Poradna duly
Jana Čurdová
@verulicek píše:
@Anonym05 no ty mléčné bys měla..v těhotenství tělo zpotřebovává dost vápníku tak abys pak neměla problém se zubama třeba..Jinak holky, připadám si v této skupince trochu divně…je tu vůbec někdo, kdo si nic nepíchá a nebere žádné podpůrné léky?(nic proti holky)
Haha já taky nic, zrovna jsem říkala muži, že kdyby se nám nedařilo přirozeně, tak umělým to asi neklapne, protože já jak vidím jehlu… Fakt si nedovedu představit, že bych do sebe něco píchala. Klobouk dolů vám, co to zvládáte! ![]()
@verulicek chcala na červený zelí
To si mě rozesmála
A to čekala, že zmodrá nebo zrůžoví nebo co?
![]()
@Sandra 1988 To by mě taky zajímalo, jestli budeme mít dál podobný průběh a nakonec stejné pohlaví.
Já bych si přála chlapečka.
![]()
@kiwa my to jeste nikomu neřekli. Ale koupila jsem di už na zacatku bodycko a ponozky
a ty krom postýlky? Ale jinak dobry viď ![]()
@kiwa my to jeste nikomu neřekli. Ale koupila jsem di už na zacatku bodycko a ponozky
a ty krom postýlky? Ale jinak dobry viď ![]()
@Atomovka3 od mala mám paniku z jehel, omdlívala jsem atd… No velkou jehlu do svalu si nepíchnu, píchal mi je přítel a já u toho brečela. Malou jehlu na ředění krve už zvládám - ale předchozí 2 těhu jsem to nezvládala… Se pomalu posouvám
![]()
@verulicek to by me tedy mrzelo… Nic ve zlem… Ja jsem na tohle taková dost vysazena… Mama se ze sestry muže po a nakupuje ji a me vždy co nejmíň… Nepotřebuji ty dary, ale mrzi to
@Ginuš to víš, ze je to mile
ja počítám, ze vše nakoupime sami… A neřeším to… Ja už vybírám jak bude vypadat pokojíček a už si představuji jak to bude vypadat
rezerva je důležitá, to šlechtí
my raději na ni moc nesahame… A citis se dobre?
@Kytičkaaa No myslím na tebe celých 14 dní od naší první prohlídky, takže se těším, jak kdybych šla já sama.
Určitě bude, bude to krásný. ![]()
@Kytičkaaa píše:
@Ginuš to víš, ze je to mileja počítám, ze vše nakoupime sami… A neřeším to… Ja už vybírám jak bude vypadat pokojíček a už si představuji jak to bude vypadat
rezerva je důležitá, to šlechtí
my raději na ni moc nesahame… A citis se dobre?
já mám pokojíček pro malou vysněný až bude nový domek, tak jí ho udělám..už mám koupenou barvu na stěnu i tapety
nechala jsem se inspirovat tady..ještě mi chybí ptačí budka
tu sháním už několik měsíců