Poradna duly
Jana Čurdová
@verulicek vždyť já mám taky jen čmouhu
hlavně že je to v děloze a holt si prcek dal čas na zavrtání a tak je mladší… nemůžeš to porovnávat s předchozím těhu.. já u předchozího měla srdce až 7+1tt a teď mám už 6+2tt… žloutkový šel vidět taky až když to pořádně dr zaostřil a pootáčel s tím, jinak bych ho taky neviděla… bude to dobrý ![]()
@AngeliikaGina no když to šumí, když čekáš kluka je pravděpodobný že to bude taky šumět u chlapa ne?… a když to dáš počůrat netěhotný ženský nemělo by to šumět.. takhle to vidím logicky.. ale nemusí to tak být ![]()
@Sandra 1988 píše:
Určitě to chceme vědět dopředu, taky z důvodu výbavičky a i pro ten pocit vědění.
když víš co čekáš a máš už vybrané jméno je to takové osobnější.. už tomu prckovi říkáš jménem a ne „prďolko“, „broučku“ atak… Ale určitě chápu i ty co pohlaví vědět nechtějí… ![]()
@Bjoucik.15 píše:
@AngeliikaGina no když to šumí, když čekáš kluka je pravděpodobný že to bude taky šumět u chlapa ne?… a když to dáš počůrat netěhotný ženský nemělo by to šumět.. takhle to vidím logicky.. ale nemusí to tak být
Takhle to logicky zní
jde o to jestli to tak je
![]()
Holky můžu mít otázku ohledně oplodnění, termínu porodu…Moc tu nechápu jak tu píšete např jsem 6plus 3, ale podle ovulace je to jinak…Ovulace tedy zhruba začíná 14 den prvního dne menstruace…já měla PM 21.7. ovulační dny mi začaly 3.8. do 7.8. Dejme tomu že jsem otěhotněla 5.8…takže jsem kolik?
nechápu proč se to počítá podle menstruace když v té době jsem zdaleka nebyla těhotná…v tom případě je třeba logické že v 6tt není u někoho na ultrazvuku vidět srdíčko, protože není 6 týdnů těhotná ale třeba jen 4 týdny?..nevím jestli to dává smysl, ale zkuste mi to vysvětlit..:D…
@bobina12 píše:
@Sandra 1988 taky už chci jítmě to čeká 16.9, hrozně dlouhá doba
taky asi půjdu až 16.9. ![]()
@novomamina to 6+3 jsou týdny+dny od poslední ms. Najdi si na netu těhotenskou kalkulačku a tam se jen napíše poslední den ms a ona Ti to spočítá
Příspěvek upraven 26.08.15 v 15:03
@novomamina přesně tak, např. podle poslední MS která byla 12.6 bych měla být 11+3tt ale protože jsem měla totálně rozházený cyklus a ovulace byla až 45DC jsem podle ovulace 6+2tt a to taky odpovídá. Můžeš započítat i pár dní kdy se vajíčko zavrtávalo a pak nejsi např. 7tt ale 6+3tt… snad je to pochopitelné…
Holky, tak dnes jsem dělala test a dálnice konečně zesílila
pořád to ještě není jako vzorová čárka, ale už se tomu hodně blížím. taky jsem byla po 48 hodinách na krvi a z 314 jsem na 590 jednotkách. není to sice jednou tolik, jak holky psávají, že by to mělo být, ale taky to není špatné, ne?
![]()
@zatimAnonym a kolik jsi dpo? já si pamatuju jen s první dcerou jeden odběr 5+0 a bylo to přes 3300 jednotek…teď u druhého jsem na krvi nebyla
Taky se teda pochlubim s nasim mrnousem v 7+0 a srdicko uz tam bylo videt ![]()
@verulicek no, nevím to přesně, kvůli nepravidelným cyklům. ale pokud můj poslední cyklus a kalendář nekecal, tak bych měla být dnes 18 dpo.
Hezký
a daj ti tu fotku sami a nebo si o ní musíš říct? Abych věděla až tam zase pujdu.