Poradna duly
Jana Čurdová
@gargamelinka tak to jste dobří. Já už bych to věděla nejradši hned.Me podle čínskýho lunarního, nebo co to je
vychazí holka ![]()
Tak podle sody, i podle meho věku, by jsme měli mít holčičku..:)) tak uvidíme jestli to víde..:) kežby..:) @Kytičkaaa moc, moc gratuluji..!!! mě čeka UZ zítra tak se taky moc těším..:)
![]()
@Sofieee noo mě soda řekla pravda. Vím pohlaví miminka
tak třebas to tak bude i u Tebe ![]()
@kiwa ÁÁÁ tak to budeš dřív.. ja jdu až v 11:40..
TAK pak hned napiš co noveho..:)
@Kytičkaaa Jééé taky krásný a taky gratuluju…jak já se nemůžu dočkat
na kontrolu jdu 2.9. a to budu teprve cca 6plus 3 doufám že to
už tam bude…
@Ginuš no kežby to bylo vidět hned odzačatku..:D doufám že už to bude vidět alespon na prvním screeninku.. jako u prvního mimiska..:)
Tak holky nevim no..jako říkal doktor že dobré, že je to tam kde má být..nicméně srdíčko nebylo (ač u malé už jsem ho měla) a ani nedělal žádné měření…nic. A to jsem 6+5 (prý mám přijít za 3 týdny..) Sem myslela, že si to ušetřím, bude srdíčko a pak půjdu až na první screening. Tak nic no…ani mi ještě nedal průkazku ![]()
Holky já tu prstýnkovou metodu znám trošku jinak…místo řetízku se používá vlas rodičky ![]()
@verulicek Tak na průkazku je celkem brzy…a srdíčko může být později…jako s tím bych si hlavu nelámala
hlavně klid. ![]()
@verulicek achjo
to by mě taky mrzelo to srdíčko…Tak se musíš těšit zase na příště určitě to bude dobré…jak jsem psala výše taky se modlím abych 6plus 3 na kontrole měla srdíčko…A jinak u nás se průkazky dávaji až ve 3 měsíci těhu…
@verulicek miminko se mohlo unnízďovat delší dobu a taky mohla být ovulace později.