Poradna duly
Jana Čurdová
@Ginuš jako že nějaká uzavřená skupina už existuje? taky bych byla pro!
@Anonym82 jojo a moderátorka je @AngeliikaGina a je to tady https://www.emimino.cz/…ankovani/28/?…
@Ailen mě se do ted taky moc nechtělo, ale v noci jsem dostala strašnou chut, tak jsem spícího přítele znásilnila až se nestačil divit
![]()
Holky a není to nijak propojeny s FB, ze ne? Nikdo to neví, tak ať to tam nevyleti ![]()
@Anonym82 Tak to jsme měly včera podobné…V 6 jel hrát s klukama fotbal a v 8 měl být doma…došel v 10 a táhlo to z něj jak z vola…:/ neměla jsem náladu být protivná, taková jsem jinak vždycky, ale stejně tím nic nevyřeším a nejhorší jsem já…jo ale kdybych si tohle dovolila já to by byla jiná
…ale jak jsem psala výše tak jsem ho pak stejně znásilnila
Včera jsem se totiž koukala na modrou lagunu
a normálně mě ty jejich něžnosti tak vzrušovaly, taková krásná, čístá láska…pak jsem i bulela u toho
ach ty hormony no…
Příspěvek upraven 27.08.15 v 10:04
Tak to můj chlap taky chodí na kolo a kdyz jde sám tak dá po cestě domu jedno, ale když jde s kamosema je to na dyl. Už jsem si asi zvykla a vůbec mi to nevadí, když chce ponocovat v hospodě tak ať, lepší než jezdit za milenkama
a někdy na pokec s kamosema přece musí jít a já mužů aspoň koukat v TV na co chci ![]()
Taky to beru tak, ze když se můj někde zakeca, mám klid sama pro sebe
Asi tak holky, můj se takhle zapomněl v pondělí a já si aspoň pustila romantickej film, kterej manžel nesnáší a jedla jsem v posteli brambůrky
což manžel taky nesnáší protože pak jsou všude drobky
jediný co teda, když dorazil domů a i přes to, že si vyčistil zuby, tak to z něj děsně táhlo a jak se ke mě přitulil tak jsem myslela, že se pozvracím
takže jsem mu řekla ať si laskavě lehne na kraj své půlky postele a otočí se ke mě zády jinak se poblinkám
Zítra jede na kámošovu rozlučku se svobodou tak budu mít zase svůj večer
film, něco dobrého, lakování nehtů, štěně si vezmu do obýváku (smí být normálně jen na zahradě) ![]()
@misa1967 Ano…úterý mi bylo ze všech dní nejlíp, středa zvracení a dnes taky tak nějak lepší… ![]()