Poradna duly
Jana Čurdová
@Renca5500 já pockam na konec prvního trimestru a pak se objednám na barvu, nemohla bych mezi lidí. Mám to vysisovane od slunicka a pak ty sediny musím zakrýt.
@kiwa @verulicek díky za typ
ten mám doma taky. Mám trochu strach aby ode mě dcera nechytla chřipku, ale je pořád na 85% kojená, tak to ji prý ochrání.
@Lízo-s-chobotnicí to je fajn že ještě kojíš, dostane z tama i některé látky od tebe na obranu před tou nemocí ![]()
Já bych se henou určitě nebarvila, zkoušela jsem to jednou, dobrý, po druhý to už nebyla žádná sláva a potřetí jsem málem skončila na kapačkách, memla jsem z toho svinstva popáleninu druhého stupně od té doby si nemůžu ničím barvit hlavu protože reakce je taková že moje hlava celá nateče, nic nevidím a jdu na kapačky nepočítám do toho vyrášku od barvy co se dotkla hlavy, za mě hrůza a to jsem tetování henou měla mnohokrát bez jakékoli reakce, jednou se mi to ale vymstilo ![]()
@JituleF píše:
Holky, já se loučím, kontrola dopadla špatně, přeji vám všem více štěstí a zdravá miminka.
To mě moc mrzí ![]()
Už mě to všechno kolem nevolností pěkně otravuje. Už teď se Těšín na ráno až mi bude zase pěkně blbe
. říkám si jen že musím ty 4 týdny ještě nějak přežít. Nějaké chutě nebo vlčí hlad se mi úplně vyhnul, jen mi je blbe furt každý den.
Četla jsem že HCG dosahuje svého maxima v 8-9tt tak za týden snad už bude lépe… ![]()
Příspěvek upraven 05.09.15 v 21:33
@verulicek no uvidíme, vypadá to, že už má rýmu. postýlku jsme jí museli podložit aby byla trochu z kopce, ale asi se bude hodně budit, prootže je zvyklá se po prvním nočním kojení přesunout k nám do postele, ale teď musí být aspoň trochu nakloněná. V nejhorším strávím noc s Eliškou na hrudi na polohovacím křesle
Jinak mě už je aspoň trochu normálně, takže i kdyby kojení nezabralo a ona byla nemocná, tak teď se o ni můžu aspoň pořádně postarat a neplazit se u toho po zdi ![]()
@Miranda1 Přiznám se, že mě vyloženě špatně není. Jen musím mít furt něco v žaludku. Jinak se trochu houpe. U prvního těhotenství jsem se teda hlady dávila. Uplně jsem cítila chvíli kdy žaludek dotrávil co měl a já se musela do minuty najíst jinak se mi uplně navalovalo. po ránu na lačno dávivý křeče. Nakonec jsem musela mít u postele piškoty nebo krekry a uzobávat i třeba ve 2 ráno když jsem se vzbudila. Ale pokud jsem udržovala žaludek pořád v akci tak to bylo v cajku. Každopádně vydrž a bude líp
i když teda kamarádka zvracela v podstatě až do porodu, takže je to stejně jako všechno hrozně individuální.
Ahoj holky
tak se po dlouhe době hlasim, jsme v Chorvatsku a dnes teda zataženo, chvilkama i déšť
jinak je mi spatne už jenom chvilkama, teď me teda dost trápí zácpa
příští čtvrtek jdu na utz + krev kvůli screeningu, doufám, že bude vse ok ![]()
@štěpánka11 užívejteee!! My jsme přemýšleli včera s přítelem, že taky ještě někam v rychlosti zajedeme…Potom už moc času nebude
A slyšela jsem, že pouští do letahla jen to určitého měsíce těhotenství. Nevíte někdo, jak to přesně je?? ![]()