Poradna duly
Jana Čurdová
@Eliza2 no ja predevcirem blila asi trikrat a celej den nevolnosti a vcera vubec nic, dneska zatim taky dobry. radsi at zase prijdou, jsem klidnejsi kdyz je mi zle
jsem prastena, ze? ![]()
@Ginuš @Atomovka3 Jj, jenže do dubna daleko…kdo ví zda se mnou vůbec bude na utz chtít jít. Fakt beran, budu mít doma dva…Hlavně jsem chtěla v klidu zvládnout první trimestr a ne tohle. ![]()
@Leni112 tak je mi to líto, že Ti to trápí. My se v březnu dokonce rozešli s tím, že mi teda podepíše vložení mimča, že mi to slíbil, ale že s náma nebude. Tak to nějak neřeším, jestli bude a nebo ne. Zatím to vypadá, že zůstane a plánujeme společný život, ale mě prostě nejvíc záleží na miminku
@Ginuš No vidíš a podle toho jak píšeš, že se o tebe stará a tak, tak bych řekla, že máš doma nej chlapa na světě…To já bych si ani nedovolila něco chtít a přesto. ![]()
To je pěkné hnusný teda. Tak řekl to pod vlivem alkoholu ze jo. Ted otazka, jestli ho to omlouvá… ![]()
Příspěvek upraven 27.08.15 v 09:34
Holky, no není to s těma chlapama jednoduché. Ten můj včera se jel mrknout na fotbal s tím, že v 7h je doma. Dojel v 9h a total na plech, že jsem se s ním pohádat ani nemohla, usnul i na zemi a až nad ránem se stěhoval za mnou!
Kéž bychom si ty role mohli aspoň na chvíli vyměnit, byli by bez sportu, chlastu, furt sami!!!
JInak já jsem dnes nevolnosti zažehnala piškotama hned po probuzení a teď do sebe soukám snídani a zatím dobrý, kéž by mi to dnes vydrželo celý den!!! ![]()
@Anonym05 No předpokládám, ale vybít si na mě vztek, to nemusel…
@Anonym82 Jak píšeš, měli by si to vyzkoušet sami. Nikdy nevidí druhou stranu, jen sami sebe. Já se děsim toho, až přijede domů, jestli zase neodjede nebo jestli tady budeme sedět vedle sebe..Do toho by se tu měli stavit známý, takže taky dělat, jak jsem v klidu… ![]()
@Leni112 hele jsou to nervy jak pro Tebe, tak pro něj. No on se ten muj taky vždy tahle nestaral. Při druhém těhotenství jsem poslouchala, jak bejvalka v těhu dělala vše atd.. Až pak po potratech zjistil, že opravdu musím ležet… Jako stará se, je skvělej, ale nebylo to vždy takové ![]()
@Leni112 to určitě ne. Ja jsem mela chlapa, kterej dělal to samo. Volala jsem mu kde je, pokaždé mi řekl, ze na cestě domů a přišel až třeba v šest ráno…byl na me hnusnej a nebo se mi omlouval. Ale pokaždé na sutr. Ja věčně v nervech, nevyspana. Rozešla jsem se s nim a teď mám chlapa, kterej nepije a jsem za to vděčná šílené. I kdyz vše má své pro a proti. Vypila jsem s kamoskou dvě dvoudecky vína a hned jsem byla alkoholicka
![]()
@Ginuš Jako on říká, že se nervuje taky, ale nevím fakt jak. Nevypadá na to. Má super práci, ve kterej si fakt odfrkne, pokecá s klukama…Přijede domu, všechno má. Sem tam se teda sbalí a jeden na kolo nebo na motorku. O víkendu byl dokonce s klukama na chatě. Takže si myslím, že má svobody víc než dost. Ale dle něj ho snad držím v řetězech.
Ale aby viděl, že já se za ním přestěhovala přes celou republiku, nechala doma všechny a všechno, že tady nemám nikoho a jsem fakt celý dny sama, to ho ani nenapadne, že by mohl udělat něco pro mě. ![]()
@Anonym05 No on jako nepije, on sám o sobě je super, ale všichni ti kámoši stojí za hov…A přece před nima nebude vypadat, že si nedá jako kdyby nesměl… ![]()
@Leni112 mužský jsou sobci.. Tak to prostě je. Jinak můj má absolutní volnost. Neřeším vůbec nic.
hele nechcete jít spíš do uzavřené skupiny? Tak nás nikdo cizí číst nebude.. Jsem ve dvou a holky tam jsou těhu tak nějak nastejno
@Leni112 tak to ja rano ne, byla jsem ledova kralovna a on, jestli jako budu furt nastvana a zacal se tulit k brichu, tak jsem rekla, že jo. A on: večer mě s večeří nečekej a ja ze ok, ze jsem to uz rikala, ze nas opusti a zustanu s děckem sama a on, ze uz bude davno doma a haha a ze jsem trubka, ze mam takovy prupovídky blbý, že nás miluje.Tak večer už zas polevim ![]()