Poradna duly
Jana Čurdová
@AngeliikaGina píše:áha
@Atomovka3 Jdu na to.žádá totiž tolik a už nás tam je 25,že to musím nějak zaseknout
@Anonymní píše:Žádnou anonymní Terez tam nemám a nebo už jsi schválená? Nebo do jiné skupinky?
Já ne?anonymní Terez
Mám na profilu zatím pořad jen žádost do skupiny. Jak poznamenam, že jsem schválena?
@Anonymní píše:
Mám na profilu zatím pořad jen žádost do skupiny. Jak poznamenam, že jsem schválena?
To nevím, zkus to poslat znova - pokud jsi anonymní jen v tyhle skupině, tak mi napiš do soukromé svůj skutečný nick, protože jinak to asi nepůjde, nevím ![]()
@Anonymní píše:
Tak už tě mám, jsi schválená
ty jo, a je nás 26
víc už fakt asi nepřijmem. A to mi tam visí ještě 5 žádostí
Achjo, když pak se budem ztrácet, co? ![]()
Dneska se vracime po D1 z dovoleny, ten muj jak ridi, uz tak 5× jsem malem dostala infarkt. Doufám, že z těch šoku o mimi nepřijdu. Taky jste ze všeho tak lekavý?
Díky moc. A není to blby už další neprijimat? Vždyť to jsou taky holky, co mají termíny v dubnu… Terez
Ja si zase myslim, že sem nikdo krom těch s dubnovim terminem nepujde, proč taky? Mě by to třeba nenapadlo.
@Ailen píše:
To je hloupý teda, že už neberete :/
Proč myslíš? Myslím,že 29 je už fakt hodně a člověk to nebude třeba stíhat dočítat,kort po tom,co se narodí děti apod… ty co tam ještě mám přihlášené přijmeme.
@Anonymní píše:
Díky moc. A není to blby už další neprijimat? Vždyť to jsou taky holky, co mají termíny v dubnu… Terez
Já nevim ![]()
Holky, já mám trošku problém s tím, že nevím, jestli budu mít TP porodu březen, nebo duben
Mám to totiž úplně mezi
Tak zažádám a uvidím, kdy porodím
![]()
@AngeliikaGina Jéé, koukám, jak je krásně ta skupina nazvaná.
Můžu také poprosit o schválení?