s toho není :nevim: Prostě jim to moc nedochází mi přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
30.8.15 08:57

@Fimfárum Tak držím palce, podle mě by ta neschopenka byla fakt lepší když špiníš, aby se nedejbože něco nestalo víš :nevim: Dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.8.15 09:00

@Kytičkaaa vědět určitě dám. Hlavně aby bylo vše ok u doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
30.8.15 09:02

@Fimfárum Neboj bude, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.8.15 09:04

@Kytičkaaa Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.8.15 09:44

@Fimfárum A já zase půjdu proti proudu. Špinění bývá nejčastěji způsobeno překrveným děložním čípkem a jako takové škodlivé není. Po pár týdnech by se mohlo samo od sebe vše uklidnit. Samozřejmě bude fajn, když se tvůj gynokolog podívá, jestli nenáš v děloze nějaký hematom, který by to špinění způsoboval, to by se pak řešilo jinak, než jen ascorutinem. On sám ascorutin je na snížení krvácivosti, na špinění, které je způsobeno překrvenými cévami, většinou zabírá (asi milion diskuzí tady na emiminu), ale všemocný není a vychytat veškeré špinění opravdu nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
30.8.15 09:46

Ahoj holky je nemožný vás dočíst… je to moc stránek :( takže jen v rychlosti…

Břicho řeším už taky… u malé nic ( tak se mi ukázalo až ve 12tt) a teď?? a to jsem teprve 7tt :( jak budu vypadat v tom 12tt?? V :( Včera jsem si vzala sukni, a protože ta guma mi vadila na břiše, efektně jsem si jí vytáhla přes celý břicho nahoru a přes to jsem měla dlouhé triko upnuté na tělo… no u to neudělám :mrgreen: prostě už ho neschovám :mrgreen:

@Leni112 takový jeden stres snad ublížit nemůže… ale v klidu by jsi měla být.. takže ať se ten tvůj umoudří, nebo mu to přijdu vysvětlit :pocitac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
30.8.15 09:47

@Fimfárum držím palečky :-) pár dní neschopenky nemůže být na škodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.8.15 09:47

Holky, nenchávejte si jen tak psát neschopenky - budete samy proti sobě! Pokud děláte práci nevhodnou pro těhotné (fyzicky namáhavou, dlouhé stání bez možnosti odpočinku, noční), tak by vás zaměstnavatel měl přeřadit na jinou práci a když není, tak nechat doma za 100% mzdy. Když půjdete na nemocenskou, tak jdete s penězi dolů, budete mít jen omezené vycházky a začnete z toho šílet! Když se všechny těhotné budou domáhat toho, aby nebyly nuceny chodit na neschopenku, pokud opravdu nemají rizikové těhotenství, tak se třeba konečně v tomto státě něco pohne. Zavedená praxe je totiž šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
30.8.15 09:48

@Fimfárum já si myslím, že te doktorka nechá doma, to spinení se ji nebude líbit. Ja jsem u prvního měla pořad horečky, gynekolog mě doma nechtěl nechat, tak mi neschopenku psala obvodacka, ve 14 TT jsem spinila, tak už si tu neschopenku převzal on. Držím palce, ať ti to napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
30.8.15 09:51

@Kytičkaaa oni jsou podle mě že začátku ti chlapi mimo, mě přijde že některým to dojde až po porodu. Občas bych jim to přála zazit, co to s člověkem udělá jak fyzicky, tak po psychické stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
30.8.15 09:54

@Anonym05 v zakourenym prostředí to nebude úplně OK pro vás oba.Tady bych nad neschopenku ani nepremyslela a šla co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
30.8.15 10:01

@AngeliikaGina naštěstí mám do měsíce tak 4-5.Zatím to zvladam, ale asi to moc zdravé nebude a dlouho to nepujde. Já mužů prestat sloužit a dělat jen stálou ranní, ale to se mi nevyplatí, půjdu hodně finančně dolů a budu pak mít nižší mateřskou. To je lepší jít na neschopenku ktera se do výpočtu mateřské nepočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
30.8.15 10:05

@Bjoucik.15 mám to naprosto stejně, tím jak už je to třetí, tak mi prijde že to bříško roste nějak rychleji. V úterý vedu syna do první třídy a obavám se, že budu muset kalhoty, které si chci vzít dat na gumicku neboť je nezapnu a do halenky se nenasoukam přes prsa, to budu frajerka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
30.8.15 10:38

@Květušík tak třeba já půjdu na neschopenku, protože budu do práce nastupovat těhotná, po RD. takže bych o peníze přišla právě proto, že bych nastoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí