Poradna duly
Jana Čurdová
Hezký
a daj ti tu fotku sami a nebo si o ní musíš říct? Abych věděla až tam zase pujdu.
@Ailen píše:
Hezkýa daj ti tu fotku sami a nebo si o ní musíš říct? Abych věděla až tam zase pujdu.
Me se mudr zeptala jestli chci tak sem rekla ze chci
![]()
@Ajulina2 Jeeee, připomíná mi raketu co letííí.
Mně můj utz připomínal mořského koníka. ![]()
@zatimAnonym píše:
Holky, tak dnes jsem dělala test a dálnice konečně zesílilapořád to ještě není jako vzorová čárka, ale už se tomu hodně blížím. taky jsem byla po 48 hodinách na krvi a z 314 jsem na 590 jednotkách. není to sice jednou tolik, jak holky psávají, že by to mělo být, ale taky to není špatné, ne?
![]()
No to je super zpráva! Je to skoro zdvojnásobená hodnota, to je paráda. HCG nemusí lézt nahoru dvojnásobně, ale cca dvojnásobně, a to ty máš. U mimoděložního by to šlo nahoru pomalinku, z 300 např. na 350 (alespoň podle toho, co jsem četla, zdravotník fakt nejsem), takže bych se být tebou hodila do klidu a počkala si na toho 15. 9., kde už bude na utz vše ukázkové ![]()
@Leni112 raketu to jo
noo uz nemuzu dockat dalsi kontroly az ho uvidim vetsiho
zatim jsem nebyla ani na krvi tak doufam ze bude pak vse v poradku
@Ajulina2 Taky mi zatím krev nebrali, až příště jdu, i s močí.
A taky doufám, že už to bude vypadat jako človíček. ![]()
@Bjoucik.15 To podle ms chápu, ale nechápu proč se to tak bere jako už začátek těhotenství např. 1 týden těhu a ještě ani neproběhla ovulace a žádné mimčo na cestě není
…jakože by se to mělo brát spíš podle té ovulace…ale to je jedno jen mi to nedává smysl…děkuji za vysvětlení ![]()
Teďka mě pobavil švagr. ukazovala jsem mu fotku z UTZ a on „a už víte pohlaví“??
![]()
@Leni112 píše:
@Ajulina2 Taky mi zatím krev nebrali, až příště jdu, i s močí.
A taky doufám, že už to bude vypadat jako človíček.
S moci??me nic takoveho doktorka nerekla a vlastne ani nerekla ze bude brat krev asi ji tam predtim radsi zavolam
a ty mas kdy termin? ![]()
@verulicek píše:
taky asi půjdu až 16.9.
Tak aspoň v tom nejsem sama
je to dlouhá doba, ale věřím že to bude stát za to ![]()
@Ajulina2 No já jdu až 8.9., což už budu 10+0 a mam přijít na lačno, na krev a přinést moč a souhlas ke screeningu. ![]()
@Leni112 tak to sem z toho vedle
ja jdu 7.9 a budu taky 10 tyden ale o moci mi nic nerekla..noo zavolam ji pred prohlidkou a treba si to rozmysli ![]()
@Leni112 vlastne mi ani nerekla at prijdu na lacno a nejakej screening vubec
boze co to mam za doktorku ![]()
Ahoj holky.muzu se pridat? zitra zacinam 9tt. akorat dneska me zaclo bolet trochu v krku a mam 37,1 teplotu.ale nevim jestli to nepatri k tehu ta zvysena teplota.tak lezim.
@Ajulina2 my třeba moc nenosime a curame tam rovnou na ty jejich papirky