Poradna duly
Jana Čurdová
Já si myslím, že se teď všichni nadchnou, ale ve finále třeba nebudou potom diskutovat až do konce. Lze třeba regulovat členky podle toho, jestli skupinu navštěvují, nebo ne? Možná je to blbost, napadlo mě to ![]()
@Haniiii píše:
Já si myslím, že se teď všichni nadchnou, ale ve finále třeba nebudou potom diskutovat až do konce. Lze třeba regulovat členky podle toho, jestli skupinu navštěvují, nebo ne? Možná je to blbost, napadlo mě to
Jo jde to, jsem rok a pul ve skupince snažilek. když jsem tehdy chtěla začit ale přisel rozchod a zustala jsem tam s holkama a postupně se taky nějaké neozvali několik měsíců, tak jsme jim napsali - další měsíc nereagovali a pak info o tom, ze se omlouváme, ale neaktivní clenky „nepotrebujeme“. Je fakt že se to možná protřídí ![]()
Já nestíhám zažádat takže zůstanu tady a při nejhorším si budu povídat sama se sebou
![]()
HOlky cože..?? vy jste někde jinde..??? ja chci taky..:(( pošle te mi odkaz prosím..
@AngeliikaGina já myslím že by se měli přijmout všechny holky které byly doteď aktivní a přispívaly… ![]()
Tak nevim posílala jsem žádost ale nemůžu se tam dostat… Ani to nikde najít.. ![]()
@verulicek Jsi schválená už od dopoledne
sama jsi ji poslala.
@Sofieee @Miranda1 podívejte se mi do profilu - moderuju tu skupinu a pošlete žádost.
@Ailen já zůstanu jak tady i tam
alespoň to tady budu stíhat číst
a stejnak mě nikdo nezná takže mi nevadí psát i veřejně sem, zatím jsme nic tak hrozného neprobíraly ![]()
@Ailen píše:
@bobina12 zůstanem tu dvě. Prý je místo jen pro vyvolené.
Co povídáš? Vždyť jsi schválená
![]()