Poradna duly
Jana Čurdová
@AngeliikaGina Jsem zvědavá.
Já přemýšlela, že to zkusím nechat počůrat i chlapa, abych viděla jak to reaguje na netěhotenství. ![]()
@Leni112 píše:
@Sandra 1988 A necháte si to říct? My teda určitě, abych věděla, jak to ladit…A neboť v mém kruhu se teď rodili samí kluci, bylo by to i jednodušší, že by jsme podědili.
Určitě to chceme vědět dopředu, taky z důvodu výbavičky a i pro ten pocit vědění.
No jinak holky byla jsem u dr. jsem 6+2tt srdíčko blikalo o sto šest a mimi má 6,02mm..krásně mi to sedí s ovulací ![]()
@Leni112 jako popravde to taky musí bud sumět nebo ne, nic jinyho soda delat neumi ne? Podle me to je blbost ![]()
@AngeliikaGina takže u chlapa to musí šumět?? a co u netěhotné ženy? ![]()
@Bjoucik.15 píše:
@verulicek až za 3 týdny?? no tak to už snad bude srdíčko a bude to hezky velkýtakže nevíš ani kolik prcek měřil?? a to 6+5 máš dle MS?? Počítej to spíše podle ovulace, víš určitě že si jí měla 13DC?.. hele já podle MS mám být pomalu v 9tt a podle ovulace 6+ a vychází to dle ovulace… jen jste menší to nevadí, bude to dobrý
a co když má rodička ježka??
![]()
vůbec nic neměřil právě..jen se podíval na správné uložení…byla tam vidět jen šmouha, ani pořádně žloutkový váček (jak jsem to viděla u malé)..stáří mi odpovídá na 6+5 podle MS i podle ovulace (+/- jeden den)
@Bjoucik.15 píše:
No jinak holky byla jsem u dr. jsem 6+2tt srdíčko blikalo o sto šest a mimi má 6,02mm..krásně mi to sedí s ovulací
gratulace..já nemám ani ten obrázek..bylo tam prd vidět..a to jsem tu první kontrolu tak odkládala…měla jsem to odložit ještě na později
@Kytičkaaa píše:
@Leni112 to mas pravdu, jsou fakt na stejnojdu zase za 14 dni 9/9
Já chci taky, takhle brzo… Ale jdu až za 4 týdny
(21.9)
@Bjoucik.15 píše:
No jinak holky byla jsem u dr. jsem 6+2tt srdíčko blikalo o sto šest a mimi má 6,02mm..krásně mi to sedí s ovulací
Tak super!!!Gratulace ![]()
@Bjoucik.15 píše:
@AngeliikaGina takže u chlapa to musí šumět?? a co u netěhotné ženy?
Tak neco to delat musi ne?
bud to u chlapa taky sumet bude a nebo nebude ![]()
@verulicek píše:
Tak holky nevim no..jako říkal doktor že dobré, že je to tam kde má být..nicméně srdíčko nebylo (ač u malé už jsem ho měla) a ani nedělal žádné měření…nic. A to jsem 6+5 (prý mám přijít za 3 týdny..) Sem myslela, že si to ušetřím, bude srdíčko a pak půjdu až na první screening. Tak nic no…ani mi ještě nedal průkazku
Mě taky Dr. vůbec nic neměřil, ani v 7tt, kdy srdíčko ještě nebylo, ani v 8tt, kdy už tlouklo. A další kontrolu mám až 12tt 11+6) a to by mi prý už dal průkazku, když bude vše ok.