Poradna duly
Jana Čurdová
Holky proč se nemohlo nechat tady ta skupinka..? ja byla teda spokojena.. ted v te nove se nemužu vubec vyznat.. a mrzí mě že tam nejsou všechny holky.. a tady ted když někdo něco napíše.. tak na to malo kdo už reaguje.. mělo se to nechat tak jak bylo..
![]()
@Sofieee Souhlasím s Tebou…Nezustaneme tady holky? A tu uzavrenou, že by jsme nechaly vyloženě na hodně intimní rozhovory? ![]()
@Anonym05 No ja myslím že ty holky co jsou ve skupince tak že si tohle ani už nepřečtou..:(
https://www.youtube.com/watch?… MOC ZAJÍMAVÉ A KRASNE VIDEO, O STVOŘENÍ ŽIVOTA..:)
@Bjoucik.15 Děkuju. Jsi hodná.
Já doufám, že to bylo jen v nějakým vzteku, že si najednou uvědomil, co všechno bude jinak…Tak jako tak věřím, že až bude miminko na světě, tak změní pohled úplně na všechno a uvědomí si to, co já už vím teď.
Pořád beru, že to prostě jen chlap. ![]()
Mně šlo hlavně o to, aby se miminku nic nestalo z mého stresu, protože už se pár dní těhotně vůbec necítím. ![]()
@Sofieee @Anonym05 Já chodím na obojí, ale taky mi to více vyhovovalo tady. To co napíšu tady nebo tam prostě neberu jako tajemství, že by to nesměl nikdo vidět… ![]()
@AngeliikaGina ahoj, můžeš mi prosím poslat pozvánku? Nějak sem to zmeskala, mam neco s notebookem tak doufám, ze me jeste vezmete ![]()
@Leni112 ahoj
mam neco s notebookem… Vy jste se pohádali? Nebuď smutná ![]()
@Kytičkaaa Ahojky.
No hrozně, byla jsem z toho úplně hotová a už od začátku 9tt mám pocit netěhotenství, tak se strašně bojim, aby to bylo ok a srdíčko bouchalo dál…
Ač teda mám břicho, že to neni najednou možný. ![]()
@Sofieee Ahojky, jako já sice ve skupince jsem, ale byla jsem tam jen nakouknout… a zůstávám rozhodně tady
. ![]()
@Leni112 to me mrzi, kašli na nej, to zas bude dobry
nemysli na nic zlého, urcite je všechno v pořádku… Třeba ti ty příznaky jen odeznely, ja mam taky občas den kdy je to v pohodě, tak na to nemysli, vše je OK
taky už mas břicho? Me taky statečně roste ![]()
@Kytičkaaa No pokud vím, tak to mělo být snad i nějaký počtem omezený nebo co…jako že jich tam bylo 29 a už nikoho dalšího nechtěly…a pak zase jo
prostě píííytlovina… jako je to přece na každým, jestli chce něco intimního psát a když tak buď může jako anonym… a nebo normálně pod nickem ne? ![]()
@Kytičkaaa Jo, já se snažím vůči mímu být prostě co nejvíc v pohodě.
Včera jsme byli v Jihlavě v Zoo a já si vzala obtažený tričko a sukni a ten fakt celou Zoo prochodil s tím, že je to na mě strašně moc vidět, že to ještě nedavno nebylo a že každej musí vidět, že jsem těhotná.
Jako dřív člověk břicho zatáhnul když bylo třeba a teď to nejde. ![]()
Takže je to snad ok.
Ale fakt se tak necítím.
@Sandra 1988 já si taky myslím že to bude alergická reakce asi na nějakou potravinu, normální kopřivka, k doktorovi bych sinzašla, sama znám jak to svědění když trvá dýl je nesnesitelné, mně od toho pomohla jen studená voda
@Bjoucik.15 jsem tady i tam
ale včera jsem neměl čas, je u nás jarmark tak jsem byla prodávat, musím říct že jsem byla teda pěkně vyřízená 
Jinak já si dnes dávám odpočinkový den, co vy holky?