Poradna duly
Jana Čurdová
@kiwa píše:
@Miranda1 Super, gratuluju![]()
![]()
![]()
@gargamelinka Píchám si Fraxík (ten má údajně tupější jehle než clexan)… modřiny se mi dělaly na začátku, teď už ani ne, jen když blbě píchnu…ale taky se mi občas povede trefit žilku a to je pak crkot
a nezkoušelas před tím aspirovat?
@gargamelinka píše:
@Ginuš @kiwa no možná někdy natrefim na nějakou zilku..je to jak kdyJedno pichnuti úspěšný a dvě pak modrina
musím se víc snažit..
u fraxíku se hlavně nesmí dělat kožní řasa (jako se dělává třeba u inzulinu)
@kiwa píše:
@verulicek co to je?![]()
no…standardně to u fraxíku v nemocnici neděláme..ale doma to můžeš..jakoby než vpíchneš obsah dovnitř těla, tak zkusit páčkou pohnout k sobě a trošku nasát..když tě to nepustí, tak jsi dobře..pokud nasaješ trošku krve, tak jsi v žilce.
@verulicek to je super tričko, mám pocit, že už bych ho mohla pomalu nosit teď ![]()
@verulicek to je zajímavý..mě všude říkaj ať si chytnu špeka a bodnu ![]()
jo toto… no to se mi občas stane samo…píchnu zlehka a když vidím krev, jdu jinam… ![]()
@Kytičkaaa tak budu se snažit, něco stejně nakoupí mamina a v dnešní době všechno je a všeho je dost ![]()
@gargamelinka píše:
Holky blbá otázka, ale nezkousely jste ten test s tou sodou na určení pohlaví? je mí jasný, že fungovat to nebude, ale celkem mě to láká![]()
ne.ale jedna známá chcala na červené zelí..prd jí to pomohlo, nevyšlo jí nic..ani z té sody, ani z kalendářů a mě z různých výpočtů taky ne..teď už mě ani nenapadne to zkoumat. jsou to blbosti.
@verulicek píše:
u fraxíku se hlavně nesmí dělat kožní řasa (jako se dělává třeba u inzulinu)
u Fraxíku mě učili kožní řasu v nemocnici a bylo to i v návodu
@kiwa jj mě taky učili řasu při fraxíku a i před operací to tak dělají ![]()
@verulicek tak to nemusíš hledat… Já jen píši jak mě to učili a jak to dělají ![]()
@Ginuš ja fakt obdivuji, nevydržela bych
jojo to je dobry, ze hodně věci budou nakupovat i ostatní ![]()